A+ A-

"A problémám öt évvel ezelőtt kezdődött. A főiskoláról hazamentem a nyári szünidőben. Örültem annak, hogy anyámat láthatom, mert mi mindig nagyon jól megértettük egymást. Anyám alkkor 39 éves volt, de nyugodtan letagadhatott volna tíz évet a korából, olyan fiatalos maradt. Apám, aki 20 évvel idősebb volt nála, sajnos beteges volt és a házat kellett őríznie.
Késő délután, amikor már nem uralkodott olyan nagy hőség, kimentünk Anyámmal egyet sétálni. A város szélén laktunk, s ha egy kis erdőn áthaladtunk, lankás, füves részre értünk. Korábban sokat sétáltunk ott, mert a levegő tiszta volt s sehol egy emberi lélek a közelben, csak legelésző állatok, többnyire lovak. Anyámmal karonfogva lépkedtünk. Könnyű blúzán keresztül oldalt karomhoz ért a még mindig jó formában lévő melle, de nem keltett bennem más érzést, mint a jóleső melegséget, amit gyerekkoromban is a karjaiban éreztem; azt, hogy az ő közelében biztonságban vagyok.
Mielőtt kiértünk volna az erdőből, amely inkább egy lugas volt, anyám megtorpant. Emberek voltak a legelőn, farmerek. Két szomszédbeli farmer folyós kancákat vezetett madzagon a csődörhöz hágatásra. Megálltunk a fák mögött, hogy ne lássanak bennünket és onnan figyeltük az eseményeket.
Talán nem lett volna rám az egész eset nagy hatással, ha nem láttam és éreztem volna, hogy anyámon valami feszültség vett erőt. Karja, ami karomba fonódott, reszketett. Előrehajolva meredten nézte a szemünk előtt, tőlünk nem túl távol lefolyó eseményeket.
A csődört egy erős legény tartotta a kantárjánál fogva. Elé vezették az egyik kancát, farával a csődör orra elé. Még így a távolból is lehetett látni, hogy a kanca magasra tartja a farkát s alatta láthatóvá vált a nemiszerve, amelynek ajkai kinyíltak és csukódtak, megint kinyíltak és újra összezárultak ütemesen.
A kanca nyerített.
Anyám meredten előrehajolva, alig hallhatóan suttogott valamit. Nem nekem szólt, talán nem ist tudta, hogy révületében beszél, de én megértettem mit mond:
- Hogy nyitogatja a picsáját az a szegény pára. Folyós. Fasz kell neki. Fasz! Fasz!
Még soha sem hallottam anyámat így beszélni, otthonunkban ő volt a tökéletes úrnő. Megértettem: A természet kitört belőle.
A csődör szagolgatni kezdte a kanca pináját. Orrlyukai tágultak, felső ajkát hátrahúzta, hosszú fogai előtüntek, mintha harapni akarna. De nem akart harapni, csak szagolta azt a folyós kancapinát. S ez nem ist maradt hatás nélkül rá. A hasa alatt kezdett valami hosszú előbújni, látszólag a hátsó lábai közül, s nyúlt állandóan hosszabbra, előre. Egy rettenetes hosszú fasz került elő s lógott le srégen a hasa alatt.
A csődör egyre közelebb tólta orrát a kanca pinájához, hirtelen kinyújtotta a hosszú nyelvét, és végignyalta a kanca most már tágan tátogó nemiszervét. Annak a belseje rózsaszínű volt, mint a fiatal lányoknál is. Amikor a hosszú nyelv kétszer egymásután rátapadt a tátongó lópinára, a kanca meglóbálta a farát.
Anyám lélegzetén észrevettem, hogy a látvány hatással volt rá. Szaggatottan lélegzett, és hallottam a - valószínűleg tudatlanul kiejtett - suttogó szavait:
- Hogy nyalja a picsáját. Kívánja a picsát.
Megrökönyödtem egy kicsit, mert nem ismertem anyámra, de meg kell vallanom, a a szemünk előtti színjáték rám is hatással vol. Éreztem, hogy hímtagom megmerevedik a nadrágomban. Úgy látszik, minden szexuális cselekmény, még akkor is ha fajidegen állatokkal történik, hatással van az emberre.
Egy farmer elkezdte a csődör oldalát dörzsölgetni. Az a hatalmas lófasz a ló hasa alatt egyre inkább vizszintes irányt vett fel. Látni lehetett, hoyg merevebb és vastagabb lett. Aztán hirtelen felágaskodott a csödör a két hátsó lábára és megpróbálta a fasza hegyét a ló pinaajkai közé tólni. Ügyetlenül bökködött vele, de az egyik farmer megragadta a faszát és odaigazította a kanca pinanyílásához. Egy erőteljes nyomással tövig merült az a hosszú fasz a kanca testébe.
A csődör mellső lábaival a kanca hátára támaszkodott és erőteljes lökésekkel baszni kezdte a nöstényt. Ki - be huzogatta azt a hosszú faszt és a kanca látható gyönyörrel tűrte. Anyám suttogása alig érthetően érte el a füleiemet:
- Hogy bassza. Milyen jól megbassza. Azzal a gyönyörü nagy fasszal!
A csődör lökései egyre erőteljesebbekké váltak. Anyám egy szétágazó fa villájára támaszkodott, mélyen előre hajolva, és én a háta mögött, hogy jobban lássak, szintén előre hajoltam. Eleinte észre sem vettem, hogy közben anyámra támaszkodtam, csak amikor a meleg, puha érzés a faszomon jelezte, vettem észre, hogy anyám fenekére támaszkodtam. A faszom, amelyik a nadrágomban egyenesen felefelé állt és most már kőkemény volt, pontosan anyám seggének vágatába simult.
Egy boldogító érzés támadt bennem. Tudtam, hogy ez nem helyes, hogy vissza kellett volna húzódnom, de egyrészt az észveszejtően buja látványt, ahogy két állatt a gyönyörbe merülve baszott, nem akartam szemem elől veszteni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (217 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Bizse42
2019. 05. 21. kedd 23:52
Itt egy nagyon "izgi" anya-fia szex történet kerekedett ki. Ami nagyon jó is volt.
A cím egy kissé félreérthető történetre vezetett, soka be is dőltek ennek gondolom. Válaszolok rá!
#12 zoltan611230
2018. 10. 13. szombat 04:05
Igaza van a fiúk nem beszélnek róla ... Válaszolok rá!
#11 Törté-Net
2018. 06. 28. csütörtök 23:25
Kedves zsuzsika és gyuri0926!

Köszönjük a jelzést, javítottuk.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség Válaszolok rá!
#10 gyuri0926
2018. 06. 28. csütörtök 17:58
Igazad van zsuzsika , ez igencsak csaladi , anya-fia Válaszolok rá!
#9 zsuzsika
2014. 09. 6. szombat 11:19
A minősítéssel egy kis baj van. Válaszolok rá!
#8 A57L
2014. 09. 6. szombat 09:33
Nem rossz történet. Válaszolok rá!
#7 Xess
2004. 05. 12. szerda 07:18
Ez minden csak nem hetero történet! Valóban nem itt a helye! Válaszolok rá!
#6 valaki
2003. 08. 1. péntek 05:18
Ügyes írás.Nekem tetszik.Gratulálok. Válaszolok rá!
#5 hetero
2003. 07. 7. hétfő 18:12
Lehet, hogy jó, nem olvastam teljesen végig, de azért a hetero minősítéssel vitatkoznék. Szerintem át kéne írni családi-animalre. Válaszolok rá!
#4 taxman
2003. 02. 9. vasárnap 22:13
Hát nem semmi,de jó volt a levezetés csak a vége bevezetőt igényelt volna. Válaszolok rá!
#3 greenpeace
2002. 07. 5. péntek 12:30
nyiii-hahaha Válaszolok rá!
#2 balu
2002. 02. 13. szerda 18:12
coool Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!