A+ A-

Álom 5/2. rész

Megmondom őszintén, ilyen fogadtatásra nem számítottam! - Szólalt meg a fiú néhány percnyi pihegés után. - Hozzá kell tennem, egyáltalán nincs ellenemre a dolog! Nem volt még ilyen élményem, ez nekem újdonság volt, mint ahogy az is, hogy egy ruhátlan lány ül a lábaimon, és beszélget velem.
- Valamikor el kell kezdeni - nevetett a lány.
Miközben beszéltek, a lány egyik ujjával játékosan emelgette, el - el ejtette a fiú falloszát, amitől az fáradtan hullott vissza minduntalan a hasára. A srácnak igen jól esett a játék, miközben erősen figyelte a lány éjfekete bozontjából ki - ki kandikáló sötétszínű kisajkakat.
- Mi olyan érdekes? - érdeklődött egy idő után, észrevéve a szüntelen bámulást.
- Semmi! Semmi! - jött zavarba a fiú.
- Pancser! - nevetett a lány. - Most szabad, most lehet! Nézd meg, tapogasd meg, tiéd a pálya! - azzal felállt, megfordult, és fejjel a fiú lábai felé, ráhasalt a másikra, fejét annak köldökére fektetve. Térdei a fiú nyakánál, széttárt fenekére pedig sütött a nap.
A srác szeme itta a soha nem látott látványt, lelkesen "leltározta, rendszerezte" a korábban, tanulmányai alatt szerzett elméleti ismereteit a másodlagos nemi jellegekről. A szétnyílt farpofák közötti völgy alján a popsi nyílás sötétlett. Külön érdekesnek találta, hogy lélegzetvételkor, beszéd közben, kitüremkedett - visszahúzódott. Előrébb a gát "magasodott", majd a kisajkakkal közrevett hüvelybemenet csillogott a napfényben. Még előrébb a kisajkak találkozása előtt a húgycsőnyílás, és a csikló rejteke fénylett, azután pedig az éjfekete drótszőrrel borított vénuszdomb következett. Szinte félve, nehogy kárt tegyen a finom bőrben, ujjbegyeivel széthúzta az ajkakat. Meglepődve tapasztalta, hogy közel egy tenyérnyi területet tárt fel. A lány ahogy a fiú hasán hasalt, néha megszólalt, kuncogott, sóhajtott, az alteste úgy hullámzott, ringott.
Finoman húzogatta minden irányban szét a kisajkakat, amikor megérezte a másik testének rezzenését. Felbátorodva folytatta a simogatást, egy - egy új elemet is becsempészve a mozdulatok közé. Néha - néha, ötletszerűen végig siklott a vénuszdomb aljától a csiklón, a hüvelybemeneten, a gáton, a popsi nyíláson át egészen fel a farpofák völgyéig. Máskor, egy - egy ilyen túra alkalmával elidőzött egyik, másik állomáshelyen, körkörös mozdulatokkal kiprovokálva egy - egy rezdülést. Megint máskor, az egyre párásabb, szinte hívogató mozdulatokat végző hüvelybemenet izmait tapintotta körbe, egy - két ujjpercnyit be - benyúlva a nyílásba. A lány egyre szaporábban kapkodta a levegőt. Felemelte a fejét, hogy könnyebben jusson lélegzethez, de mert a szeme csukva volt, nem láthatta a fiú jelentős altesti vérbőségére utaló tényt, miszerint a fiú fallosza keményen, mereven a nap felé mutatott. A srác fején átfutott a gondolat, hogy most csak egyfelé tudna figyelni, ezért örült, hogy a lány önmagával volt elfoglalva. Folytatta a bevált mozdulatsorokat, de feltűnt neki, hogy a lány feneke, a kezdődő finom előre - hátra mozdulatok alatt, egyre közelebb kerül az arcához.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Kicsi 2002. 04. 4. csütörtök 18:42
a nkem az 1. 2. jobban tetszet!!De ez sem piskota!
#3 balu 2002. 04. 3. szerda 00:51
Támogatnán én is a nagyobb részletgazdagságot... (Meg esetleg találkozhatnának még valamikor...) :-)
#2 Ildica 2002. 04. 2. kedd 17:58
Hmm már megint siettetünk Dreamer?
Olyan rövideket irsz mostanság. :-(
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?