Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nem szép dolog ellenkezni, de írtam volna akkor is. Vagy itt, vagy valahol máshol. Ha mást nem, akkor azt, hogy utólag hány vesszőt tettem még bele a szövegbe 😀😝.
Hát igen. A mondatszerkezeteken lenne néha mit javítani. De így legalább néha hozzászól valaki. Ha e két hibácskát nem ejtem, most talán te se írtál vona ide és már azt hihetném, hogy csak vmelyik AI pontozgat. 😉 Köszönöm az elismerést. Örülök, hogy elolvastad és hogy nem tartottad annyira rossznak. 😀🤗
Izgalmas írás. De engedtessék meg nekem egy kis kekeckedés is. "a jégkockák még párásak" A jégkockák nem párásodnak, ha nedvesség jelenik meg a felületükön az a saját anyagik olvadása. "még mindig ágaskodó vágyaim tárgyára." Bár így is van értelme, de szerintem azt akartad írni, hogy vágyaim még mindig ágaskodó tárgyára. Bocs. Ezek nem vonnak le az értékéből. Egyébként is az elismerésemet jelzi, hogy csak ebbe a kettőbe tudtam belekötni.😀
Köszönöm az elismerést. Örülök, hogy elolvastad és hogy nem tartottad annyira rossznak. 😀🤗
"a jégkockák még párásak" A jégkockák nem párásodnak, ha nedvesség jelenik meg a felületükön az a saját anyagik olvadása.
"még mindig ágaskodó vágyaim tárgyára." Bár így is van értelme, de szerintem azt akartad írni, hogy vágyaim még mindig ágaskodó tárgyára.
Bocs. Ezek nem vonnak le az értékéből. Egyébként is az elismerésemet jelzi, hogy csak ebbe a kettőbe tudtam belekötni.😀