A+ A-

Álom 6/3. rész

A mocorgásra a másik lány is felnézett, és levette a fejhallgatót magáról. Kérdően nézett a társaira, valami gyanús volt neki a többiek viselkedésében. A pihegő lány, a felajzott fiú, aki láthatóan olyan feszült volt, hogy ha a fenekébe izzólámpát dugtak volna, talán világított volna. Nem értette a dolgot.
- Lemaradtam valamiről? - érdeklődött bizonytalanul.
- Hát tulajdonképpen, nem is tudom... - vigyorgott a hasaló kajánul, és cinkosan a fiúra kacsintott, aki már ismét a hűvös vízbe kívánkozott, merevedését leplezendő.
Az érdeklődő lány, nem firtatta tovább a kérdést, hanem elmerevedett tagjait nyújtóztatva a lépcsőhöz lépett mártózni. A fiú csatlakozott hozzá, lassan belecsobbant a vízbe, és alámerülve nyitott szemmel a tiszta vízben körbe úszta a lebegő testet. Gyönyörű látvány volt a sejtelmes fényben a csupasz női alak. A formás keblek, a lapos has, a rugdalódzástól meg - megfeszülő izmok, a terpeszben taposó lábak között látni vélte a kisajkakat, az ágyék sötétje... Többször is lemerült, nem tudva betelni a látvánnyal. Az egyik merülés után, levegőért kapkodva, orrát - szemét tisztogatva, a vállain két lábat érzett. Mire megfordult, a lány háton lebegve, összekulcsolta a lábait, ezzel mintegy az ágyékához láncolva a fiú fejét, aki döbbenten bámulta a délelőtt folyamán már a második széttárt vulvát.
A mosolygó lány, csendesen evezett a karjaival, és láthatóan eszébe se jutott elengedni a fiút, amit az egyre kevésbé bánt. Annyira, hogy a két kezével a lány csípőjét szorítva, taposni kezdte a vizet, így tutajként tolva a másikat. Csendesen úszkáltak, megkerülve a stéget, végig úszták a bejárati csatornát. Eleinte csak véletlenül, később szándékosan egyre többször fordult elő, hogy a fiú orra, szája, arca bele - bele koccant a lány szeméremdombjába, ajkai közé. Mindannyiszor mintha kicsiny áramütés érte volna, megrezdült a teste, ezt pontosan érzékelte a srác. Furcsának vélte viszont, hogy a lány nem pörgött, egy kellemes kis izgalmi állapotnál tovább nem ment, néha közelebb húzta magához, néha távolabb engedte a fiú fejét, ilyenformán szabályozva izgalmi szintjét. Már a második kört tették a rejtekhely és a nyílt víz közötti nádakkal övezett csatornában, amikor a fiú észrevett egy másik horgászstéget, amely ugyan kevésbé volt rejtett, kisebb is volt a bázisuknál, de úgy vélte, a célnak, hogy tudniillik ennél a lánynál is belekotorjon a készülékbe, tökéletesen megfelel. Erősen felizgulva, bele - bele pislantva - szagolva az időnként szétnyíló, láthatóan duzzadt, rózsaszín párnákkal övezett, nemcsak a tó vizétől csillogó nyílásba.
Határozottan érezte, hogy a lány csak szinten tart, nem engedi izgalmi állapotát növelni. Megcélozva a másik testével a stéget, aggódva nehogy túl direkt legyen, mintegy véletlenszerűen bele - bele nyalt a nagyajkak között finoman rezgő kisajkak közé. Megnyugvással érezte a kezeivel az intenzívebb rezdüléseket, és egyre határozottabban cuppantott az ajkakra. A stéghez érve törni kezdte a fejét, hogyan tegye fel a lányt, hogy nem akadjon meg a lendülete az izgalomfokozásban. Felesleges volt az aggodalma, mert amint puhán a vállához ért a faszerkezet lépcsője, elengedte a fiú fejét a combjaival, és megfordulva a vízben, lassan felmászott a stégre, nyomában a fiúval. A srác a meleg deszkákon azonnal hanyatt dobta magát, süttetni a nappal, és már az sem zavarta, hogy fallosza az égre mutat. A lány toporogva nézett körbe - körbe, ellenőrizve magányuk biztonságát. A fekvő fiú fejéhez érve a srác felnyúlt, és combjait simogatva igyekezett rábírni a lejjebb ereszkedésre. Kis idő múlva a lány megnyugodva lenézett a fiúra, aki puszira csücsörített. A lány elvigyorodott, átvetette lábát a fiú fölött, és lassan a szájára guggolt, majd megkapaszkodva a korlátban, a fiú feje mellé térdelt, végig úgy, hogy a fiú nyelve már folyamatosan pásztázta a kisajkak belső felszínét.
A srác a lány farpofáit markolászva, erőteljesen szuttyogtatta a fölötte térdelve kapaszkodó lány vulváját. Érezhető volt a lány szinte teljes ellazulása. A széttárt combok, és az izgalmi állapot miatt tenyérnyivé duzzadt nedves "csigatalp" szinte az egész arcát betakarta a fiúnak, amit az egyre kevésbé bánt. Elégedettséggel, és büszkeséggel töltötte el a tudat, hogy a második nőt fogja hamarosan az orgazmusig juttatni. Ezért nagy erővel mégis finoman nyalta, szívta a másikat, feltolva a nyelvét időnként amilyen mélyre csak tudta. A lány szaporodó légzése, egy - egy artikulálatlan hörgése igazolta mozdulatai helyességét, már csak idő kérdése volt a lánynál a csúcs. A fiú későn kapcsolt, amikor lány elengedve a korlátot, a stég padozatául szolgáló deszkák közé szorította az ujjait, és mintegy megnövelve saját súlyát, elképesztő erővel húzta magát a padló felé, és így a srác arcára. Arca eltorzult, ágyéka hevesen rángott, hüvelyizmai görcsösen, ritmikusan összehúzódtak - elernyedtek, váladékai soha nem látott mennyiségben termelődtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zoltan611230 2019. 01. 21. hétfő 03:14
Pocit,lapos.
#4 deajk2008 2016. 10. 4. kedd 08:09
egy kicsit lehet, hogy kezd laposodni, mint az előttem hozzászóló írja, de még így is 8p lett...
#3 zsuzsika 2016. 10. 1. szombat 08:33
Kezd laposodni.
#2 cica 2002. 08. 9. péntek 14:38
Ez valami ovodás történet vagy mi?
#1 Törté-Net 2002. 08. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?