A+ A-

Álom 4/2. rész

Egészen pici fényű lámpácska - talán kulcslyuk megvilágító lehetett - világított néha az ágyéka felé és olyankor a sutyorgás is hangosodott. Csak foszlányokat értett belőlük: - Vajon milyen lehet megmarkolni egy ilyet?... Nem fáj, ha egy ekkora... Mi jön ki belőle olyankor?...
Egy idő után, amikor valaki azt kérdezte suttogva: - Vajon mi lenne, ha megfognám? - Összeszedte minden bátorságát, férfiasságát, meg mindenét, ami csak volt és szintén suttogva így szólt: - Semmi, csak nyugodtan! Ijedt csend lett, a lámpácska is kialudt, semmit sem látott, semmi sem mozdult. Már az is megfordult a fejében, talán csak álmodta az egészet, amikor egy matató kéz mozgását érezte az ágyneműjén. Meleg kéz érintette félve a combját, s tapogatott fel az ágyéka irányába. A fiúnak elakadt a lélegzete. A kéz finoman óvatosan tapogatva becserkészte az ágyékát, végig simította - markolta a heréit, s lágyan érkezett a szerszám tövéhez. Már szó nem volt vizelésről, csak a kőkemény vágyról nehogy abbahagyja a láthatatlan másik.
Ellenállhatatlan sóhaj hagyta el a fiú ajkait, ugyanakkor az ágy mellett állók közül is hatalmas levegőt vett valaki.
- Te megfogtad!? Sumák! Hol a kezed? Halljátok, ez megfogta! - Pattogó ritmusú susmogás hallatszott. Megelevenedtek az előbb még dermedt árnyak, s egyszerre több kéz tapogatózó közeledése érződött az ágyon. A fiú mámoros hangulatban semmivel sem törődve adta át magát az ismerkedő kezeknek. Az első kéz már a bőrredőket húzta hátra, tolta vissza, próbálgatva, hogy bukik elő majd tűnik el ismét a fiú makkja, mire a többi kéz is megérkezett. Négy pár kéz simogatta, markolászta, dédelgette, ismerkedett a falloszával.
Egyre szaporodó és mélyebb lélegzet vétele hallatán az egyik hang azt suttogta:
- Lassan finoman, mindjárt készen van a srác!
Határozottan széthúzták a combjait, hogy hozzáférjenek az egész herezacskóhoz, óvatosan emelgették a heréket, keményen markolták a vesszőt, s finoman húzogatták a fitymát. Rövidesen megfeszültek a fiú izmai és nyolc kéz simogatása közben elélvezett.
- Hova ment?... Milyen a szaga?... Megkóstolod?
Matató újjak törölgették le a hasáról a cseppeket. Egy idő után, hogy senki nem érintette, gyorsan lankadt és visszatért a vizelési ingere is. Felült.
- Kimegyek lemosom magam.
Készségesen álltak félre előle. Felmarkolta törölközőjét, kitapogatta a szappanját és az udvariasan világító csepp lámpa fényétől kisérve kiment a mosdóba.
A mosdókagyló elé állva, míg a hasát leöblítette, a falloszát feltámasztotta a porcelán peremre és a vizelést is elintézte. Mikor végzett, sötétben emlékezetből visszaóvakodott az ágyához. Már csak egy árny várta. Letéve a szappant, törölközőt, bevackolt az ágyba és döbbenten látta, hogy a másik is bebújni készül. Furcsának találta a testtartását és csak akkor értette meg az okát, amikor elhelyezkedett mellette, de LÁBTÓL! A melléfeküdt lány betakargatta magát, is a fiút is és szorosan átölelte a combjait. A srác, Úristen most mi lesz? Érzéssel mereven feküdt. Ahogy a lány elfészkelődött, s hozzásimult, a fiú karjához nedves húsdarab ért. Most döbbent rá: - Hiszen ez meztelen!!
Elszállt minden ijedelme, már tudta mit kell tennie. Oldalra fordulva, szemben a lánnyal, simogatni kezdte a bozontot, a nagyajkakat, finoman, ráérősen. Kis idő múlva a felül levő térd felemelkedett, újabb izgató területeket tárva fel. Buzgón simogatta, széthajtogatta, összesimogatta, a kisajkakat aztán megint szét, s újra össze. Aztán előre, hátra, szétnyitva is, összecsukva is, újra meg újra. Egyre gyakrabban érezte megremegni a combjait még mindig erősen átkarolva tartó testet, amikor az orra megrezdült. Soha nem érzett illat árasztotta el, egy frissen mosdott női test, egy felzaklatott női ágyék semmihez nem hasonlítható párája. Eszébe jutottak gyerekkori kedvenc rajfilmjeinek képei, amikor a hím figura az illatfelhőt húzó nőstény után liheg.
Ebben a pillanatban pontosan tudta mit akartak ábrázolni a rajzolók. Ellenállhatatlan kényszert érzett, hogy egészen közelről beleszippantson ebbe az illatba. Moccant a fejével, a lány segíteni akart, ezért elvétette. A szája tapadt rá a szétnyílt, kitárulkozott kisajkakra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 DREAMER 2002. 03. 21. csütörtök 05:56
Megmondom őszintén, ott és akkor, nagyon kisfiúnak éreztem magam, a sok lány között.
Nekem sem a fantáziámmal volt bajom...
Üdv!

DREAMER
#6 Fanyalgó 2002. 03. 19. kedd 13:54
Tényleg nem rossz !
De azért én fantáziadúsabb lennék ilyen helyzetben ! ;-)
#5 rc211 2002. 03. 18. hétfő 12:31
De Ildica mert szeretem a fogaimmal lehámozni a csikés tangát!rc211@freemail.hu
#4 Ildica 2002. 03. 18. hétfő 07:42
rc,jooo...de gondolom fehérnemüt ne nagyon csomagoljak:-))
#3 rc211 2002. 03. 17. vasárnap 12:30
Azt hiszem most rögtön eeeeeelmeeeegyek(egy ilyen szállásra)veled Ildica!
#2 Ildica 2002. 03. 17. vasárnap 07:04
A.M.F.,figyi..én pl oda nem járok,igy élvezettel olvastam a történetet itt...rc,hmm és ehhez mit szolnál?:-))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?