A+ A-

Álom 19. rész

Esetem nem a korai fiatalkoromban esett meg, hanem már túl voltam a harmincon, amikor sok keresés után belebotlottam egy nőbe. Volt elég szexuális esetem, volt amelyik jó volt, volt amelyik felejtendő olyan pocsék volt... De valahogy mindig is éreztem, hogy valami hiányzik a dologból... Nem tudtam megfogalmazni, hogy mi, de a korábbi együttlétek főleg a testiségről szóltak én pedig nagyon érzelmes ember lévén hiányoltam valamit. Ez a nő egy látszólag jelentéktelen nő volt, semmi dekoratív, hivalkodó vagy feltünő nem volt rajta. Valahogy megfogott... Aztán elkezdtünk beszélgetni, sokat beszélgetni és egy idő után mindketten azt vettük észre, hogy kezd valami vonzalom, amolyan láthatatlan kötelék kialakulni közöttünk, amely az idő elteltével mind jobban erősödött. Aztán az egyik beszélgetés alatt elkezdett valami bizsergés végigfutni rajtam. Ismerős volt az érzés, de ugyanakkor ismeretlen is.
A kis nő éppen belefogott valami okfejtésbe, de bennem szép lassan elhalkult a környezet zaja, kezdett megszűnni a világ és csak őt láttam. Hölgyem nem vette észre a változást rajtam, mert közben zavarom leplezése érdekében sűrűn bólogattam és hümmögtem jelentőségteljesen mondandóján. Aztán egyszer csak "felgyúlt a lámpa", megfogtam a vállát, magam felé fordítottam, belemarkoltam a hajába a tarkójánál, erre elállt a szava, és mint aki a mélybe veti magát, megcsókoltam. Magam is meglepődtem, mert úgy csókoltam, mint eddig soha senkit. Először tiltakozott, de határozott, ugyanakkor érzéki csókomnak nem tudott ellenállni, közelebb lépett s karjai szép lassan átöleltek, s éreztem, hogy csókom választ talál, de milyen választ! Én is átöleltem karcsú, vékony derekát, drága vállát és belevesztem a csókjába. Soha így nem csókolt senki! Aztán így is maradtunk több mint másfél órán keresztül. Csak csókoltunk, ittuk egymás lényét, simogattuk a másikat, belevesztünk a gyönyörbe. Mennyei volt!
Az, hogy én azt a csókot kaptam amit eddigi életemben kerestem, kutattam, de nem találtam és most egyszercsak megkaptam, minden képzeletemet felülmúlta! De az ölelése, istenem, az ölelése ! Mintha abból a kis nőből az évek alatt felgyülemlett elfojtott szeretet és érzékiség hiánya robbant volna ki. Ugyanezt váltotta ki belőlem is. Aztán csak álltunk és néztük egymást... Istenem, de szép, sőt gyönyörű, állapítottam meg magamban. Aztán szépen alakultak a dolgok. Kezdtünk ismerkedni egymás testével és meg kellett állapítanom, kis vékonyka teste egy hangszert hordoz magában, amely mennyeien tud muzsikálni ha az ember fia meg tudja szólaltatni.
Sok év rossz élményét kellett lassan-lassan, lépésről-lépésre feloldanom benne. Mint később kiderült, fáradozásom megérte. Csinos kis filigrán alakja melyet csodás érzés ölelni, amellyel istenien tudott hozzám simulni, aprócska kis mellei, amelyek pont elfértek tenyeremben, s amelyek simogatása áramütésként hatott mindkettőnkre. Kerek pici pocija volt, amelyet isteni dolog puszilni, csókolni. Formás, feszes feneke, amely nagyon érzéki tapintású volt, egyszóval minden a helyén volt ahogy nekem tetszett, amiről mindig is álmodtam. Szépen lassan fedeztük fel egymást és bár az első alkalmak csak a pettingre és a közös maszturbálásra szorítkoztak, esetenként a kölcsönös "munkával". Mindig újabb és újabb dolgot fedeztünk fel egymáson. Mindketten összes idegszálunkkal figyeltük a másik testének minden apró rezdülését, mozdulatát, lélegzetvételét. Mire mit reagál, hogyan reagál, mit kíván.
Ahogy telt az idő mind jobban és jobban éreztük mindketten azt a végtelen vágyat, hogy testünk összeforrjon egy mindent megsemmisítő orgazmusba. Mindketten tudtuk, hogy ami kettőnk közt le fog zajlani az lesz az a szeretkezés, amire mindketten eddigi életünkben vágytunk, amiről eddig csak álmodtunk. Minden ami eddig volt a pusztán a testről szólt, az volt a szex, a "baszturbálás", önmagunk kielégítése másik testével. Szépen lassan a kölcsönös tisztelet, szeretet, a másik elfogadása szerelemmé alakult. És ekkor jött el a megfelelő alkalom.
Indulás előtt letusoltam és illatosítottam magamat egy diszkréten kellemes dezodorral. Kora nyár volt, bágyasztó meleg. Egyikünk sem viselt túl sok ruhát. Beléptem az ajtón, szerelmem fogadott egy nagyon finom érzéki csókkal, amitől a farkcsontomtól a tarkómig futott a bizsergés. Átöleltem, s csókra csókkal válaszoltam. Abban a csókban minden benne volt : a szerelem, a szeretet, a vágy, az odaadás, minden. Ledobtam cipőmet és bementünk a nappaliba. Kedvesem feltett egy szerelmes dalokat tartalmazó lemezt és lassan táncoltunk. Először a haja illatát éreztem meg, aztán a bőre páráját. Azt hittem ott helyben elájulok annyira az az illat volt, amit eddig kerestem. Na, ez rossz nem lehet, és finoman megharaptam a vállizmát a nyaka tövében. Istenem, az az íz !
Valahol hallottam, hogy régen az esküvő előtt a pár megszagolta és megnyalta egymást, és ha nem ízlettek egymásnak, akkor nem volt esküvő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2018. 07. 2. hétfő 07:10
Nekem nem.
#3 papi 2014. 05. 31. szombat 17:21
Tetszik
#2 genius33 2012. 09. 19. szerda 07:01
Jöhetne még 1 smile
#1 Törté-Net 2004. 03. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?