A+ A-

Álom 4/1. rész

Második hete volt úton. Az első napokban még haza telefonált, megnyugtatni a szüleit, hogy jól van és megy tovább. Még gyermekként határozta el, hogy körbe utazza az országot autóstoppal. Most 18 évesen, letudva az érettségit úgy döntött megvalósítja ezt az álmát.
Ha csak tehette nomád körülmények között aludt, hogy minél kevesebb pénzből sikerüljön az út és néhány naponként keresett valamilyen olcsó szállást amikor már a saját szagát is érezte. A szállásokon tisztálkodott, kimosta az alsóneműit és jót aludt. Most is azt tervezte egy őskori teherautó fülkéjében zötyögve, hogy amint beér a városba keres egy diákszállót vagy turista szállást.
Az emeleten a 203 - asban, az egy tízágyas, kell lennie egy szabad ágynak - motyogta a matuzsálemi korú portás, miután számolatlanul a fiókba söpörte a szállásdíjat. Egy középiskolás diákcsoport vette ki az egész házat, de egy helynek még kell lennie, keresse csak meg - nyekeregte a fiú után a lépcső aljáról felfelé pislogva. Fiatalok kisebb csoportja trappolt lefelé a lépcsőn hangosan vihogva, hogy a pedák elmentek kocsmázni a buszsofőrrel és, hogy hajnalig tán vissza sem jönnek.
A fiú megtalálva a 203 - as ajtót, benyitott és visszahőkölt. A szobában lányok egy csoportja kombiné / bugyitól a teljes felöltözöttségig mindenféle állapotban, ruhadarabok szétszórva, nyitott táskák - hátizsákok. A fiú becsukta az ajtót, leballagott az öreghez.
- Bocsánat, melyik szobát mondta?
A öregúr üveges szemmel nézett néhány pillanatig, majd értelem költözött a tekintetébe, a könyve fölé hajolt - 203 - as - bizonygatta - Ne hagyja magát, ott még lennie kell egy helynek.
Fölfelé menet eszébe jutott mi lesz, ha most sikítozni kezdenek, mielőtt megmagyarázna a helyzetet. Szerencsésnek találta, hogy mindjárt az ajtó mellett fésülködött egy teljesen felöltözött lány. Zavarát nehezen leplezve dadogta el, hogy a portás ide küldte és most nem tudja hol fog aludni. Mire ezt sikerült kinyögnie eszmélt, hogy nem sikít senki sőt leginkább a kutya se törődik vele. A lány harsányan felordított - Hé, mindenki! A portás ideküldött valakit, hogy van még itt egy szabad ágy melyik az?
A fiú majd elsüllyedt, mert egy pillanatra mindenki rábámult, aztán középről megszólalt egy hang - Ott hátul, amelyiken a motyók vannak. Mindenki visszatért a félbehagyott tevékenységéhez és nem tulajdonítottak több figyelmet sem az ügynek sem a srácnak. A fésülködő még odabökte: - majd lerámolnak róla, ha kijöttek a fürdőből. A fiú lángoló fülekkel szemlesütve botorkált a távoli sarokba és döbbenten tapasztalta, hogy az útjába kerülő mintás meg fehér bugyisok úgy állnak félre, hogy tovább mehessen, hogy még a fecsegést sem hagyják abba. Hátizsákját ölébe fogva leült az ágy szabadon maradt sarkára, s lopva nézelődni kezdett. Felmérte, hogy a bejárati ajtótól legtávolabbi sarokban egy félig nyitott üveges ajtó rövid folyosót takar, ahol két budi, a folyosó végén a hangokból ítélve tusoló található. A klotyó már nagyon aktuális lett volna, de nem mert mozdulni.
Az üvegajtó mögül kilépett egy lány dereka köré tekert törölközővel, két kezében sampon, szappan, fogkefe meg egyéb csiribiri. A fiú tátva maradt szájjal bámulta a gyönyörű feszes kebleket és azon kezdett gondolkodni, hova meneküljön ebből a számára ismeretlen szituációból. A lélegzete is elakadt amikor a lány hozzá lépett - Te fogsz itt aludni? - kérdezte kedvesen.
A fiú csak bólintani tudott.
- Megfognád? Elviszem akkor a motyómat.
Az automatikusan kinyújtott kezekbe ömlesztette a pipere holmijait és az egyik táska zippzárját kezdte cibálni.
- Te merre jársz? - kérdezte, közben egy előkotort neylon zacskóból parányi tangát vett elő.
A fiú megbabonázva csak bámult. A lány észre sem véve a srác zavarát, fecsegett tovább - Mi negyedikesek leszünk és utoljára osztálykirándulunk.
- Te egyedül jársz világgá?
Közben lekanyarította magáról a törölközőt és a tangát igazítgatva lassan belebújt. A fiúban az ágyék háromszögét, a popsi kerek formáját látva tudatosult, hogy egy meztelen szép lányt lát. A fülében zakatolt a vér, kapkodta a levegőt. A lány választ sem várva, fogta a motyóját, törölközőjét és tangában áthuzakodott két ággyal odébb. A fiú döbbenete, ámélkodása és lassan lelkesedése határtalanná vált. Miután a látvány, a helyzet, számára totálisan idegen volt, szeme szomjasan itta a fecsegve tollászkodókon az ismeretlent, a mozdulataikat, a formáikat egyáltalán a létüket.
- Ideadnád a zsákomat? - Riadtan fordult a hang irányába és kis híján felsikított...
Vele szemben egy kb. nyolcvanöt kilós démon állt, hatalmas keblekkel, víztől csöpögő hajjal, egy nyakláncba öltözötten.
- Benne felejtettem a fogkefémet. - magyarázkodott. Miután a srác lassan mozdult, áthajolt az ágyon, rubensi idomaival pár centire tőle. A fiút az ájulás környékezte. Életében nem volt még ilyen zavarban. A debella előszedte keféjét és vissza döngött a tusolóba, vizes tócsákat hagyva a padlón.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2016. 10. 3. hétfő 08:40
hááát ez nagyon jól meg lett írva, így tovább...
#13 Bikmakkocska 2012. 11. 8. csütörtök 12:57
Piszok jó.
#12 bikmakk 2011. 08. 28. vasárnap 02:53
Ez az egyik kedvencem. Gratcsi!
#11 aurora 2002. 08. 13. kedd 19:14
Ötös - biztatásnak.-
#10 Ildica 2002. 03. 15. péntek 07:31
rc,de csak ha te is egyik hmm lakója leszel!:-)
#9 rc211 2002. 03. 14. csütörtök 22:11
Ildica,elintézzem neked azt a fiúkolit?:))
#8 Maugli 2002. 03. 14. csütörtök 10:20
Pont ezt álmodtam én is :))))
#7 Ildica 2002. 03. 14. csütörtök 07:16
Hmm,de szivesen lennék egy fiúkoli lakója!:-)
#6 Leone 2002. 03. 13. szerda 23:27
Folytatást! Folytatást! Folytatást!
#5 Dezso 2002. 03. 13. szerda 14:15
Tisztelt Iro! Ugye nem csak alom lesz?! Ne tedd ezt szegeny sraccal! :-)))
#4 John 2002. 03. 13. szerda 13:25
Mihamarabb kérjük a folytatást...
#3 Gbx 2002. 03. 13. szerda 09:58
Varjuk a folytatast...
#2 Gab 2002. 03. 13. szerda 09:50
Szerencsés fiú. Mihamarabbi folytatást.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?