A+ A-

Álom 15. rész

Még soha nem várta így a szünidő végét. Számára, elvileg júliusban véget ért a tanulás a sikeres érettségivel, de rábeszélte a szüleit, hogy iskolázzák be még egy évre, egy szaktanfolyamra. Bár, magának sem vallotta be, de elhatározásában része volt, hogy az elmúlt évben kinézett magának egy fura kislányt, aki akkor elsős volt a szomszéd középiskolában. Most, nyilván jön másodikba is.
Tulajdonképpen semmi különös nem volt a lányban, vasággyal együtt nem sokkal több, mint negyven kiló. Jelentéktelen, különösebb karakter nélküli arc, keblei, mint túlfejlett pattanások, az öltözködése katasztrofális. Ez volt benne a fura. Már hogy, nem érdekelte se a kinézete, se a többiek, olyan kis magának való. És mégis, volt benne valami. Talán a kislányos báj, a leendő vamp ígérete, ki tudja. Vagy talán a kihívás, hogy egy ártatlan szüzet megrontson. Esetleg a buta remény, hogy egy ilyen lánynál nagyobb az esélye a sikernek, nem tudta.
Szinte remegett, hogy az iskolásokat szállító szerelvényen megtalálja a lánykát. Nagy levegőt vett, amikor megpillantotta a félig üres kupéban, jelentéktelenül, lehetetlen kis ruhájában, egyedül ücsörgőt. Egész nyáron érlelt elhatározásának megfelelően, odalépett és engedélyt kért a leüléshez. A lány válaszra sem méltatta. Némiképp lejjebb lombozódva, de leült. Tudatában volt annak, hogy a húszpercnyi menetidőt ki kell használnia, mert nem merte megkockáztatni, hogy a fiú ismerősei kinevessék egy esetleges kudarc után. Szinte felmondta a nyáron kitalált/betanult szöveget, miszerint már régóta figyeli, csak nem merte megszólítani, hogy milyen szép a haja (ami persze nem igaz, de az most nem számított), és így tovább. Már ott tartott, hogy rövidesen elfogy az előre betanult bók sorozat, ami baj lenne, mert az On - line locsogásban minősíthetetlenül gyenge volt.
A lány lassan felemelte a fejét, és ránézett a fiúra. A srác még soha nem látta mosolyogni. Gyönyörű volt a mosolya, melegbarna szép szemei huncutul csillogtak. A fiú tétova lett a felismeréstől, hiszen ez az arc szép! Abszolút ledöbbent, amikor a lány ragyogó szemekkel közölte, hogy hasonló vallomásra készült, de még nem volt mersze/alkalma hozzá. Mielőtt elváltak az iskola előtt, megegyeztek, hogy a lány délutánra tervezett ruhavásárlásához a fiú lesz a kíséret. Az első napi oktatási szokásoknak megfelelően, csupán az ismerkedés, az órarend lejegyzése, meg néhány tankönyv kiosztása töltötte ki a délelőttöt. Tele kíváncsi várakozással tipródott az oktatás végét jelző csengőszóig. A következő meglepetés a találkozáskor érte. A lányka, amint észrevette, kivirult, arca felragyogott, gyönyörű, angyali mosollyal szaladt elé, és ugrott a nyakába. A fiú nemigen értette, hogy a néhány órával korábbi ismerkedés után miért kell a nyakába ugrani, nem fogta fel a lányka hónapok óta felgyülemlett szeretetrohamát, nem tudhatta, hogy a kislány gondolatban már hónapok óta "vele él" éjjel nappal. Mindenesetre önmagán is meglepődve, szeretettel szorította magához a ragaszkodó nagylányt. Az eddig szótlannak hitt leány, locsogva - fecsegve mesélte, hogy meglehetősen konzervatív szüleitől milyen nehezen csikart ki pénzt, és engedélyt, hogy önállóan vásárolhasson magának egy kis nyári ruhát, az ősz eleji leárazáson.
A fiú, tündérinek találta, ahogy neki, csak neki beszélt a lány, miközben betértek egy gyér forgalmú áruházba. Nem volt gyakorlott vásárló se a fiú, se a leány. Rövid tanakodás után a lány, néhány fogasnyi ruhát akasztott a fiú kezébe, hogy vigye utána. Mire észbekapott a fiú, a lány már be is húzta a próbafülke függönyét. A fiú, szájában az iskolai műanyagtáska fülével, kezeiben a ruhákkal, kidülledt szemmel nyüszített egyet, amikor a leány egyetlen mozdulattal lehúzta a ruháját, és egy szál bugyiban, igaz az hatalmas volt, köldökén felül ért, fordult a felpróbálandó ruhákért. A fiú egyre vörösödő fejjel ugyan, de tárgyilagosan állapította meg, hogy igéző, formás pici mellei vannak a lánynak, és a popsija is isteni lenne, ha nem csúfítaná, lepedőnyi fehérnemű. A lány abszolút természetességgel mozgott, vette fel, vette le, próbálgatta a ruhákat, kikérve közben a fiú véleményét is, akinek minden diplomáciai érzékére szüksége volt, hogy ne bántsa meg a leányt, se túl vehemens véleménynyilvánítással, se a teljes hallgatással. Ezzel együtt végtelenül izgatónak találta a folyvást öltöző - vetkőző leány látványát, a helyzet tragikomikumát, hogy ott a kívánt lány előtte, gyakorlatilag meztelen, és nem nyúlhat egy ujjal sem hozzá, mert az áruházban bármikor benézhet akár egy vásárló, vagy az eladó, hogy melyik tetszik. Valamire ráérzett a leány is, mert amikor a fiú ágyéka előtt lógó ruhát kapta le és húzta magára, egy pillanatra megdermedt a markánsan dudorodó nadrág láttán. Villant a szeme, de csak annyit jegyzett meg, hogy majd annak is eljön az ideje. A fiút forróság öntötte el, annyira nőies, kihívó, szinte kurvásan szemérmetlen volt a szavakat kísérő kacsintás.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.02 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 papi 2014. 05. 31. szombat 17:27
Nem rossz
#14 genius33 2012. 09. 19. szerda 07:03
Hát ez annyira nem jött be.
#13 Nosfrerato 2003. 01. 10. péntek 10:10
Hát...Egy visszahuzodó lány egyszer csak egy vad nővé válik...Nemtom.nekem tetszett..8pötty.Nameg a folytatásra kiváncsi leszek! ;)
#12 krisz 2003. 01. 8. szerda 18:43
A lány viselkedése szerintem is kicsit furcsa. Hogy lesz egy félénk kis teremtésből ilyen magabiztos valaki?
Mindenesetre szuper az egész! Ennek a folytatását nem szabad elengedni!
10p
#11 dylan 2003. 01. 8. szerda 15:33
ridick: sztem is ki*aszott a csaj a sraccal,de a lanyok altalaban nem ijenek...megbecsulik azt, aki a szeretetet adja nekik
lacifiunak viszont igaza van
sztem 8p :)
#10 Ridick 2003. 01. 7. kedd 22:33
Szerintem yo volt...10p
(kicsit mondjuk kibaszott a csaj a sráccal...de melyik lány nem teszi ezt??)
:-))
#9 lacifiu 2003. 01. 7. kedd 19:32
a konzervatív szülők blna kislánya, aki nagy-nagy magabiztossággal kezeli az ilyen intim helyzeteket.... 4 pötty
#8 bercibácsi 2003. 01. 7. kedd 16:17
10 pötty!!!!!
#7 freekz 2003. 01. 7. kedd 02:45
igy van mindenképp folytasd!még nerm is írok semmit csak ha az egészet elolvastam, majd akkor!de eddig szuperkool! yeah! f.
#6 TheChronic 2003. 01. 6. hétfő 23:31
Így van! FOLYTATÁST! FOLYTATÁST!!
#5 Penge 2003. 01. 6. hétfő 16:51
FOLYTATÁST!!!
FOLYTATÁST!!!
FOLYTATÁST!!!FOLYTATÁST!!!
FOLYTATÁST!!!FOLYTATÁST!!!
FOLYTATÁST!!!FOLYTATÁST!!!FOLYTATÁST!!!
FOLYTATÁST!!!FOLYTATÁST!!!FOLYTATÁST!!!
#4 TheChronic 2003. 01. 6. hétfő 13:14
Ha lehetne káromkodni,most örömömben megtenném.Lélegzetvisszafojtva olvastam végig egy lendülettel az egészet.Fantasztikus! Ennyire ártatlan és hétköznapi sztori,mégis annyira bennevan a lehetőség,hogy ez bármelyikünkkel megeshet vagy megeshetett volna.Döbbenetesen jó! 100 pont.
#3 Zero 2003. 01. 6. hétfő 09:58
Best
#2 Dodder 2003. 01. 6. hétfő 01:11
Kezdetnek jó, folytatást!
Nálam 6 pötty.
#1 Törté-Net 2003. 01. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?