A+ A-

Álom 6/1. rész

Az üdülőbe egymás után érkeztek a beutaltak. A cég különböző városokban működő telephelyeiről folyamatosan, ki vonattal, ki busszal, néhányan kocsival jöttek. A személyzet a visszajárókat, ismertebbeket már a megszokott helyükre költöztette - irányította, a maradékot pedig nem és életkor szerint összeválogatták, szobákra beosztották. A fiú tétován ácsorgott, még sosem volt egyedül ilyen helyen. Véletlenül csöppent a beutaltak közé, eredetileg egy idősebb kollégája kérte a beutalót, de lebetegedett, így került a képbe mind a húsz évével.
Mire elfogyott a vendégsereg, egy szintén húsz egynéhány év körüli vörös hajú fiúval maradtak egy szobára. Mint kiderült ő a személyzet egyik fiatal hölgytagjának csapta a szelet hosszabb idő óta, a két hét alatt tíz percet sem töltött a szobájukban. Az első este, a klasszikus hagyományoknak megfelelően, ismerkedési est - bál zajlott, ahol a fiú erősen árvának érezte magát. A társaság főként házaspárokból, és egyéb kialakult párokból állt, nem tudott mit kezdeni magával. Vacsora után szép csendben, hogy ne keltsen feltűnést, visszabotorkált a szobájukba. A folyosón feltűnt, hogy egy - egy szobából beszélgetés, esetleg zene szűrődik ki, amiből azt a következtetést vonta le, hogy nem mindenki vett részt az esten. Két ajtóval odébb, elvigyorodott. Bentről fiatal női hangok hallatszottak. Talán mégsem lesz halál unalom ez a két hét, gondolta némiképp megnyugodva.
Másnap reggel, korán kelő lévén már a reggeli előtt futott keveset az üdülő körüli parkban. Lihegve, izzadtan készült tusolni, és hogy ne legyen feltűnő a lányok szobája előtti hallgatózás, néhány levezető mozdulattal próbálta álcázni magát, az egyébként üres folyosón. Nem vette észre a csendben nyíló ajtót, és a rajta háttal kibúvó leányt. Amikor az megfordult a lihegésre, a teljes lendülettel hadonászó fiú, tenyérrel orrba vágta. Az nem számítva az inzultusra, teljes hosszában, elkerekedett szemmel visszazuhant az ajtónyílásba. Szinte azonnal előlépett a szobatársa, hálóingben, döbbenten. Ám a srác falfehér arcát, izzadt pólóját, mozdulatban megmerevedett testét látva, ráérzett a történtekre. Oldandó a feszültséget, viccelve ütötte el a dolog élét.
- Látom megismerkedtél az egyik üdülőtársunkkal. - Mondta vigyorogva, barátnőjére nézve.
- Ha! Ha! - Szólt a fekvő kényszeredett mosollyal. - Ha, magadhoz tértél, segítesz feltápászkodni, vagy hagyod, hogy itt vérezzek el? - Nézett a még mindig rémülten ácsorgó fiúra.
- Jaj, bocsánat! Nem akartam! Véletlen volt! Bocsika! De tényleg! - Hebegett a megszólított. Majd magához térve közelebb lépett, ám megbotlott a fekvő lány lábában, és az orrát az ajtófélfába verve a lány mellé zuhant.
A hálóinges felnyerített, lábát percekig csapkodva röhögött.
- Ha, ezt valaki meséli, nem hiszem el! Két ilyen szerencsétlen összeakadt! Hi, hi, hi! O is vérzik! Ha, ha, ha! Ilyen nincs is csak a mesében! Na, gyertek beljebb, mielőtt mindent összevéreztek, itt van két zsepi! A nevetéstől könnyes szemmel segítette talpra az áldozatokat, akik egymás kezét fogva, fejüket hátra vetve, a plafont nézve araszoltak be a szobába. A hálóinges az ágyhoz terelte őket, és rájuk parancsolt, feküdjenek hanyatt, míg csitul az orrvérzésük. Pillanatok alatt papírzsepiből tampont varázsolt, és ráripakodott a szabadkozni próbáló fiúra, hogy maradjon csendben és nyugton, mert ezt most az orrába fogja dugni. - Hallgass rá! - Dünnyögte orrhangon a fekvő lány. - Ápolónőként dolgozik nálunk a kórházban.
A hálóinges, egy laza mozdulattal átvetette lábát a fiú dereka fölött, és ráült. A pillanatra fellibbenő ruhanemű alatt kivillant a csupasz ágyéka. Szakszerűen tamponálta a vérző orrot, még a nyelve is kilógott az igyekezettől. Nem vette észre a csészaljnyira kerekedett szemeket, amint leszállás közben is a lábai közé fókuszáltak, sem a fiú korántsem a futástól zaklatott légzését. Az előkészített tamponokkal most a barátnőjét vette kezelésbe, hasonló módon ráülve annak hasára is.
- Pancserek! - méltatlankodott a nővérke. - Mind a kettő lecsöpögtette magát! Ha nem áztatjuk be rögtön hidegvízbe, az életben nem mossuk ki belőle a foltot! Add csak ide! - kezdte lecibálni a barátnőjéről a pólót. - Vedd le te is, kiviszem beáztatom! - dörrent a fiúra.
A meglepődött, de a határozott hang hatására, kibújt az izzadt ruhából. A hálóinges kikapta a kezéből, és elrobogott a mosdóba, ahonnan rövidesen vízcsobogás, és ügyetlenségüket ecsetelő dohogás hallatszott. A fiú izgatottan fordította el óvatosan a fejét, hogy lássa mi maradt a lányon a póló nélkül. A levegő is benne szorult a látványtól. Gyönyörű fiatal női felsőtest, hercig kis keblekkel, felfelé kandikáló bimbókkal! A lány, ellenkező irányba fordított fejjel, társnőjét instruálta, mosópor ügyben. Rövidesen visszafordult:
- Zsuzsa vagyok, ha már ilyen idétlenül ismerkedtünk meg. Szia!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230
2019. 01. 21. hétfő 03:11
Jó.... Válaszolok rá!
#9 A57L
2018. 06. 12. kedd 04:33
Nyaralásnak lehet,hogy jó,de az írás közepes. Válaszolok rá!
#8 deajk2008
2016. 10. 4. kedd 08:07
olyan jól lerod e történetet, hogy felizgattál vele 9p Válaszolok rá!
#7 zsuzsika
2016. 10. 1. szombat 08:23
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#6 Maci
2002. 07. 8. hétfő 23:06
Klassz volt, csak tudnám, hol olvastam....
Bár átélni jobb lenne :-)) Válaszolok rá!
#5 Dezso
2002. 07. 8. hétfő 11:35
Dreamer mester valahogy nem tud hibazni! :-))) 10 pont Válaszolok rá!
#4 Zero
2002. 07. 8. hétfő 09:58
Hosszú ideje a lehjobb! Válaszolok rá!
#3 Leone
2002. 07. 8. hétfő 01:35
Hol is van pontosan ez az üdülő? Isteni hely lehet! Válaszolok rá!
#2 Rocko
2002. 07. 7. vasárnap 13:42
IDE AKAROK MENNI NYARALNI!!!!!!!!! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 07. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!