A+ A-

Barátok közt - Emma és Tilda

Tilda egyedül volt a lakásban, Pali elment haverjaival, Erikkel és Imivel egy faluba, ahol fiú bulit csaptak Imi vigasztalásra. Szerette volna, ha itthon marad a férjecskéje, mert aznap a szokásosnál is jobban kívánta szexet, de mivel Imiről volt szó, nem marasztalta. Nagyon kimelegedett, miközben végezte a házimunkát, ezért elment zuhanyozni. Ahogyan az áramló víz csiklandozta a formás melleit és a punciját, gondolatai elkalandoztak egy lány, Emma felé. Már korábban is tetszett neki, amikor még a Ricsivel járt, irigy is volt öccsére, ezért nem nézte jó szemmel, kapcsolatukat.
A kellemes víz alatt elképzelte, ahogy vadul csókolózik a kislánnyal, akinek még remegnek az ajkai, hiszen soha nem csinálta lánnyal. Képzeletében egyre hevesebben fogdosták egymás minden testrészét, majd megszabadította a kis Emmát a nadrágjától akinek már teljesen lucskos volt a puncija, ami át is ütött a fekete csipkés bugyiján. Miután lekerült a bugyi is, elkezdte szívni a nedveit, frissen borotvált, teljesen sima pinájából, ezt Emma egyre határozottabb nyögésekkel nyugtázta. Hirtelen kimozdította egy erős hang a fantáziálásból... csöngettek. Mérgelődött, hogy ki lehet az ilyen későn. Gyorsan megtörölközött, és felkapta kedvenc piros bugyiját és melltartóját, aztán ajtót nyitott. Emma volt az, még annó a Ricsinél maradt az egyik matek könyve, azért jött, hogy elkérje, ha itt hagyta volna a fiú. Tildának felcsillantak a szemei, amikor meglátta, szóhoz sem jutott.
Emmának is furcsa érzései keletkeztek, amikor meglátta vizes hajjal, fehérneműben... főleg, hogy a nagy sietségben Tilda bal mellbimbója teljesen kibuggyant a melltartóból. A kislány zavarba jött, tetszett neki a látvány, mindig is nagyobb melleket szeretett volna. Zavartan elmondta, hogy miért jött, majd Tilda behívta a lakásba. Bement és a könyv után nézett. Ahogy megfordult Emma tekintete egyből a formás, nagy fenekére tévedt. Nagyon tetszett neki ahogy riszálta, de elterelte a gondolatait, gondolván, hogy ez nem helyes. A könyv nem lett meg... Tilda megkínálta Emmát üdítővel, majd megkérdezte, hogy nagyon ki van-e még borulva a Ricsi miatt. Emma mondta, hogy igen, eléggé, de már azért jobban van. Ekkor Tilda észrevette, kikandikáló mellét, elnézést kért, majd eligazította a melltartóját, aztán odaszólt, hogy nyugodtan mondhattad volna, h kilóg a cicim. Emma teljesen elvörösödött, a szíve a torkában lüktetett, majd számára is teljesen váratlanul azt mondta, h őt nem zavarja, sőt kifejezetten tetszik neki, és sajnálja, hogy az övé nem ilyen szép nagy. Erre Tilda elmosolyodott, és mondta, hogy azért ez sem annyira jó, mert pl futásnál, nagyon himbálóznak, és nehezek is.
Emma nem tudta levenni a szemeit a csodás idomokról, majd remegő hangon megkérte, hogy had foghassa meg. Tilda szemében égett a tűz, majd kéjesen mondta, h hát persze, hiszen barátnők vagyunk, majd lassan, látványosan megszabadult a melltartótól. Emma óvatosan megtapintotta, felmérte, majd elkezdte simogatni Tilda hatalmas melleit, mire ő libabőrős lett, bimbói megkeményedtek, bugyiján egyre erőteljesebb folt lett látható. Emma is észrevette a reakciót. Az ő puncija is teljesen benedvesedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53
2016. 03. 31. csütörtök 13:52
Nagyonjó! Válaszolok rá!
#7 A57L
2013. 09. 4. szerda 04:05
Elmegy. Válaszolok rá!
#6 stevie83
2008. 05. 20. kedd 14:23
teljesen megegyezik a Kata és Eszter sztorival,de azért nem rosz Válaszolok rá!
#5 Zeek
2007. 08. 2. csütörtök 18:26
mondjuk Loláról is szívesen látnék egy hasonlót ;) Válaszolok rá!
#4 mc20
2007. 07. 31. kedd 23:12
jó történet de én szivesen látnék olyat ahol gruppenbe vágják tildát, vagy erdélyi mónikát Válaszolok rá!
#3 Zeek
2007. 07. 31. kedd 18:05
Hm... Nem rossz, egy Emma-Noémit is szívesen olvasnék. Válaszolok rá!
#2 andi14
2007. 07. 31. kedd 11:50
ez a rész mikor kerül adásba??? :)) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 07. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!