A+ A-

Nicky története 8. rész - Ella belehúz

Akik olvasták kis családi élménybeszámolóimat, azok tudják, hogy mindig a saját kalandjaimat meséltem el, úgy, ahogyan azok megtörténtek. Ezúttal azonban kivételt teszek, mivel ez most a húgom, Ella története, ami az előző részben leírtak után pár nappal esett meg vele. (Legalábbis ha nem kamuzott, mert, bevallom, vannak kételyeim a sztorival kapcsolatban, a többi érintettnél pedig nem mertem rákérdezni.) Úgyhogy át is adom a szót Ellának, én legfeljebb itt-ott fűzöm hozzá a saját véleményemet.
Bevallom, kicsit mindig is irigykedtem a nővéremre. Ő karcsú és magas, olyan, mint egy Victoria’s Secret-modell, én alacsony vagyok, és mindenhol van mit fogni rajtam. (Amiért a pasik amúgy odáig vannak. És nem is alacsony, 5’9” magas. – N.) Ő szőke, világoskék szemekkel, én közönséges barna, és a sötétkék szemeim se világítanak úgy, mint Nicky-é. Ja, tudom, a külsőmre így sem panaszkodhatok, mindig is bírtak a fiúk, de valahogy olyan tucatszépségnek tartom magam, helyes pofi, jó dudák, adios. Ráadásul Nicky a szexben is beelőzött. Előbb volt együtt lánnyal, mint én, a bátyánkkal is hamarabb dugott, és most még a nagynénénket, Megant is megdöntötte. Francba, francba, francba. (A hugi csak azt felejti el, hogy alig múlt 16, fiatalabb, mint én voltam, amikor egy éve az egész elkezdődött. – N.)
Tudtam, mennyire odavan Nicky a nagynénénkért, és ebben én is osztoztam. Magan, hiába volt 35 éves, a legszexisebb nő volt, akit csak ismertem, vicces, okos és független. Na, képzelhetitek, mit éreztem, amikor Nicky elmesélte, milyen volt az édeshármas Megan-nel és Lars-szal. Sárgultam, konkretice. Persze, a mesélés közben Nicky is beindult, aminek a vége gyors, de halk szex lett, nehogy felébresszük a többieket. (Ugyanis amíg Megan nálunk volt, Ella szobájában lakott, a húgom meg nálam aludt. Kényelmes, mi? – N.) A kielégülés azonban csak átmeneti volt, egyszerűen nem bírtam kiverni a fejemből a nagynénénket, úgyhogy elhatároztam, hogy én is becserkészem.
A dolog azonban egyáltalán nem ment könnyen. Egyrészt öten laktunk a házban, ami nem teremt túl sok lehetőséget, másrészt, nos, mit szépítsem, beszartam. Megan mellett hülye kis békának éreztem magam, és nem bírtam összeszedni a bátorságomat, hogy lépjek. Higgyétek el, a Cosmóban kevés tanács van tinilányoknak a nagynénjük elcsábításához. Pár nap után fel is adtam a projektet, és inkább leléptem Nubiához, a legjobb barátnőmhöz, akiknek volt egy tengerparti kis házuk, és ott múlattuk az időt.
Szombat volt, mikor Nicky hívott, hogy elmondja, ő is elmegy valahova nyaralni a spanjaival egy hétre. Lars már korábban eltűnt, és tudtam, hogy szombat esténként apu mindig bowlingozik a barátaival. Gyorsan megkérdeztem Nicky-t, hogy Megan nálunk van-e még, és amikor megtudtam, hogy másnap utazik tovább valami fotózásra, nagyot dobbant a szívem. Most, vagy soha, futott át az agyamon, nyuszi vagy-e, McFly? Jó darabig haboztam, mint kínai mosópor a jacuzziban, aztán kimentettem magam Nubiánál, letusoltam, bevágtam magam az öreg Suzukiba, és irány a város.
Mikor a ház előtt leparkoltam, már majdnem teljesen besötétedett, a kertvárosi utcák csöndesebbek voltak, mint Néma Bob a Shpo-stopban. A szobám ablakán halvány fény szűrődött ki, egyébként azonban minden sötét volt. Üres a ház, gondoltam elégedetten, Megan biztosan csomagol vagy olvasgat. Lassan ballagtam fel a lépcsőn, és már majdnem felértem, mikor meghallottam Megan hangját kiszűrődni a csukott ajtó mögül. A zihálás és a nyögés félreérthetetlen volt, bármit is csinált, nagyon élvezte. Kajánul elvigyorodtam, hogy ez az, most aztán jól rajtakapom a nagynénémet, amint masztizik, és ezzel meg is van a felütés a folytatáshoz. Óvatosan az ajtóhoz osontam, vettem egy mély levegőt, aztán benyitottam. Hát, valóban sikerült meglepnem Megant, mégis az én állam csattant nagyobbat a padlón.
Megan ugyanis nem volt egyedül. A szép, nagy ágyamon hasalt meztelenül, a fejét összefont karjain nyugtatta, mellei ingerlően gömbölyödtek ki oldalt. A fenekét kissé felfele nyomta, nem a klasszikus kutya-pózban, épp csak annyira, hogy a combjain lovagló ülésben elhelyezkedő pasas, aki félig háttal volt nekem, meg tudjon támaszkodni a seggén, miközben ütemesen dugta a punciját. A nagynéném zihálásán kívül most már az ismerős cuppogás is hallatszott, a nedves punciban ki-be járó farok hangja. Döbbenten álltam, nem tudva, mit mondhatnék, mikor a férfi, az ajtó nyikordulását hallva két lökés közt hátrafordult. Az apám volt az.
Lefagytam. Megan és apu is hasonlóan ostoba arccal meredt rám, ahogy én nézhettem kifele a fejemből. Mi van?! Hö?! Ezmiez?! Apu mozdult elsőnek, ügyetlenül felkászálódott, és felém fordult.
- Ella, drágám… ez… ez nem az, aminek látszik…
Na, ez végre helyre rakott agyilag, és majdnem felröhögtem a közhelyek Mount Everestjétől. Közben azonban megbűvölten néztem apu felfelé meredő, a nagynéném nedveitől csillogó farkát, a széles, lilás-vörös makkot. Jó nagy volt, főleg vastagságban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2015. 11. 30. hétfő 14:34
nagyon álltam tőle ... felizgultam, folytasd 10p
#9 feherfabia 2015. 11. 4. szerda 05:49
Nagyon Jó!
#8 veteran 2015. 11. 2. hétfő 14:04
Továbbra is jó a színvonal.
#7 papi 2015. 11. 2. hétfő 12:39
Egész jó.
#6 Rinaldo 2015. 11. 2. hétfő 12:20
Szuper.
#5 zsuzsika 2015. 11. 2. hétfő 07:55
Tetszett.
#4 gyuri0926 2015. 11. 2. hétfő 07:36
remélem a hüvelyét is megdugja APu és beleélvez a méhébe , az atyai gecivel, nincs annál jobb mint a saját lányom pinája .
#3 A57L 2015. 11. 2. hétfő 04:49
Továbbra is szuper,így tovább.10P
#2 joozsi 2015. 11. 2. hétfő 02:14
Nagyon joó!
#1 Törté-Net 2015. 11. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?