A+ A-

Már nem csak a család kurvája 1. rész

Ahogy feküdtem az ágyon újra átgondoltam a tegnap esti hancúrt, bár éreztem, hogy nem kíméltek a fiúk, de élvezettel gondoltam vissza. Apu és Zoli meg a felesége már kint reggeliztek a konyhában, amiből nyílt apu hálója. Nálam nem volt semmi ruha, így meg kellett várnom, míg Zsóka fel nem ment a szobájukba, én gyorsan kiszaladtam, és a fürdőbe rohantam, zuhannyal kezdtem, még ragadt a fenekem és a puncim a sok spermától, amit tegnap belém pumpáltak apuék. Felvettem a szennyesből egy pólót és egy rövidnadrágot, aztán kimentem a többiekhez, a két fiú mosollyal az arcukon ültek mikor megláttak, és csak annyit kérdeztek gúnyosan, hogy hosszú volt az este? Nem válaszoltam, csak odaléptem apuhoz és megcsókoltam, aztán Zolit is. Szinte egész nap aludtam, meg pihentem, apuék elmentek horgászni Zolival, Zsókát otthon hagyták, bár amúgy sem ment volna. Dénes még mindig nem ért haza, így egész nap kettesben voltunk az úgymond nagynénémmel. Délutánra már kipihentem magam, és gondoltam, még kihasználom a nyári nap utolsó sugarait és kifekszek napozni. Zsóka is kint volt újságot olvasott az árnyékban. Egy rövid szoknya volt rajta és bikini felső, az alakja nem volt rossz, igazából egy kis edzéssel egész jól is kinézhetett volna, az arca és a haja elég érdekes volt, ezért is írtam, hogy nem volt valami szép. Elég nagy mellei voltak, bár azért volt hozzá segge is meg hasa is, olyan kis töltött galamb volt. Én kifeküdtem a napra, közben dumáltunk mindenféle dolgokról, de semmi konkrét. Nem sokat beszélgettem vele idáig, így fura is volt kicsit, egész jó fejnek tűnt, bár lehet csak azért ítéltem el mindig is, mert Zoli is folyton csak rosszat mondott róla. Zsóka egyébként azt hiszem olyan 35 év körül lehetett, és tulajdonképp annyinak is nézett ki. Mesélt a munkájáról, ő is az apja cégénél dolgozott, egy nagykereskedelmi cégnél. Megbeszéltük, hogy én még most akarok elhelyezkedni és felajánlotta, hogy megkérdezheti, hogy van-e felvétel hozzájuk, bár nem szerettem volna messze dolgozni, és hát ők kb 200 km-re laktak. Még azt is felajánlotta, hogy lakhatnék náluk, amíg nem találok albérletet. Eszembe is jutott, hogy elég ciki lenne, mert Zoli tuti, hogy bejárna a szobámba, és nem biztos, hogy le kellene buknunk.
Már sötétedett, mikor megjöttek a fiúk, és hozták Dénest is, mi Zsókával már ettünk, így a 3 fiú együtt ült le az ebédlőben, én pedig kiszolgáltam őket, akkor éppen csak kajával. Ott ült az elmúlt pár hónap szexuális életem, meg is mosolyogtam. Biztos, hogy beavatták az öcsémet is és viszont, mert olyan megjegyzéseket tett, amit elvileg nem tudhatott volna, de akkor már abszolút nem zavart, sőt még izgibb volt, hogy három pasi is kefél, ráadásul tudják egymásról plusz mindegyik a vér szerinti rokonom. Viszont csalódtak mikor bejelentettem, hogy szombat révén én megyek bulizni Dóra barátnőmmel. Láttam, hogy mást terveztek ma estére.
Mielőtt elindultunk az éjszakába Dóra átjött és nálunk iszogattunk, természetesen a három fiú ott volt végig velünk, egyedül Zsóka maradt fent a szobájába. Dóra leplezetlenül kokettált hol apummal, hol Dénessel, hol pedig Zolival, ők pedig adták alá a lovat rendesen, már azt hittem ott helyben rávetik magukat, és egy nagyon mocskos orgia lesz belőle, de még időben leléptünk és pár perc taxizás után már a régi kedvenc helyünkön voltunk, ami nappal söröző, de szombat esténként mindig diszkó van. Mindketten elég mini ruhát vettünk fel, Dórin egy fekete épp a feneke aljáig érő darab volt, fekete magassarkúval, én a kontraszt miatt fehéret vettem fel, hasonló adottságokkal, mondanom sem kell, nem volt 5 perc sem, hogy valaki oda ne jött volna, felkérni, vagy épp meghívni minket valamire. Dóri persze élvezte és minden sráccal flörtölt egy kicsit, és biztos voltam benne, hogy valakit haza fog vinni a sok lúzer közül. Nekem nem volt kedvem szexelni a tegnapi akciótól még sajgott minden lyukam, bár volt egy két fiúcska, akit nem rúgtam volna ki az ágyamból. Dóri végül kiválasztotta aznapi lovagját, egy szőke magas srácot, fiatalabb volt nálunk legalább 5 évvel, de a barátnőmet nem érdekelte ez sosem, így a srácot odaültette az asztalunkhoz, aki persze hozta a haverját is. Naná, hogy abban a reményben jött szegény srác, hogy én leszek az, aki ma este a számba veszem a férfiasságát, de tévedett. Táncoltunk, és ittunk, táncoltunk és ittunk ennyi volt az egész este, és hajnalra már jól ki voltunk mind a négyen. Dóri már szinte megerőszakolta a srácot, vagyis szerintem le is ápolta odakint egyszer, mert eléggé elnyúlt az egyik levegőzésük, de Dóri ilyen volt, szeretett adni. A másik srác pedig egész este az én combjaimon pihentette a kezét, és néha le akart smárolni, de udvariasan mindig ellöktem. Gondoltam ideje hazamenni, és kérdeztem Dórát jön-e vagy jönnek-e?
Négyen szálltunk be a taxiba, én előre, hogy véletlenül se tapizzon senki hátul. Először szomorú lovagomat raktuk ki, majd Dóriék felé mentünk, akit már hátul ujjazott az újdonsült barátja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (132 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sztbali 2016. 07. 26. kedd 21:37
Ezt már nem kell folytatni. Itt már esik a színvonal.
#11 Bikmakkocska 2013. 09. 29. vasárnap 18:35
Tényleg nem csak a család Q-ja.
#10 joozsi 2013. 09. 10. kedd 04:05
Folytatni kellene!
#9 Andreas6 2013. 08. 28. szerda 14:14
Michael! Kit kellene szerinted megfojtani? Vagy netán FOLYTATÁST szeretnél?
#8 A57L 2013. 07. 22. hétfő 05:30
Nagyon jó.
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 14. kedd 17:27
Gátlástalanság. Ez lehetne a címe, nemde?
#6 papi 2013. 04. 22. hétfő 05:30
Nagyon jó, kéne a folytatás
#5 mackó2009 2012. 10. 24. szerda 20:13
Kiváló történet
#4 Rebecca 2012. 05. 21. hétfő 22:45
Imádom a gruppent és csinálom is !
#3 SilentG 2012. 03. 12. hétfő 19:02
Nagyon jó ez a sorozat! Kérünk még! nyes
#2 michaell 2012. 02. 4. szombat 21:51
nekem bejött lesz fojtatás ????
#1 Törté-Net 2011. 06. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?