A+ A-

Táborozásom története

Nyári táborozási történetemet írom le. Orvostanhallgató vagyok, és egy pszichológiai felméréshez kapcsolódva vállaltam el a táborozást. Általános iskolások táborában voltam egy kis eldugott erdei falu mellett. A tábor mellett egy szép nagy tó is elterült, ahol csónakázni és fürdeni is lehetett. A diákok sátorban laktak, én a tábortól nem messze egy kis berendezett, de nem lakott parasztházban kaptam szállást. A szállásról nekem kellett gondoskodnom, az ebédet a táborban megtudtam oldani. Tulajdonképpen nekem semmi közöm nem volt a táborhoz, nyári gyakorlatként egy cégnek felmérést kellett végeznem a diákokról. A cégtől kaptam ezt a helyet, ők lerendezték a munkavégzési lehetőségemet a táborvezetéssel. A táborban, a most leírtak nekem a harmadik turnust jelentették, összesen öt, hétnapos turnusra illetve felmérésre szerződtem. A körülményeket és a helyet már jól megismertem, jól éreztem magam.
A munka eddig nem volt sok, és izgalmas is volt. A tíz év feletti diákok szexuális életéről kellett felmérést végeznem a Reidesch&Hoffbaum féle tanulmány kérdéseivel. Meg kellett figyelnem a gyerekeket a párok kialakulása szempontjából. Ki kit szeretne partnerül, kinek sikerült, kinek nem, ki az, aki tett is érte, ki az, aki csak ábrándozott. Persze nem konkrétan személyre, hanem csak létszámra vonatkoztatva. Ezt tulajdonképpen kukkolásszerűen kellett végeznem. Külön volt egy adatlapom fiúknak, lányoknak, a sikeres kapcsolatokról és külön lap a kudarcokról. Ezeket az adatlapokat a diákokkal a tábor utolsó napjaiban kellett kitöltetnem. Az adatokat táblázatba kellett foglalnom, kiértékelnem, és a helyszíni viselkedésmódokról önálló értékelést kellett adnom. A tanulmány alapján cégem a minisztérium felé készít a Közép - Európai tizenévesek szexuális életéről állapot felmérést, és javaslatot a szexuális felvilágosítás, a nevelés, és a fogamzásgátlás feladatairól. Az első két turnus simán lezajlott, az átlagnak megfelelő eredményeket kaptam, csak a tanárok nem tudták megérteni, hogy mire kell az én munkám. A tornatanár próbált is rábírni, hogy vele is kísérletezzek, és szívesen hagyja is magát, de jól elküldtem a francba.
Első nap
Barátommal Dénessel úgy beszéltük meg, hogy ő is lejön egy - két napra, meglátogat. Már nagyon hiányzik, jó lenne egy kicsit összebújni vele. Ez nem hátráltatja majd a munkámat. Délre vártam a busszal, de még nem érkezett meg, a félötössel kell, hogy jöjjön, mert azután ma már nem jön több busz. Remélem, hogy megérkezik, mert reggel már egy kicsit felpiszkáltam magam, és rendbe kellene, hogy tegyen. A szex mindig is érdekelt, ezért is vállaltam el ezt a munkát. Fantáziám elég szabad, sokszor gondolok jó nagy szerelmeskedésekre. Ha meglátok egy jó hapsit, hamar benedvesedek. Na, kurva azért nem vagyok, de rendszeresen megadatom testemnek azt, amit kíván. És most nagyon kíván már magába valami jó forró keményet.
Az új csoport már reggel megérkezett. Egy kisvárosból jöttek az ország másik feléből. A pedagógusok jó középkorúak, a férfiak között nem igazán volt kedvemre való. A tábor programjában "Az indiánok a természetben" nevű témakör szerepelt. A napirend is a természetfigyeléshez lett alakítva. A bemutatkozó táborgyűlésen engem, mint orvost mutattak be. Mivel nem hoztak magukkal orvost, így jól jött, hogy ott vagyok. Elmondtam, hogy még nem vagyok végzett orvos, és a gyakorlatom sem elegendő még, de mivel a faluban van közel egy jó orvos, megállapodtunk egymással. A programom ismertetésekor többen megrökönyödtek, de végülis megértették a célját. Azt nem tudták még eldönteni, hogy hogyan segítsenek majd nekem. A diákoknak nem is említették egyenlőre, hogy én tulajdonképpen miért vagyok, ők úgy tudják, hogy én vagyok a tábori orvos. Majd kiscsoportos foglalkozásokban ismertetem a gyerekekkel a működésem célját.
Mivel nem volt különösebb dolgom, kimentem a buszmegállóhoz a barátomat várni. Szép kis ligeten keresztül vezetett az út, nem volt hosszú. Senkivel sem találkoztam. Jó kedvem volt, már előre éreztem, hogy este hogy szét fogja feszíteni puncimat Dénesnek a jó vastag fasza. Combjaimat szorosan összeszorítva sétáltam. Nagyajkaim összeszorultak, a pár napos rövid szőrök izgatóan dörzsölték az egyre duzzadó húshalmokat. Természetesen nem volt rajtam bugyi. Nyáron, nagy melegben nem szeretek húzni. Nagyon izgat, ahogy a járkálás közben benedvesedett nunámból folyik ki a lé végig a combomon. Ilyenkor azért miniszoknyát nem húzok, hanem könnyű szellős gézruhát. Így könnyebben megszáradok. Igaz volt olyan is, hogy elcseppentem a buszon, de szerencsére senki nem vette észre. Most is éreztem, hogy lassan csordogál ki a lé belőlem. Nem mentem egészen a buszmegállóhoz, kicsit távolabb várakoztam. Megérkezett a busz, de Dénes nem. Pedig nagyon vártam. Ezért elég bosszús voltam. Egyszer már hagyott így cserben, de akkor megoldottam a problémámat másik "aranyos" kis barátommal, Vibrivel. Visszafelé nem a ligeten át mentem, hanem egy kerülő úton egy cserjés, bokros mezőn.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (805 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#63 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:47
Nagyon jó.
#62 sammy79 2012. 07. 10. kedd 15:39
Egész jól sikerült.
#61 joozsi 2011. 12. 25. vasárnap 06:35
Erre igazán kevés esély van, de joó!
#60 bolee80 2003. 06. 26. csütörtök 14:35
Yo!Egy ilyen dokinéni rámférne!
#59 Lofty 2003. 06. 16. hétfő 14:55
Mit is mondhatnek ?
10p

Kedves Dokinéni!
Írj nekünk még sokat, sőt ha esetleg kevés a páciensed mostanság, a rendelőd címét is :o)
#58 J. Hetfield 2003. 06. 7. szombat 16:46
Ennek a törtánetnek örökös első hely illene! Hatalamas!!
#57 Su 2003. 04. 4. péntek 20:00
Most olvastam másodszorra, de még mindig nagyon király!:o)
#56 JSJR 2003. 04. 2. szerda 01:01
Hát ez nagyon király. Az igaz, hogy a nyugis részeket kevésbé kell részletezni, de egy nő szemszögéből ezek is fontosak.... perfekt=10pont
#55 pina imado 2003. 03. 13. csütörtök 19:35
Szuper kis tortenet!Szivesen lettem volna a sracok helyebe!,de ha meg lessz ijen tabor megkerem a foszereplot szoljon mert nem fog melletem unatkozni az bisztos!
#54 TATI 2003. 01. 10. péntek 20:01
hát...
#53 Tallér 2003. 01. 7. kedd 21:46
Hol a folytatás?
#52 Slash 2002. 12. 28. szombat 17:10
Kul
#51 2002. 12. 26. csütörtök 17:13
söppet szürreális de jo...
#50 LILiom 2002. 12. 21. szombat 18:31
huh..ez maha jó volt..igaz,hogy csaj vagyok,de elképzeltem magamban egyik-másik pasikát... :))
#49 Alkony 2002. 11. 18. hétfő 15:24
Ez ok. Legjobb, bar a vege kicsit nyalas volt. Bejon. Jah es waprol is lehet nyomni a torte/netet, ugyhogy hajra!
#48 Thael 2002. 11. 4. hétfő 16:37
Szervez valaki teli tabort?:)
#47 mf 2002. 11. 4. hétfő 15:12
azért az első rész a "hogyan legyünk kezdő dominák" címet is kaphatta volna.
#46 Atter 2002. 11. 3. vasárnap 18:54
vaze kár, hogy már ősz van nem tudok táborba menni! Csatlakozom az elöttem szólókhoz.
#45 theo 2002. 10. 25. péntek 23:28
Mikor indulunk?
#44 pantokrator 2002. 10. 23. szerda 15:26
Ehh aszittem megtépem a makkomat bazzz.
Nem volt egy utolsó story, bár a stíluson néhol még lehetett volna csiszolni és a kevésbé erotikus részeknél mérsékeltebb részletezéssel mesélni. 1ébként coool. :))