A+ A-

Szüzességem elvesztése

A történet amit elmesélek, 18 éves koromban történt meg.
Egy alföldi kisvárosban töltöttem közép iskolás éveimet. Aktívan sportoltam (kézilabda) heti három edzésem volt meg hétvégén a meccsek. Így aztán kollégiumba laktam, mert a nap ingázások kicsit lefárasztottak. Minden ott kezdődött el, hogy a kollégium egy koedukált kollégium volt. A lehető legrosszabb helyzetbe voltam, mert a haverjaim és az osztálytársaim rég becsajoztak, mire én meg ismertem valamelyik lányt a koleszba. Mivel más volt a napirendem mint az övék. Mikor délután mindenki ment amerre látott Én akkor tanultam mert tanulási időben voltak az edzések és mire beértem a kollégiumba akkor meg már takarodó volt szóval kilógtam abból a közösségből egy kicsit.
Mindaddig így volt ez míg meg nem ismertem Katit. Kicsi alacsony formás nagyszájú belevaló lány volt. Mindig incselkedett velem és kacérkodott.
Az egyik edzésről vissza érve meglepődve tapasztaltam, hogy Buli van a koleszba. A haverok már tűkön ültek mire beértem a szobába.(Mivel az összes pia mindig az én szekrényembe volt mert azt soha nem nézték át) Na szóval iszogattunk (ami elég gyorsan hatott a fárasztó edzés miatt) utána irány a buli. Kicsit bátor voltam már az alkohol hatása miatt és rögtön megkerestem Katit. Egész végig összesimulva táncoltunk csókok tapizás simizés minden volt eléggé be voltam indulva. Úgy tíz óra körül felkapcsolták a villanyt és takarodót fújt az éjszakai tanár. Kati a fülembe súgta hogy 11-kor vár a szobájukba mennyek az ablakon át.
Mit tegyen az ember még jobban remegett a gyomrom mint eddig. Így aztán ittunk még 2-3 pohár bort a hálóba mire eljött a 11 óra. Egyik ablakon ki ugrottam a másikon meg be.
Nagyon izgultam remegtem mintha fáztam volna. Gyorsan bebújtam Kati mellé az ágyba valami hosszú póló volt rajta meg egy bugyi. Emeletes ágyak voltak a szobába egymás mellé összetolva. Egy karnyújtásnyira volt a barátnője Mari aki nagyon szuszogott azt hittem alszik. Így csók csatába kezdtünk a kezeink felfedező útra indultak az Én Katikám már sokkal tapasztaltabb volt mint Én. Kicsit félénken nyúltam a bugyija alá. Éreztem teljesen csupasz a puncija. Rögtön a kezem felé mozdult a csípője feltérképeztem az egész területet már tiszta nedves volt a kezem. Elkezdtem lefele vándorolni míg ő egy kicsit feljebb helyezkedett,hogy elférjünk az ágyba. Ott volt előttem a bugyija, széttárt lábai között hasaltam és először csak bugyin keresztül puszilgattam majd félre húztam, és meg csapott egy eddig ismeretlen illat, ami máig nagyon beindít. Elkezdtem nyalni lefetyelni mire a csípője megint elkezdett ringatózni alig bírtam a nyelvemmel követni. Nem láttam semmit mert a takarót magunkra húzta. Egyszer csak hallom hogy az Én Katinkám megszólal.
- Nagyon jól nyal
Mire rájöttem, hogy mellettünk Mari is fent van.
De Én csak folytattam az ügyködést, mire egyszer csak megfogta a fejem és felhúzott magához meg csókolt, hosszan és mohón, nem zavarta hogy az egész arcomon az Ő nedve van.
Ezután átkarolt és a fülembe súgta:
- Magamba akarlak érezni.
Ahogy ezt kimondta már két kezével tolta le a gatyám és rögtön elmarkolta a cerkámat. Minden teketória nélkül félre húzta a bugyiját és már illesztette be a helyére a dolgokat.
Ez mind olyan gyorsan történt, hogy én csak támaszkodtam a két kezemen és megmozdulni nem mertem. De az az érzés leírhatatlan volt, és az a mai napig is, amikor az ember egy nedves punciba belehatol, az a melegség a finom szorítás mennyei érzés. Mivel az előbb még Mariak mondott valamit kicsit jobbra néztem, hogy figyel e minket, de úgy tett mint ha aludna.
Kati szó szerint magára húzott a csípője le-fel járt szinte Ő dugott meg. Az ágy meg nyikorgottegy kicsit. Én figyeltem,hogy ki ébred még fel. De semmi mozgást nem tapasztaltam így én is elkezdtem mozogni egyre mélyebben az Én kis csöpnyi barátnőmbe. A fülembe lihegte hogy még-még. Egy két perc után Kati mozgása felgyorsult lihegni kezdett és egyszer csak mintha görcsbe rándult volna körmeit a hátamba meresztette kis halk sikoly után mozdulatlan lett. Egy két pillanatig én is mozdulatlan lettem. (De Én még nem éreztem semmit. Nem tudom miért lehet hogy a pia miatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 06:14
8P
#10 A57L 2014. 10. 15. szerda 06:35
Nem lett rossz.
#9 listike 2014. 04. 12. szombat 06:53
Jó sztori.
#8 sztbali 2013. 01. 9. szerda 18:19
Jó történet. Lassan kolesz címkét is lehetne kérni.
#7 gabi60 2013. 01. 9. szerda 10:52
Ugyan gyerekek! egy kis helyesírási hiba, betűtévesztés - bár idegesítő lehet - nem von le semmit a történet értékéből.
Ha igaz, ha nem, aranyos történet.Én is koleszos voltam....
#6 genius33 2013. 01. 9. szerda 10:47
Olvastam jobbat is smile de nemrossz.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 09:36
Helyesen: menjek az ablakon át. Aztán: magambaN akarlak érezni.

Aztán: zacsaim. Neked abból több van? Vagy a másik az uzsonnászacskód?
#4 Rinaldo 2013. 01. 9. szerda 07:00
Jól meg dugta Katinkát,ha már ott volt Marikát is meg dughatta volna.
#3 XXIII.István 2013. 01. 9. szerda 05:58
Hááááát...lehet, hogy jártál középiskolába, de magyarból biztosan megbuktál! Legalább néha tévesztenéd el...!!!
#2 Ickx 2013. 01. 9. szerda 01:19
Hi-hi, az ablakon át lehet a mennyekbe jutni wink

mennyek vs. menjek ?
#1 Törté-Net 2013. 01. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?