A+ A-

Titkárnők gyöngye

A kánikulai hőség a kora délutáni záport követően valamit enyhült, de még a könnyű nyári ruhán is lazítani kellett Juliának, hogy ne verejtékezzen.
Közeledett a 4 óra hozzáfogott az asztaláról való elrámoláshoz, de abba kellett hagynia, mert a telefonon a főnök kijelzője villogni kezdett.
- Julika legyen szíves bejönni, le akarom diktálni az emlékeztetőt a holnapi osztályvezetői értekezletre.
Az öregnek előbb is eszébe juthatott volna, dohogott magában megint későn érek haza, nem lesz időben vacsora számíthatok a morgásra.
Benő diktálni kezdett, de valamin fennakadt, meg akarta nézni a legépelt szöveg utolsó bekezdését. Ám a szemei máshová tévedtek, Juli ruhájának felsőrésze kigombolva maradt, dús keble ingerlően domborodott.
Benő rövid tétovázás után benyúlt a ruha mögé, és remegő kézzel megmarkolta, majd simogatni kezdte a ciciket.
Juli eltolta a tolakodó kezeket, felállt és megszólalt.
- Hogy képzeli, főnök? Én férjes asszony vagyok.
Ám féloldali és kissé felfelé fordította a fejét, húsos duzzadó ajkai pedig félig szétnyíltak.
Benő elkapta az asszony derekát, kicsit lehajolt, hogy megcsókolja, de Juli elfordította a fejét.
Most már két kezével megfogta a szabadulni akaró fejet.
Egy pillanatra farkasszemet néztek egymással majd Juli szemhéját félig leengedte. Benő csókolni kezdte a zárva maradt ajkat, hogy azután nyelvével szétfeszítse, a lány szája erre megnyílt és visszacsókolt.
Két karjával átölelte a férfi vállát, a férfi jobb keze pedig lassan lefelé nyomult, a szoknya alá nyúlva elkezdte simogatni az alabástrom combokat, háborítatlanul belemarkolt az asszony fenekének két félgömbjébe,és hozzáfogott piros bugyija lehúzásához.
Nocsak a bika megvadul a pirostól, szólt Juli kihívóan. Igen is vadító vagy a piros bugyiban, de jobban szeretném ha már a parketten hevernél és tovább cibálta lefelé a bugyiját.
- Le ne tépd mert otthon nem tudok vele elszámolni. Türtőztesd magad amíg kilépek belőle.
- Jó de vesd le a szoknyád is.
És most már kitágult szemmel figyelhette a vetkőzést.
- Nem tudok tőled hátranyúlni, segítsél a melltartóm kikapcsolni.
Buja látvány tárult a férfi szeme elé, Juli segge mint a frissensült illatos fehér cipó gömbölyödött, azt súgva, hogy ha megmarkolod, érezheted húsom rugalmasságát, bőröm bársonyos simaságát.
Benő lenyúlt sliccéhez, ideges mozdulattal egy két gombját kinyitva, ágaskodó farkát a még lazán összezárt combok közé nyomta, de nem nyílt rés.
Testük egész hosszával összetapadva, a pamlaghoz lépkedtek.
Jenő a lány ballábát felrakta a pamlagra így próbálta meg szerszámát beügyeskedni.
Ám most meg az összegubancolódott fanszőr állt az útjába.
A lány kezdett kicsit türelmetlenné válni.
- Benő bá vedd le a nadrágod ezután a lány hanyatt feküdt, lábait összezárta, hogy vénuszdombja kidomborodjon, sűrű barna bundácskáját kezével szemérmesen eltakarta Benő letérdelt mellé és összecsókolgatta a lány combját és hasát, majd óvatosan nehogy agyon nyomja a törékeny asszonyi testet, ráfeküdt.
Körbe nyalogatta az egyre keményebbé váló és kidudorodó mellbimbókat. Az összezárt combok lassan szétnyíltak a férfi megkeményedett farkát nagy igyekezettel próbálta a pinába nyomni. Juli combjait széjjeltárta és felhúzta a mellkasára, pinaszőrét szétsimította, megmarkolva a derekasan próbálkozó faszt segített volna a becsúsztatásban.
Ám az egyre nagyobbra növekvő faroknak csak a bordóvörös makkja tudott valamennyire behatolni a szeméremajkak közzé.
- Átkozottul kemény és keskeny ez a pamlag, nincs a közelben egy vacak párna sem, hogy a fenekem alá tehessem?
- De várj, újra pozíciót váltok, addig tartsál ki le ne lohadjon a harci kedved, a farkad pedig főleg ne!
Felkelt a pamlag mellé állva elhúzta a faltól, majd rátérdelt.
Két kezét elől egymásra rakta, arra ráhajtotta a homlokát fenekét kipucsította, medencéjét jó magasra tolta combjait szétterpesztette.
Benő kicsit görnyedten állva várakozott, lompos farkát szorongatva ő is letérdeld mögé, hogy végre betehesse a faszát a pinába.
Igyekezete még mindig eredménytelen maradt, Juli kezdte elveszíteni türelmét.
- Benő bácsi nyisd szét a pinám, mert amíg a redők egymásra tapadnak hiába kísérletezel.
Benő néhány másodpercig gyönyörködött az ingerlően domborodó seggben, pénisze ágaskodva mindjobban követelőzött, ezért két ujjával széttolta a szeméremajkat,belesett a titokzatos barlangba, körbenyalogatta a hüvelybemenetet szinte felfalta az a gyönyörű pinát, feltérdelt a faszát odaillesztette és egy nagy lökéssel végre sikerült benyomni.
Juli halkan felnyögött mert a vártnál nagyobb és keményebb volt a farok, még nem volt elég síkos a pinája, és nem tágult ki elég gyorsan.
Ám a nyögés kéjes sóhajtássá változott,Benő a sikeres behatolást követően a farkát ütemesen erőteljes lökésekkel ki-be tolva a pinába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 vakon53 2016. 03. 1. kedd 15:02
Ez az írás csak 10 pontot ér.
#22 listike 2014. 08. 1. péntek 07:02
Tetszett.
#21 genius33 2013. 05. 11. szombat 19:33
Kellemes smile
#20 gaborthefirst 2013. 05. 6. hétfő 19:47
Örömteli élmény volt olvasnom a kommentedet Mesemondo! smile Értelmes, kedves, jóravaló ember vagy, meggyőződésem, hogy eljön a Te időd. Hajrá Mesemondo! smile
#19 Mesemondo 2013. 05. 5. vasárnap 21:27
Köszönöm mindenkinek a kritikákat,a pozitívat és még jobban a negatívakat,
mert tanulni azokból lehet a legtöbbet.
Sajnálom ha a témával megbántottam bárkit nem szándékosan tettem.
#18 v-ir-a 2013. 05. 5. vasárnap 20:14
én nem tudtam végigolvasni...sajnálom
nagyon gáz, nulla előjáték, és már mindjárt benn a farka...eddig olvastam ugyanis brrrr
ami ezután következettk arról nem tudok véleményt alkotni....
#17 sipospista 2013. 05. 5. vasárnap 09:03
nem rossz sztori
#16 gaborthefirst 2013. 05. 4. szombat 23:35
#15 második bekezdése Pietro39-nek szól, természetesen! Na pá!
#15 gaborthefirst 2013. 05. 4. szombat 23:31
Megbocsájtassz 23, de egy orbitális orgiára vagyok hivatalos. A szlogen: akit tudok megdugok! (én találtam ki! nyes )
... részemről ezzel kiegészítve: ha úgyérzed muszály, kúrjál!

Sajnálattal tapasztalom (na azért álmatlan éjszakám miattad nem lesz!), hogy téged is csak az a bizonyos 'jól felfogott' érdeked vezérel, és nem látsz tovább az orrodnál, akarommondani a farkadnál...
#14 Pietro39 2013. 05. 4. szombat 23:07
Kedves Gábor és István!
Légyszives ne itt anyázzátok egymást.
Köszi smile
#13 gaborthefirst 2013. 05. 4. szombat 22:42
Különben meg, elmondó neked 23, hogy tisztellek téged! Igen, bármilyen meglepő is számodra, elismerlek, nagynak tartalak 23! Tökélyre fejlesztetted az ármánykodást, a manipulálást, a suttogó propagandát, a konspirálást, a mosolyogva bántást, a szalonképes gyűlölködést, a legális gonoszkodást, a burkolt antiszemitizmust-diszkriminációt-rasszizmust, a sunyi rafinált alattomos rosszindulatú ám civilizáltnak tűnő magatartást. 23 te a rossz fekete-öves nagymestere vagy!
Nem vitatom, vagy valaki 23. De egy pillanatig se gondold, hogy megijedek tőled, vagy azt, hogy nyerhetsz! Nem nyerhetsz 23!!! Törvényszerű, hogy a rossz nem nyerhet... és ha kell, én betartatom a törvényt, ezt megígérem neked. És veled ellentétben 23, én tartom a szavam! smile
#12 gaborthefirst 2013. 05. 4. szombat 21:58
Juteszembe! Többször megígérted 23, hogy ahol meglátod a nick-emet, lapozol, meg sem nyitod, messziről elkerülsz! Ehhez képest megint keresed a bajt, kötekedsz, szívózól ... mivel magyarázod?! Hallgatlak! (ebből nem tudsz jól kijönni 23, mert vagy többször is hazudtál, vagy memóriagondjaid vannak, persze azon túl, hogy egyértelműen rosszindulatú vagy!)
#11 gaborthefirst 2013. 05. 4. szombat 21:47
ööö ... hát úgy látszik 23, hogy le vagy te szarva! El kéne gondolkodnod rajta, miért van ez... és takarodjál már el a negatív energiáiddal együtt!!!

Különben meg ez egy nyitott fórum, ahol minden tag kommentelhet... sajnos még az olyan tag is, mint 23, aki burkoltan lebuziz más tagot, nevezetesen engem. Szégyenletes, hogy ezek után tovább folytathatja ámokfutását, és nem lett letiltva a zéró tolerancia jegyében!!!
Felhívom a figyelmet arra, hogy 23 #8-ban az én #7-ben tett megállapításomat kigúnyolva teszi nevetség tárgyává az író személyét. De ha ezt magyarázni kell, akkor megette a fene!
#10 XXIII.István 2013. 05. 4. szombat 21:22
Magyarázza el végre valaki ennek a frusztrált "géniusznak", hogy már megint nem neki szóltam!!! Szerencsétlen...
#9 gaborthefirst 2013. 05. 4. szombat 14:34
23: a tényállás azonos akkor is ha titkár, és akkor is ha titkárnő a sértett, mindkét eset munkahelyi szexuális zaklatásnak minősül ... ahogy az is mindegy, hogy az elkövető férfi vagy nő. smile
Nézd te paraszt fasz, ha már egyszer nem tudsz/akarsz építő jellegű, segítő szándékú hozzászólást tenni, akkor inkább maradj csendben!
Jelen indokolatlanul lenéző, gúnyos, megvető hangvételű megnyilvánulásod a meg nem értett, el nem ismert zseniből fakadt ki, aki szerinted te volnál? Ha-ha-ha! Vagy frusztráltság? Arról van szó, hogy a kishúgoddal sem sikerült? Csak nem? Talált magának egy férfit? Remélem igen! 23 te segítségre szorulsz, bajban vagy, fordulj szakemberhez! Minél előbb!
#8 XXIII.István 2013. 05. 4. szombat 08:01
Na persze, ha titkár lenne....mmmmmmmmmm....mesemondó, mehetnél a Nóbel-díjért!
#7 gaborthefirst 2013. 05. 3. péntek 19:42
Undorító soviniszta felfogású, a nőket szexuális tárgyként ábrázoló felháborító gondolkodásmódról tanuságot tevő, a munkahelyi szexuális zaklatást éltető szégyenletes írás!
Ezt leszámítva egész jó kedves Mesemondo! smile
Többször kizökkentettek apró hibák, de különben élvezetes, magávalragadó a stílusod. Ha ezekre odafigyelsz és szerencsésebb témát választassz, akkor szerintem nagyon jó műveket jegyezhetsz majd. Üdv!
#6 sztbali 2013. 05. 3. péntek 13:00
Eléggé semmilyen.
#5 mif23 2013. 05. 3. péntek 10:03
Szerintem kissè vicces, de attól mèg jó! 10pont!
#4 papi 2013. 05. 3. péntek 07:36
A főnök farka mindig zöldebb....