A+ A-

Csábítás

Esős, borongós, hideg szombat este volt. Az utcán kevés ember, csak néhány autó susogott el hangosan, a lámpák fényében szomorú tócsák vize táncolt szűntelen. A szűk kis utcát üzletek, bankok neonfénye világította meg itt-ott, kissé színesebbé és barátságosabbá téve a sötét útszakaszt. Egy alak sietett apró, szapora léptekkel az egyik kapualj felé. A tócsákat kerülgette, kis esernyőjével szinte egyensúlyozott, és próbált ellentartani a meg-megerősödő hideg szélnek. Másik kezében egy üveg bor. A közeli élelmiszerboltból sietett vissza az értékes itallal, mert ezen a hideg tavaszi estén pihenés, szórakozás és kellemes társaság várta a kényelmes, meleg lakásban. Nem is sejtette még, mennyire kellemes lesz a társaság.
- Megjöttem! Majdnem bőrig áztam! - Bea megkönnyebbülten csukta be maga után az ajtót. Kabátjából csak úgy csöpögött a víz, esernyőjét is gyorsan félretette. Legjobb barátnője és lelki társa, Lilla már várta, a bort gyorsan ki is vette a kezéből. Nevettek.
- Na végre, azt hittem már sosem jössz. Gyere, a spagetti már majdnem kész!
Bea és Lilla igazi legjobb barátnők voltak. Gyerekkoruk óta ismerték egymást, mindvégig ugyanazokba az iskolákba jártak, együtt sírtak, együtt nevettek. Még a karrierjük is hasonló volt. Lilla egy reklámügynökségnél dolgozott szervezőként, míg Bea kéz- és arcmodell volt, óriásplakátokról mosolygott a város lakóira. Egész alakos modellnek túl alacsony volt, és néhány stylist szerint 3-4 kiló felesleg is volt rajta, őt azonban ez nem zavarta. Hitvallása szerint inkább nőies és természetes marad, semmint csontsovány modellekre hasonlítson. Lilla magasabb, picit vékonyabb volt nála, mindketten gyönyörű, barna hajú lányok voltak.
Lilla nagy magabiztossággal forgott a konyhában, és készítette a finom, olaszos vacsorát. Bea mindig is irigyelte a lány stílusát. Soha nem félt, soha nem zárkózott el, élte az életét, építette a karrierjét. Soha nem volt komoly barátja, és még így, hogy mindketten a harminchoz közeledtek, így sem akarta elkötelezni magát senki felé. Mindig Bea volt az, aki sírt barátnője vállán egy-egy szakítás után. Most is így volt, újabb fiú, újabb csalódás, újabb búfelejtő ünneplés. Egymásra mindig számíthattak.
Az órák teltek-múltak, a finom vacsora után már az üvegben is egyre kevesebb bor maradt. A két lány kibeszélt már mindent és mindenkit, a munka, a család, a barátok is rendre sorra kerültek. A hangulat kiváló volt, mindketten imádták ezeket az estéket.
- Jaj Lilla, hát mit csinálnék én nélküled? - nevetett Bea, egy újabb pohár ital után.
- Nem is tudom. Gondolom összeállnál valami pasival, és nem lenne senki, aki meghozná a józan eszed.
- Haha, nagyon vicces. Csak nem féltékeny vagy? - Bea kacéran vigyorgott barátnőjére.
- Ugyan kire? Azokra az alakokra, akik minden fotózásnál ott legyeskednek körülötted? Jobban ismerlek én téged annál. Tudom hogy te igazi törődésre vágysz.
- Igen... De nincs senki, aki ezt mostanában megadná nekem. - Bea gyönyörű arca kissé elkomorodott. A poharára meredt, ujjával körbe-körbe simította. - Hiányzik az ölelés, az igazi gyengédség.
- Tudom, drága... - Lilla megsimogatta Bea haját, aki mindezt egyszerű baráti gesztusként értelmezte. Ám egy pillanat múlva minden megváltozott. Lilla odahajolt, és mélyen, hosszan szájon csókolta a lányt. Bea elkerekedett szemekkel bámult idősebb barátnőjére.
- Ezt... Ezt most miért kaptam?
- Mert nekem is hiányzik az ölelés, hogy törődjek valakivel, hogy igazán szeressek valakit.
- De... Te... Leszbikus vagy? - Lilla elmosolyodott, megfogta Bea kezét.
- Mindig is az voltam, de buta liba - nevetett. - De sosem vágytam jobban senkire, mint rád. Te vagy a legkedvesebb lány az életemben. Tudom, hogy benned is van ilyen vágy, különben már ellöktél volna magadtól. Talán rosszul tettem, hogy megcsókoltalak?
- Nem... Nagyon jól esett. - A két lány egészen közel ült, közel hajolt egymáshoz, szinte már érezték egymás lélegzetét is.
- Akarod, hogy újra megtegyem?
- Félek, akkor nem lesz megállás...
- Ennél csábítóbbat még sosem mondtak nekem - mosolygott Lilla. Átölelte Beát, magához húzta és ismét forró csókot váltottak, ezúttal még hosszabban, még mélyebben. Bea sohasem csókolózott azelőtt másik lánnyal, de ez most nagyon ízlett neki. Lilla nemcsak a száját csókolta, de az arcát, nyakát is becézgetni kezdte.
- Oh, Lilla, mit akarsz tőlem, csak nem azt akarod, hogy...
- De igen, azt akarom - vágott közbe a tapasztaltabb barátnő. - Együtt akarok lenni veled mindenhogyan, meg akarlak kapni. - Bea lehunyta a szemét, egyszerre lett hihetetlenül ideges és izgatott, barátnője karjaiban szinte elgyengült, és csak egy halk sóhajjal nyugtázta Lilla szándékát.
Felálltak, Lilla a falhoz nyomta Beát, aki egyre lejjebb kapta a csókokat. Lassan lekerültek a blúzok és a nadrágok, a két barátnő fehérneműben ölelkezett és csókolózott tovább.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 04. 30. szombat 06:44
Nagyon szép!
#8 listike 2014. 12. 20. szombat 19:15
Ez gyönyörű volt.
#7 zsuzsika 2013. 07. 11. csütörtök 19:31
Szerintem is jó a történet.
#6 Jutcsi 2013. 05. 13. hétfő 16:49
Andreas6-nak igaza van.Jól megírt törtènet.
#5 Andreas6 2013. 05. 6. hétfő 20:05
Nekem is. Remélem, nem akadsz fenn az egyetlen szándékosan kellemetlenkedő megjegyzésen. Csak az irigység beszél belőle.
#4 genius33 2013. 02. 8. péntek 22:00
Nekem tetszett smile
#3 XXIII.István 2013. 02. 8. péntek 08:21
Nem érte meg a ráfordított időt.
#2 Rinaldo 2013. 02. 8. péntek 07:06
Jól elcsábitotta.
#1 Törté-Net 2013. 02. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?