A+ A-

Egy kis vizes szex

Harmadik hónapos terhes voltam és olyan erővel tört rám a szex éhség, hogy az első utamba kerülő pasival lefeküdtem volna, bárki is legyen az.
Férjem két hónap múlva jön csak haza egy külföldi munkából. Barátom nincs, aki időnként kielégíthetné egyébként kielégíthetetlen szex éhségemet, maszturbálni, idegen tárgyakkal pedig nem szeretek játszadozni. Az olyan élettelen. Állatokkal meg ebben az állapotban végképp nem.
Kell, hogy legyen valahol egy pasi, aki éppen egy terhes nőt szeretne megdugni. Pocakom még alig domborodott, de ha valaki figyelmesen megnézett, azért már észrevehette, mi a helyzet odabenn.
Hogy csillapítsam vágyamat, mindenfélét csináltam, csak hogy eltereljem gondolataimat a szexről. Mint később kiderült, nem sok eredménnyel.
Szóval főztem, takarítottam, és elindítottam egy mosást, majd lementem a boltba, bevásárolni a következő napokra. Tele szatyorral és üres puncival ballagtam haza.
A lépcsőházban nagy volt a nyüzsgés, és amint megláttak a lakótársak, nekem estek, mint a rajtakapott tolvajon a meglopottak. Egymás szavába vágtak, miközben tuszkoltak fel az emeletre. Mire odaértünk, már világos volt, miért a nagy ribillió. A lakásom küszöbén már folyt ki a víz.
Te jó ég! A mosógép. Egyetlen pillanat alatt beugrott, hogy a mosógép elindítása után nem rögzítettem a kád szélére akasztott kifolyócsövet. Be a lakásba, tömlőt a kádba, kikötés és kétségbeesés. Az én lakásom még hagyján, mert a fürdőszoba és a szobák között küszöb volt, amelyek magasabbak voltak, mint a folyosói ajtó küszöbje. De bizony, a mennyezeteken átfutó csövek mellett az alsó szomszédok bőven kaptak a vízből. Merthogy lefolyó az nincs sehol.
Miután felszedtem a vizet mindenütt, a lépcsőház következett, és mikor az is meg volt, jöhetett az alsó szomszéd.
Remegő lábakkal álltam az ajtó előtt. Nem ismertem az alsó szomszédot, még sohasem találkoztam senkivel közülük. Ők is csak bérlik azt a lakást. Illetve azt sem tudom, hogy hányan vannak.
Kezemben felmosó vödörrel és felmosóval, papucs, vékony otthonka - alatta bugyi és melltartó - és csengetek. Több csengetés után mocorgást hallok az ajtó mögül, majd káromkodást. Az öblös kemény hang semmi jóval nem kecsegtetett, de vállalnom kell a felelősséget, nincs mese.
Kulcscsörgés, ajtó nyílik, és én elejtettem a vödröt a látványtól. Az ajtóban egy majd két méter magas, nagydarab, negyven körüli pasi állt egy szál gatyában, ami elöl furcsán kidudorodott, de nagyon. Hazaérkezésem óta most jutott újra eszembe a szex - de nagyon.
- Mit parancsol kisasszony - kérdezte nagyon álmos tekintettel.
- Bizonyára észrevette, hogy kissé elázott a lakása, de legalább is annak egy része. Az én voltam, és most jöttem, hogy eltüntessem a nyomokat.
Az ürge állt, pislogott, mint aki sehogyan sem érti, mit is akarok. Aztán lepillantott rám, amint éppen felveszem a kezeimből kiejtett szerszámokat, és leeshetett neki a tantusz, mert beljebb invitált.
Ő még nem rögzítette magában, hogy áll a farka, mert ébredéséből még fel sem ocsúdott, és csak velem volt elfoglalva, no meg a vízzel.
Csakhogy én le sem tudtam venni a tekintetemet a farkáról, és már magamban éreztem ficánkolását. Ezt persze egy idő után ő is észrevette, és egy pillanatra zavarba esett, de csak egy pillanatra, mert utána lefagyott. Ugyanis az történt, hogy nem bírtam már magammal, lerántottam róla a gatyát és bekaptam tövig a farkát. Illetve nem egészen tövig, mert a fele sem fért el a számban.
A hapsi felkapott térdelő helyzetemből, és egy lendülettel rádobott az ágyára, majd visszadugta farkát a számba. Két marokkal szorítottam vastag, eres dorongját, néha játszottam golyóival, míg egyszer csak erős lüktetést éreztem kezeimmel a farkán. Ő széttépte otthonkám elejét, kikapta farkát a számból, és a melleimre élvezett. Annyi gecit lövellt a melleimre és a nyakamra, hogy egy csecsemő nem eszik annyi tejet reggelire.
Miután kifújta magát, elment a fürdőbe nagy tocsogások közepette, és hozott egy törölközőt, majd letörölgette rólam nedveit. Én ekkorra már levetettem magamról mindent, így láthatta piciny pocakomat, amin elmosolyodott. Lefektetett az ágyra, és megkérdezte
- Hogy szeretnéd?
- Minél gyorsabban akarom az elsőt, és hátulról. Azután a többi jöhet akárhogyan, akárhányszor.
felkapott, mint egy rongydarabot, és négykézláb állított. Farkát lucskos puncimhoz helyezte, és óvatosan belém hatolt. Akkora volt a szerszáma, hogy teljesen kitöltötte puncimat, makkja elérte a kéjpontot, így amikor ki-be mozgott, minden mozdulatára élveztem. Olyan finoman csinálta, mintha csak tudta volna, hogy terhes vagyok, pedig én biztosan nem mondtam neki. Kicsit keményebb dugásra invitáltam azáltal, hogy ellentétesen mozogva vele, egyre keményebben ütődött össze két szeméremdombunk, s ő vette a lapot, keményebben döngetett, de még mindig óvatosan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2016. 10. 4. kedd 08:14
Hűséges kis asszonyka.
#12 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:49
Tök jó
#11 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:17
Nem rossz.
#10 gabi60 2013. 02. 20. szerda 08:31
Köszönöm az észrevételeket.
#9 Mikey 2012. 12. 27. csütörtök 02:57
Hát, én Istvánnal értek egyet. Sajnos annyira elrugaszkodott, hogy élvezhetetlen, szinte kiábrándító. Érdekes, hogy ennek ellenére mégis magas pontszámokat kap.
#8 XXIII.István 2012. 12. 6. csütörtök 09:05
Ez a tipikus eset, amikor serdületlen és főleg tapasztalatlan (mondhatnám alapvető anatómiai ismeretekkel sem rendelkező - nem gabi60 az egyetlen ilyen!!!) fiúgyermekek írnak nőként egyesszám első személyben fantázia történeteket.
#7 sikamika 2012. 12. 5. szerda 15:12
nem rossz . . .
#6 genius33 2012. 12. 5. szerda 10:29
Ez igen nyes
#5 gyuri0926 2012. 12. 5. szerda 08:22
ösztönösen összeszorítottam csiklóimat

TÖBB IS VAN NEKI , klassz.
#4 Rinaldo 2012. 12. 5. szerda 07:51
Nem semmi teljesült a vágya,jól meg kurták.
#3 tiborg 2012. 12. 5. szerda 07:09
Az utolso tiz sort leszamitva jo kis sztory.(Csiklo csak egy van,igy avval nem szorongatsz!! A pasi ejszakai muszakban dolgozik. Kinek a karjaiba rohantal vissza??)De meg igy is 8+
#2 joozsi 2012. 12. 5. szerda 02:31
"ösztönösen összeszorítottam csiklóimat" Ezt leszámítva, joó!
#1 Törté-Net 2012. 12. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?