Két rosszlány

Szavazás átlaga: 6.88 pont (110 szavazat)
Megjelenés: 2012. július 3.
Hossz: 12 316 karakter
Elolvasva: 22 806 alkalommal
Már régóta olvasom az oldalon a történeteket, ezért arra gondoltam én is megosztom a saját történetemet. A történetről elöljáróban annyit szeretnék mondani, hogy a valósággal való bármilyen egyezés; csakis a véletlen műve lehet. Magamról annyit, hogy a történet keletkezésének idején 22 éves voltam 180 cm magas és 60 kg. Ekkortájt nem volt barátnőm úgy kb. 1 éve.
A főiskolába már egy ideje barátnő nélkül jártam. Lassan kezdett hiányozni a szex. A masztizás, már nem okozott különösebb élvezetet. Egy igazi női testre vágytam. De a várva várt barátnő nem akart jönni. Szexkapcsolatot nem akartam, mert azokból; csak a baj van. A legutóbbi csaj, aki ezt kérte; az egy idő után azt mondta, hogy szerelmes belém, közbe én nem éreztem iránta semmit, tehát elegem volt belőlük.

Az élet ment tovább, éltem az életemet és más megoldás nem látszott, csak a rosszlány. Mivel legalább 500 ilyen van a városban ezért gondoltam biztos akad a közelbe egy vagy kettő. A közelben pont kettő akadt, ezért gondoltam mindkettőt megszerzem magamnak. Ahhoz képest, hogy rosszlányok voltak, egyáltalán nem hasonlítottak.

Az egyik; Karolina, 18 éves volt, nagyjából olyan magas, mint én és nagy kerek mellei voltak. Nem volt túl bevállalós, de azért megteszi azt, amit kell. Kedves és szerény.

A másik; Hanna, 19 éves volt, egy fejjel kisebb, mint én kis mellekkel. Bevállalós volt és a teste nekem jobban tetszett, mint Karolináé. Kicsit fellengzős a stílusa.

Mivel egyszerre csak egy lányra akartam koncentrálni ezért Karolinára fordítottam az energiáim egy részét. Az első próbálkozás nem ment egyszerűen, mert visszahúzódó stílusával, kicsit megnehezítette a dolgomat, de különösebb probléma nélkül, sima utam volt hozzá. Két hét alatt, már ott tartottam, hogy ha a helyzet adott, akkor szex lesz. Szerencsére erre már aznap sor került. A gimi előtt vártam rá (mert ő még gimibe járt). Ott toporogtam egy ideig, mire megláttam. Mivel nyárias idő volt, eléggé szexin nézett ki, mert csak egy miniruha volt, rajta ami nem sokat takart a testéből. Már kezdett éledezni a farkam, amikor megláttam. Mivel, korábban már megbeszéltük, hogy felmegyünk hozzá így is tettünk.

Amikor beléptem a lakásba akkor feltettem neki a kérdést még egyszer.
– Biztos, hogy akarod?
– Igen. – hallatszott—
Ekkor megcsókoltam és lassan elkezdtem felfedezni a testét a kezemmel. Ő közbe átkarolta a nyakamat és hevesen visszacsókolt. Lassan levándorolt a kezem a miniruhája aljához és elkezdtem felfelé húzni. Ekkor megfogta a ruháját és áthúzta a fején. Ott állt előttem melltartóban és tangában. Ekkor megszakítottam a csókunkat és elkezdtem kigombolni az ingemet. Ő kézen fogott és bevezetett a szobájába. Ott rögtön ledobta ruháját az ágyra majd én is ugyanígy tettem az ingemmel. Levettem a farmerom, mire ő megszabadult minden ruhadarabjától. Miután én is végeztem a vetkőzéssel rögtön ledöntött az ágyra és elkezdtem a farkam simogatni, majd megnyalta a makkomat és egyre intenzívebben mozgatta rajta a kezét. Egyre merevebb lett a rudam és nagyon élveztem Karolina kezeinek a mozgását. Lassan bekapta a farkamat és elkezdte lassan szopni, majd egyre gyorsabban bólogatott rajta. Élvezetem egyre csak fokozódott ezért, szóltam neki, hogy álljon le, mert még nem akartam elélvezni.

Lefektettem az ágyra és elkezdtem csókolni először az ajkait aztán a mellét, majd a hasát végül a lábát. Utána befúrtam az arcom a lábai közé és elkezdtem nyalni a kis – és nagyajkait, közbe a kezeimmel masszíroztam a melleit. Egyre hangosabban sóhajtozott jelezve, hogy nagyon élvezi nyelvem játékát ezért apró nyelvcsapásokkal fokoztam a tempót, majd feldugtam neki egy ujjamat, amit egy hangosabb sóhaj követett. Láttam rajta, hogy nem kell sok ahhoz, hogy elélvezzen. Feldugtam még egy ujjamat ekkor már egyre jobban sóhajtozott és elkezdtem benne mozgatni ujjaimat, mire elkezdte dobálni a testét és ekkor végigsöpört rajta az első orgazmusa.

Kihúztam az ujjaimat és ekkor megszólalt.
– Tedd be végre.
– Rendben.
Lassan a bejárathoz vezettem a farkamat, majd elkezdtem betolni neki. Lassan haladtam befelé, egyre mélyebben és mélyebben, törtem az utat mire teljesen elnyelte rudamat. Ekkor elkezdtem kifele húzni a feléig majd ismét betoltam neki. Lassan elkezdtem tempózni miközben a nyakát csókolgattam és ő hangosan lihegett. Pár perc múlva kihúztam belőle és szóltam, hogy üljön bele. Elkezdett lovagolni, amit én nem sokáig bírtam, ezért visszafogtam magam, ahogy csak tudtam. Később leszállt rólam és négykézláb az ágyra térdelt.
– Kefélj hátulról!
Mögé térdeltem és lassan elkezdtem betolni, hogy fokozzam élvezetét. Éreztem, hogy nem kell már sok; és amikor már elég vad tempót diktáltam akkor felsikoltott és a következőt mondta.
– Basszál még. Bassssszáááál!
Nyögdécselt és éreztem, hogy nemsokára elélvezek, de ő is közeledett a második orgazmusa felé. Egyre jobban toltam neki, mikor már úgy éreztem nem tudom visszafogni, akkor egy hatalmasat löktem rajta és beleélveztem. Erre ő rögtön válaszolt.
– Ez az! Lődd belém! Tölts meg!
Én csak lőttem és lőttem finom punciját, és amikor az élvezetem csillapodott akkor őt is elérte az orgazmus és közbe így kiáltozott.
– Élvezek! Élveeezzzeeeek!

Amikor mindkettőnk orgazmusa elcsitult, akkor kihúztam belőle és egyből a szájába vette és elkezdte szopni. Megpróbált újból életet lehelni belé. A farkam lassan ismét erőre kapott és ekkor a hátamra feküdtem és most ő nekem háttal ült bele. Lassan mozgatta a testét, miközben én finoman löktem rajta párat. Később felállt belőle és 69-be fordultunk. Hol ő volt felül, hol én. Élvezettel nyaltam őt és ő is nagy lendülettel szopta-szívta a farkamat. Mindketten éreztük, hogy közel a vég és együtt mentünk el. Kivettem a farkam a szájából és mellé feküdtem. Simogattuk és cirógattuk egymást, míg végül megkérdezte:
– Ugye megismételjük valamikor?
Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok. Nem igazán hittem el, hogy ezt kérdezi. Itt volt egy jó csaj és még többet akart. De én Hannát is meg akartam kapni nem csak őt. Gondoltam majd csak lesz valahogy ezért a következőt feleltem neki:
– Igen, meg fogjuk ismételni.
Reméltem, hogy ezzel eloszlatom minden kételyét. Nem tudom mit érzett ilyenkor irántam, mert én nem akartam komolyra venni a dolgot. Voltak igényeim, vágyaim, amiket ki akartam elégíteni. Egy ideig még feküdtünk szótlanul és gyönyörködtünk egymás testében. Később elbúcsúztunk és hazafelé vettem az irányt. Ekkor még nem tudtam mi kezdődött el.

Mire hazaértem azonnal ágyba dőltem és ki se keltem belőle másnap reggelig. Másnap már a fejemben dúlt egy ádáz csata. Dobjam el Karolinát Hannáért vagy ne? Mit érzek Karolina iránt? Egyáltalán érzek valamit?
Zavaros volt a reggel. Egy gyors zuhany után némiképp csillapodtak a kedélyek, de még mindig törtem a fejem. Nem volt minden tiszta, de arra jutottam, hogy Hannánál is teszek egy próbát.

Könnyebb helyzetben voltam Hannánál, mert ugyanarra a fősulira járt, mint, én ezért hamarabb összefutottunk. Amúgy sem nehéz őt észrevenni, mert elég feltűnő jelenség. Mindig magassarkút hord, hogy ne tűnjön annyira "kicsinek" és mindig egy féltucat lány van körülötte; de azok rögtön eltűnnek, ha egy fiú akar beszélni Hannával. Így volt ez nálam is. Amikor a lányok észrevették, hogy Hanna felé közelítek, akkor gyorsan elbúcsúztak tőle. Mivel Hannának gyors volt a felfogása, /amit nem mindenki szeretett/ ezért nem kellett sokat törnöm magam, annak érdekében, hogy az ágyamban kössünk ki.

Egy hét elég volt ahhoz, hogy ráálljon a dologra. Már csak Karolinára kellett ügyelni, hogy ne fogjon gyanút, ami egy véletlen folytán sikerült. Lebetegedett, ezért azt mondta, hogy ne találkozzunk. Látszott Hannán, hogy nem először csinál, ilyen alakalmi szexet, mert a tekintetet már ismertem.

Nagyjából még 2 nap kellet ahhoz, hogy minden összejöjjön. Mikor hozzám tartottunk nekem szegezett egy kérdést:
– Miért vártál ilyen sokáig azzal, hogy megkérj erre?
– Mire gondolsz? Csináltál már ilyet?
– Nem, csak szeretek a pasik kedvében járni.
Ez a válasz elgondolkoztatott. A pasik kedvében jár azzal, hogy összefekszik velük. Nem vágtam, hogy ez mit jelent, de nem nagyon érdekelt.

Ahogy beléptünk a lakásomba azonnal lesmárolt és elkezdte levenni a pólómat. Én lehúztam róla a topját, ő pedig elkezdte simogatnia farkamat a farmeromon keresztül. Lenyúltam a rövid nadrágjához és lehúztam róla. Ilyenkor megszakítottam csókunkat és a szobába vezettem. Ledöntött az ágyra és letérdelt az ágy szélénél majd kigombolta a farmeromat és lassan a szájába vette a rudamat. Isteni érzés volt az ajkainak ölelése. Nagyon jól szopott. Egyre gyorsabban bólogatott, majd abbahagyta és lehúzta a maradék ruháimat utána felállt levette a melltartóját és bugyiját én pedig ágyra fektettem. Elkezdtünk csókolózni, később lenyúltam a puncijához majd benyomtam két ujjamat. Elkezdtem ujjazni, aminek hatására nyögött párat. Ő ismét a faszomat akarta ezért 69-be fordultunk és elkezdtem nyaldosni a bejáratát és ekkor jött az első orgazmusa.

Miután lecsillapodott fogta a farkamat és lassan ráereszkedett. Egyre mélyebbre és mélyebbre engedte magába a falloszt és mikor teljesen elnyelte elkezdett lovagolni rajta. Miközben lovagolt felnyúltam a melleihez és felváltva simogattam valamint gyűrögettem azokat. Pózt váltottunk és hátulról hatoltam bele és éreztem már nem kell sok és telelőttem a punciját a gecimmel. Miután lecsillapodott az orgazmusom utána ismét lovagolt rajtam, de most háttal volt nekem. Közeledett a második élvezete, de előtte még ki akart próbálni valamit.
– Tedd be seggembe!
– Jóóó!
Négykézlábra állt én mögé térdeltem és elkezdtem betolni neki. Nagyon szűk volt, ezért lassan toltam majd kihúztam és ismét betoltam. Ezt párszor megismételtem és egyre mélyebbre toltam, miután ellazult akkor löktem rajta a nagyot és teljesen seggében voltam.

Elkezdtem döfködni a hátsóját, amitől elkezdett sikongatni és éreztem, hogy lassan eljön a vég mindkettőnk számára. Még löktem rajta egy utolsót, majd telelőttem a seggét a magommal. Kimerültem pihegtünk az ágyon és csak néztük egymást. Hanna egy idő után megszólalt és ezt mondta:
– Örülök, hogy segíthettem, de úgy érzem nincs értelme a folytatásnak. Jó volt veled, csinálhatunk ilyet, de hosszútávon semmi értelme sincs ennek.
Hirtelen nem tudtam mit mondjak. Tudtam, hogy ilyen stílus, de ez most nem érdekelt.
– Ahogy gondolod. Én se akartam többet.
– Legalább egyre gondoltunk. – válaszolt Hanna.

Ezután nem volt semmi gond, addig ameddig vissza nem mentem a suliba a hétvége után. Ott minden a megszokott kerékvágásban ment tovább, de azt észrevettem, hogy több fiú is sugdolózik a folyosókon. Ekkor odajött hozzám Niki, az egyik évfolyamtársam, hogy beszélnünk kéne. Nem volt ellenvetésem ezért félrevonultunk és elkezdte a mondandóját.
– Láttad a fiúkat?
– Igen. Mi van velük?
– Bezsongtak, azóta amit halottak a múlt pénteken.
– Mi az a nagy hír, ami ennyire elvette az eszüket? – nem voltam képben.
– Több lány is végez szexmunkát a suli mellett. Nem tudják kik azok, de gőzerővel próbálják kideríteni.
– Ugye csak viccelsz?
– Nem.
– De egyáltalán honnan tudják, hogy van ilyen lány?
– Az egyikük lebukott. Felismerték a fotóiról.
– Ki volt az?
– Rita, aki Isaszegről jár ide.
– Na, ne mondd, hogy ő is csinálja. Olyan ártatlannak néz ki.
– De az csak a látszat. Így mindjárt más nem?
– Nagyon más. Tudják a fiúk, hogy összesen hány lány van?
– Nem, de ezért találgatnak.
– 2 hét van még a vizsgákig. Addig talán kiderítik
– Nem hiszem – felelte Niki.
– Miért nem?
– Mert bárkik csinálják, a vizsgák előtt nem hiszem, hogy csinálnák.
– Ja, tényleg.
– Csak ennyit akartam. Majd még dumálunk. Szia.
– Szia. – köszöntem el.

Engem is felcsigázott a dolog, ezért egyedül elkezdtem keresni a neten a lányokat és megtaláltam Ritát, aki lebukott. Egy ideig még nézelődtem, de amit láttam attól teljesen ledöbbentem. A vizsgák után már Karolina és Hanna is hirdette magát. Rosszlányok lettek.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.88 pont (110 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 20. 15:03
#30
Pénzért? Élvezetért?
0
sportyman (alttpg)
2023. február 4. 14:16
#28
Határozottan a nem rossz kategőriába tartozik nálam, bár a gimis lányról kissé hihetetlen a "rosszlány" státusz.
 
1
Andreas6
2023. február 4. 09:10
#26
A hihetőség csak egy kritériuma egy jó írásnak. A baj az, hogy annyi erotika sincs benne, mint egy műszaki leírásban. 
1
a
angel234
2022. július 27. 03:55
#25
Nem rossz emlék.
1
a
A57L
2019. november 16. 04:44
#23
Hihető történet.5P
1
t
t.555
2017. december 24. 02:46
#22
Jól megfogalmazott történet!
1
f
feherfabia
2014. szeptember 15. 11:23
#20
7P
1
l
listike
2014. február 25. 19:18
#19
Szerintem hihető.
1
sztbali
2014. január 21. 14:46
#18
Kedves Ulysses és Sierra!
Köszönöm a hozzászólásokat.
1
Sierra
2014. január 15. 21:52
#17
Ulyssess édes, igen, vajszívű voltam, de csak a szóbeli kritikában, szavazásban kicsit szőrös szívű voltam.
Gandalf igazi klasszis, és mint olyan...hát vele nem szívesen hasonlítanék itt senkit. Legfeljebb vágyakozom, hogy egyszer írok majd úgy, mint ő 🙂
Ez azért volt a "nem rossz" kategóriában nálam, mert tényleg koleszos emlékek jöttek fel. No nem a rosszlányokról persze, pedig nálunk is voltak ilyenek. Szóval nosztalgiáztam egyrészt, másrészt...basszus, itt tényleg van ennél százszor rosszabb is!
1
Ulysses
2014. január 15. 21:01
#16
No, erre azt tudom mondani, hogy mitől lettél ilyen vajszívű Sierra? Picit sok a szóismétlés? Kurva sok a szóismétlés. Meg miért is van teljesen rendben? Olvass pár sztorit például Gandalftól! Na azok teljesen rendben vannak.
Kedves Sztbali!
Bocsánat, hogy itt vitatkozok egy - amúgy kedves - ismerősömmel!
Elhiszem, hogy saját művedet, gyermekedet felértékeled. XXIII. István pedig kegyetlen őszintén mondta ki véleményét. Talán - de csak talán - nem olyan végzetesen rossz írás. Én ugyan nem gondolom nyakatekertnek, de helyenként valóban magyartalan, zavaros, pontatlan.
Nem akarom ízekre szedni, csak egy példa:
"A főiskolába már egy ideje barátnő nélkül jártam." Tudod, a főiskolába én is barátnő nélkül jártam. Mert az akkori barátnőm dolgozott, és nem a főiskolán. Mondhatod, hogy ez szőrszálhasogatás. Meg ki is lehet találni, valójában mire gondoltál, mikor leírtad ezt a mondatot. Csakhogy az ilyenek miatt kapod a leminősítő jelzőket.
Ez a "rosszlány" elnevezés is zavaró. Ezek a lányok prostituáltak voltak, vagy miben állt a rosszaságuk? Ahhoz képest Karolát visszahúzódónak írod le. Persze, sikerült kihámoznom, hogy talán mégsem hivatásból, pénzért szexeltek veled, csak később lettek kurvák.
Sajnos a történet magva nagyon is valós alapokon nyugszik. Számos példával találkozhattunk már, akár Havas tanár úr könyvében. Tehát az életszerűtlenséget nem lehet ráfogni.
1
Sierra
2014. január 15. 16:59
#15
No, erre is azt tudom mondani, hogy nem rossz ez! Igazság szerint olyan... koleszba való sztori 🙂 Lazán el tudom képzelni, hogy ilyesmi történet akár meg is történhet Sztbali, picit sok a szóismétlés, meg itt-ott egy-egy elütés, de egyébként teljesen rendben van 🙂
1
p
papi
2013. augusztus 1. 05:40
#14
Nem rossz
1
sztbali
2012. december 3. 18:28
#13
Én nem érzem primitívnek, mert az alapgondolat tényleg megtörtént, néhol vannak kitalált részek, de a vonalvezetés nem tér el a valóságtól. Nem gondolom, hogy pornó-filmes stílus, de a helyesírás azért annyira nem rossz; magyartalan lehet, ha valaki más szóhasználat miatt nem érti a lényeget. Ami a kommentedet végét illeti; arról annyit, hogy nem bántottál meg.
1
XXIII.István
2012. december 3. 08:14
#12
Nyakatekert, logikátlan és életszerűtlen megfogalmazás. Magyartalanságok és helyesírási hibák tömege - olyan hatása van, mint egy gyengén kijavított rossz gépi fordításnak. Maga a történet - ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni - a legprimitívebb pornó-filmek stílusát idézi.
Bocsi! Nem akartalak bántani, de próbáld meg elolvasni még egyszer! Amennyiben akkor sem látod, hogy miről beszélek....nos akkor felejtsd el, amit írtam és bocs'!
1
sztbali
2012. december 2. 17:16
#11
Kedves XXIII. István! Mitől primitív a történet? Légyszíves fejtsd ki bővebben.
1