Két rosszlány

Szavazás átlaga: 6.91 pont (111 szavazat)
Megjelenés: 2012. július 3.
Hossz: 12 316 karakter
Elolvasva: 22 920 alkalommal
Már régóta olvasom az oldalon a történeteket, ezért arra gondoltam én is megosztom a saját történetemet. A történetről elöljáróban annyit szeretnék mondani, hogy a valósággal való bármilyen egyezés; csakis a véletlen műve lehet. Magamról annyit, hogy a történet keletkezésének idején 22 éves voltam 180 cm magas és 60 kg. Ekkortájt nem volt barátnőm úgy kb. 1 éve.
A főiskolába már egy ideje barátnő nélkül jártam. Lassan kezdett hiányozni a szex. A masztizás, már nem okozott különösebb élvezetet. Egy igazi női testre vágytam. De a várva várt barátnő nem akart jönni. Szexkapcsolatot nem akartam, mert azokból; csak a baj van. A legutóbbi csaj, aki ezt kérte; az egy idő után azt mondta, hogy szerelmes belém, közbe én nem éreztem iránta semmit, tehát elegem volt belőlük.

Az élet ment tovább, éltem az életemet és más megoldás nem látszott, csak a rosszlány. Mivel legalább 500 ilyen van a városban ezért gondoltam biztos akad a közelbe egy vagy kettő. A közelben pont kettő akadt, ezért gondoltam mindkettőt megszerzem magamnak. Ahhoz képest, hogy rosszlányok voltak, egyáltalán nem hasonlítottak.

Az egyik; Karolina, 18 éves volt, nagyjából olyan magas, mint én és nagy kerek mellei voltak. Nem volt túl bevállalós, de azért megteszi azt, amit kell. Kedves és szerény.

A másik; Hanna, 19 éves volt, egy fejjel kisebb, mint én kis mellekkel. Bevállalós volt és a teste nekem jobban tetszett, mint Karolináé. Kicsit fellengzős a stílusa.

Mivel egyszerre csak egy lányra akartam koncentrálni ezért Karolinára fordítottam az energiáim egy részét. Az első próbálkozás nem ment egyszerűen, mert visszahúzódó stílusával, kicsit megnehezítette a dolgomat, de különösebb probléma nélkül, sima utam volt hozzá. Két hét alatt, már ott tartottam, hogy ha a helyzet adott, akkor szex lesz. Szerencsére erre már aznap sor került. A gimi előtt vártam rá (mert ő még gimibe járt). Ott toporogtam egy ideig, mire megláttam. Mivel nyárias idő volt, eléggé szexin nézett ki, mert csak egy miniruha volt, rajta ami nem sokat takart a testéből. Már kezdett éledezni a farkam, amikor megláttam. Mivel, korábban már megbeszéltük, hogy felmegyünk hozzá így is tettünk.

Amikor beléptem a lakásba akkor feltettem neki a kérdést még egyszer.
– Biztos, hogy akarod?
– Igen. – hallatszott—
Ekkor megcsókoltam és lassan elkezdtem felfedezni a testét a kezemmel. Ő közbe átkarolta a nyakamat és hevesen visszacsókolt. Lassan levándorolt a kezem a miniruhája aljához és elkezdtem felfelé húzni. Ekkor megfogta a ruháját és áthúzta a fején. Ott állt előttem melltartóban és tangában. Ekkor megszakítottam a csókunkat és elkezdtem kigombolni az ingemet. Ő kézen fogott és bevezetett a szobájába. Ott rögtön ledobta ruháját az ágyra majd én is ugyanígy tettem az ingemmel. Levettem a farmerom, mire ő megszabadult minden ruhadarabjától. Miután én is végeztem a vetkőzéssel rögtön ledöntött az ágyra és elkezdtem a farkam simogatni, majd megnyalta a makkomat és egyre intenzívebben mozgatta rajta a kezét. Egyre merevebb lett a rudam és nagyon élveztem Karolina kezeinek a mozgását. Lassan bekapta a farkamat és elkezdte lassan szopni, majd egyre gyorsabban bólogatott rajta. Élvezetem egyre csak fokozódott ezért, szóltam neki, hogy álljon le, mert még nem akartam elélvezni.

Lefektettem az ágyra és elkezdtem csókolni először az ajkait aztán a mellét, majd a hasát végül a lábát. Utána befúrtam az arcom a lábai közé és elkezdtem nyalni a kis – és nagyajkait, közbe a kezeimmel masszíroztam a melleit. Egyre hangosabban sóhajtozott jelezve, hogy nagyon élvezi nyelvem játékát ezért apró nyelvcsapásokkal fokoztam a tempót, majd feldugtam neki egy ujjamat, amit egy hangosabb sóhaj követett. Láttam rajta, hogy nem kell sok ahhoz, hogy elélvezzen. Feldugtam még egy ujjamat ekkor már egyre jobban sóhajtozott és elkezdtem benne mozgatni ujjaimat, mire elkezdte dobálni a testét és ekkor végigsöpört rajta az első orgazmusa.

Kihúztam az ujjaimat és ekkor megszólalt.
– Tedd be végre.
– Rendben.
Lassan a bejárathoz vezettem a farkamat, majd elkezdtem betolni neki. Lassan haladtam befelé, egyre mélyebben és mélyebben, törtem az utat mire teljesen elnyelte rudamat. Ekkor elkezdtem kifele húzni a feléig majd ismét betoltam neki. Lassan elkezdtem tempózni miközben a nyakát csókolgattam és ő hangosan lihegett. Pár perc múlva kihúztam belőle és szóltam, hogy üljön bele. Elkezdett lovagolni, amit én nem sokáig bírtam, ezért visszafogtam magam, ahogy csak tudtam. Később leszállt rólam és négykézláb az ágyra térdelt.
– Kefélj hátulról!
Mögé térdeltem és lassan elkezdtem betolni, hogy fokozzam élvezetét. Éreztem, hogy nem kell már sok; és amikor már elég vad tempót diktáltam akkor felsikoltott és a következőt mondta.
– Basszál még. Bassssszáááál!
Nyögdécselt és éreztem, hogy nemsokára elélvezek, de ő is közeledett a második orgazmusa felé. Egyre jobban toltam neki, mikor már úgy éreztem nem tudom visszafogni, akkor egy hatalmasat löktem rajta és beleélveztem. Erre ő rögtön válaszolt.
– Ez az! Lődd belém! Tölts meg!
Én csak lőttem és lőttem finom punciját, és amikor az élvezetem csillapodott akkor őt is elérte az orgazmus és közbe így kiáltozott.
– Élvezek! Élveeezzzeeeek!

Amikor mindkettőnk orgazmusa elcsitult, akkor kihúztam belőle és egyből a szájába vette és elkezdte szopni. Megpróbált újból életet lehelni belé. A farkam lassan ismét erőre kapott és ekkor a hátamra feküdtem és most ő nekem háttal ült bele. Lassan mozgatta a testét, miközben én finoman löktem rajta párat. Később felállt belőle és 69-be fordultunk. Hol ő volt felül, hol én. Élvezettel nyaltam őt és ő is nagy lendülettel szopta-szívta a farkamat. Mindketten éreztük, hogy közel a vég és együtt mentünk el. Kivettem a farkam a szájából és mellé feküdtem. Simogattuk és cirógattuk egymást, míg végül megkérdezte:
– Ugye megismételjük valamikor?
Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok. Nem igazán hittem el, hogy ezt kérdezi. Itt volt egy jó csaj és még többet akart. De én Hannát is meg akartam kapni nem csak őt. Gondoltam majd csak lesz valahogy ezért a következőt feleltem neki:
– Igen, meg fogjuk ismételni.
Reméltem, hogy ezzel eloszlatom minden kételyét. Nem tudom mit érzett ilyenkor irántam, mert én nem akartam komolyra venni a dolgot. Voltak igényeim, vágyaim, amiket ki akartam elégíteni. Egy ideig még feküdtünk szótlanul és gyönyörködtünk egymás testében. Később elbúcsúztunk és hazafelé vettem az irányt. Ekkor még nem tudtam mi kezdődött el.

Mire hazaértem azonnal ágyba dőltem és ki se keltem belőle másnap reggelig. Másnap már a fejemben dúlt egy ádáz csata. Dobjam el Karolinát Hannáért vagy ne? Mit érzek Karolina iránt? Egyáltalán érzek valamit?
Zavaros volt a reggel. Egy gyors zuhany után némiképp csillapodtak a kedélyek, de még mindig törtem a fejem. Nem volt minden tiszta, de arra jutottam, hogy Hannánál is teszek egy próbát.

Könnyebb helyzetben voltam Hannánál, mert ugyanarra a fősulira járt, mint, én ezért hamarabb összefutottunk. Amúgy sem nehéz őt észrevenni, mert elég feltűnő jelenség. Mindig magassarkút hord, hogy ne tűnjön annyira "kicsinek" és mindig egy féltucat lány van körülötte; de azok rögtön eltűnnek, ha egy fiú akar beszélni Hannával. Így volt ez nálam is. Amikor a lányok észrevették, hogy Hanna felé közelítek, akkor gyorsan elbúcsúztak tőle. Mivel Hannának gyors volt a felfogása, /amit nem mindenki szeretett/ ezért nem kellett sokat törnöm magam, annak érdekében, hogy az ágyamban kössünk ki.

Egy hét elég volt ahhoz, hogy ráálljon a dologra. Már csak Karolinára kellett ügyelni, hogy ne fogjon gyanút, ami egy véletlen folytán sikerült. Lebetegedett, ezért azt mondta, hogy ne találkozzunk. Látszott Hannán, hogy nem először csinál, ilyen alakalmi szexet, mert a tekintetet már ismertem.

Nagyjából még 2 nap kellet ahhoz, hogy minden összejöjjön. Mikor hozzám tartottunk nekem szegezett egy kérdést:
– Miért vártál ilyen sokáig azzal, hogy megkérj erre?
– Mire gondolsz? Csináltál már ilyet?
– Nem, csak szeretek a pasik kedvében járni.
Ez a válasz elgondolkoztatott. A pasik kedvében jár azzal, hogy összefekszik velük. Nem vágtam, hogy ez mit jelent, de nem nagyon érdekelt.

Ahogy beléptünk a lakásomba azonnal lesmárolt és elkezdte levenni a pólómat. Én lehúztam róla a topját, ő pedig elkezdte simogatnia farkamat a farmeromon keresztül. Lenyúltam a rövid nadrágjához és lehúztam róla. Ilyenkor megszakítottam csókunkat és a szobába vezettem. Ledöntött az ágyra és letérdelt az ágy szélénél majd kigombolta a farmeromat és lassan a szájába vette a rudamat. Isteni érzés volt az ajkainak ölelése. Nagyon jól szopott. Egyre gyorsabban bólogatott, majd abbahagyta és lehúzta a maradék ruháimat utána felállt levette a melltartóját és bugyiját én pedig ágyra fektettem. Elkezdtünk csókolózni, később lenyúltam a puncijához majd benyomtam két ujjamat. Elkezdtem ujjazni, aminek hatására nyögött párat. Ő ismét a faszomat akarta ezért 69-be fordultunk és elkezdtem nyaldosni a bejáratát és ekkor jött az első orgazmusa.

Miután lecsillapodott fogta a farkamat és lassan ráereszkedett. Egyre mélyebbre és mélyebbre engedte magába a falloszt és mikor teljesen elnyelte elkezdett lovagolni rajta. Miközben lovagolt felnyúltam a melleihez és felváltva simogattam valamint gyűrögettem azokat. Pózt váltottunk és hátulról hatoltam bele és éreztem már nem kell sok és telelőttem a punciját a gecimmel. Miután lecsillapodott az orgazmusom utána ismét lovagolt rajtam, de most háttal volt nekem. Közeledett a második élvezete, de előtte még ki akart próbálni valamit.
– Tedd be seggembe!
– Jóóó!
Négykézlábra állt én mögé térdeltem és elkezdtem betolni neki. Nagyon szűk volt, ezért lassan toltam majd kihúztam és ismét betoltam. Ezt párszor megismételtem és egyre mélyebbre toltam, miután ellazult akkor löktem rajta a nagyot és teljesen seggében voltam.

Elkezdtem döfködni a hátsóját, amitől elkezdett sikongatni és éreztem, hogy lassan eljön a vég mindkettőnk számára. Még löktem rajta egy utolsót, majd telelőttem a seggét a magommal. Kimerültem pihegtünk az ágyon és csak néztük egymást. Hanna egy idő után megszólalt és ezt mondta:
– Örülök, hogy segíthettem, de úgy érzem nincs értelme a folytatásnak. Jó volt veled, csinálhatunk ilyet, de hosszútávon semmi értelme sincs ennek.
Hirtelen nem tudtam mit mondjak. Tudtam, hogy ilyen stílus, de ez most nem érdekelt.
– Ahogy gondolod. Én se akartam többet.
– Legalább egyre gondoltunk. – válaszolt Hanna.

Ezután nem volt semmi gond, addig ameddig vissza nem mentem a suliba a hétvége után. Ott minden a megszokott kerékvágásban ment tovább, de azt észrevettem, hogy több fiú is sugdolózik a folyosókon. Ekkor odajött hozzám Niki, az egyik évfolyamtársam, hogy beszélnünk kéne. Nem volt ellenvetésem ezért félrevonultunk és elkezdte a mondandóját.
– Láttad a fiúkat?
– Igen. Mi van velük?
– Bezsongtak, azóta amit halottak a múlt pénteken.
– Mi az a nagy hír, ami ennyire elvette az eszüket? – nem voltam képben.
– Több lány is végez szexmunkát a suli mellett. Nem tudják kik azok, de gőzerővel próbálják kideríteni.
– Ugye csak viccelsz?
– Nem.
– De egyáltalán honnan tudják, hogy van ilyen lány?
– Az egyikük lebukott. Felismerték a fotóiról.
– Ki volt az?
– Rita, aki Isaszegről jár ide.
– Na, ne mondd, hogy ő is csinálja. Olyan ártatlannak néz ki.
– De az csak a látszat. Így mindjárt más nem?
– Nagyon más. Tudják a fiúk, hogy összesen hány lány van?
– Nem, de ezért találgatnak.
– 2 hét van még a vizsgákig. Addig talán kiderítik
– Nem hiszem – felelte Niki.
– Miért nem?
– Mert bárkik csinálják, a vizsgák előtt nem hiszem, hogy csinálnák.
– Ja, tényleg.
– Csak ennyit akartam. Majd még dumálunk. Szia.
– Szia. – köszöntem el.

Engem is felcsigázott a dolog, ezért egyedül elkezdtem keresni a neten a lányokat és megtaláltam Ritát, aki lebukott. Egy ideig még nézelődtem, de amit láttam attól teljesen ledöbbentem. A vizsgák után már Karolina és Hanna is hirdette magát. Rosszlányok lettek.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.91 pont (111 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2024. május 20. 17:43
#38
Az idő nem számít! 
Mondták az Öt elem című filmben azok az akármik, mielőtt a Sötétség Valamije bekebelezte volna a Földet. Nos, ott tényleg nem számított, mert volt egy dögös pasi, aki.... 😀 
Ha neked nem a pasik a „múzsáid"  ne szégyellj mást választani, rengeteg ember él a Földön.  Persze, szigorúan csak múzsa! Főleg ha van barátnőd, nejed... De miért ne lehetne éppen ő a múzsa is? A lányok elég sokoldalúak, nekem elhiheted. 😉 De nyilván nem szabad ajtóstól rontani a házba senkinél sem. 
Várom a történeted, amit előre is köszönök.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. május 18. 22:27-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. május 18. 22:27
#37
Jól van értem. Belekezdek egy folytatás félébe, de nem garantálom, hogy hamar kész lesz.
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 18. 05:29-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2024. május 18. 11:26
#36
Szívesen elolvasnám a "félre sikerült" írásodat, mert szerintem az is átlag feletti.
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 17. 13:11-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 18. 05:29
#35
– Ilyen nincs! – kiabálta Arya, amikor megmutattam neki sztbali válaszát. – Még egy hülye is ki tud találni számára tetsző dolgokat, pedig neki sokkal több korlát van a fejében. Ez meg itt – bökött a történetre, mintha oda nőtt volna Bali lelke – értelmesnek tűnik a beszólásai alapján. Írni is tud. Na jó, az ábc-t mindenképpen ismeri. Mi az hogy nem tud egy elfogadható koncepciót felállítani? Egy férfi bármit fel tud állítani, ami neki tetszik, igaz? – füstölgött tovább barátnőm.
– Nem lehet az a baj, hogy túlvariálta? Érted. Olyasmire gondolok, hogy fából akar vaskarikát hajlítani, de alkímiai tudás híján pusztán fizikai erővel próbálja és úgy mindig reccsen egyet a fa és…
– Ebben lehet valami. – Szól elgondolkodva barátnőm. – A férfiak úgyis mindig mindent erővel akarnak megoldani. Ha egy értelmes embernek korlátlan lehetőséget adnak a kezébe, akkor ostobának kéne lennie, hogy ne tudjon bármit megoldani. Bárkinek a fantáziájában előfordulhat bármi. Vagyis korlátlanok a lehetőségei, igaz?
– Bali nem hülye! Csak férfiból van és talán túl akarja teljesíteni a saját tervét, ami ritkán sikerül szándékosan bárkinek. Érted! Túl sok, egymáshoz nem passzoló korlátot állított fel, és valamelyikben mindig elbukik. Ez ugye nem elképzelhetetlen? – védem a srácot Arya-tól. Nem hinném, hogy ha itt lenne védelemre szorulna, de hát nincs, így én vagyok most a fogadatlan prókátora.. – Arra nem gondoltál, hogy mások, talán éppen egy hozzá közel álló nő, adott a kezébe valamit és túl kicsi ahhoz a marka, hogy beleférjen?
– Hogy neked, hol jár az eszed mindig? – nevetett rám gúnyosan Arya.
– Nemis… – szabadkoztam, pedig nem volt miért, hiszen talán csak a hasonlat volt fura. Vagy szándékosan értette félre Arya? Muszáj volt neki bővebben megmagyaráznom, magamra vállalva a terhet, hogy ő is túl csacskának fog tartani. Újabban már Tomi is rászokott, hogy így nevezzen néha: „Te szexi kis csacska macska!” Mire rendszerint kimutattam milyen élesek a körmeim, bár előfordult, hogy nem nekem sikerült őt „megkarmolni”. 
– Ok, levezetem másképp, mert látom nem érted – öltöttem rá a nyelvem, de csak messziről, mert nem tudhattam mennyire van jó kedve ma. Ha nagyon rossz talán le is harapja. – Olyanra gondoltam, hogy egyszerre akar menni jobbra is, meg balra is…
– Te próbáltad már? – nézett rám szigorúan barátnőm, de nem hagyott szóhoz jutni. – Ha valaki egyszerre akar menni mindkét irányba, az rendszerint nem vált irányt, hanem halad tovább a megkezdett úton, egyenesen.
– Vagy éppen orra bukik, mert összeakadnak a lábai. Öhm... Ez esetben inkább a gondolatai!?  – vetettem közbe. – Tudod, ha nincs akivel erről elvitatkozzon… Egy hozzá közel álló valaki, akivel el tudna erről beszélgetni, vagyis nincs aki felsegítse, ha összeakadnának irányváltáskor a lábai.
– Ebben lehet valami.
– Nem lehet, hogy csak fél?
– Egy pasi? Ugyan! Ők semmitől sem riadnak vissza. Nézz csak körül például ezen az oldalon, ahol még az anyjukat is megbasszák, meg mindenféle tyúkokat.
– Tyúkot? Azt itt nem láttam, maximum kutyikat. De értelek. A férfiak tényleg nem félősek.
– Nem hát! Még háborúzni is szoktak, a harchoz meg bátorság kell. Lelketlenség…
– Ne már! Biztosan a pasiknak is van lelkük – próbálom csillapítani, mert ha egyszer Arya belelendül…
Ezen barátnőm röviden elgondolkodik, végül erre a következtetésre jut: – Biztosan. Csak elég jól elrejtik. De most inkább a te napodat kéne megtárgyalni.

A témát tehát függőben hagytuk más, fontosabb dolgok kerültek terítékre, úgymint shopping Évával, meg hogy mennyire illik egy változó-csillámos színű körömlakk a lábaim ujjaira... Ne mondd, hogy nincs olyan szín, mert van! Valami olyasmire gondoltam, hogy a lábam nagy ujjára csillám-piros, a kicsire meg csillám-lila, a kettő között meg ezek csillámos árnyalata. Ne mondd, hogy ettől leszek szivárványos! Legfeljebb a lábam, amivel lerúgom a fejed, ha nem tetszik neked! Na, ugye, hogy tetszik? Lécci!!! Csak mert én nem vagyok ám olyan. Nem akarlak bántani. Nem is… Ugye hiszel nekem?
Na, ez így élőszóban fel se tűnne senkinek, mennyire nem tetszetős egy irodalmárnak, ha ugyanazt szajkózzuk pár mondaton belül: „Ne mondd, hogy…” De te meg ne mondd nekem, hogy nem tudod, maximum azt, hogy nem akarod. 🤗
Ja, hogy ez itt nem az „élőszó”? Akkor nem is ismétlem ám magam!
1
Ez egy válasz sztbali 2024. május 18. 00:43-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. május 18. 00:43
#34
Érdekes felvetés. Többször elgondolkodtam egy folytatáson, de sose jutottam odáig, hogy megírjam. Voltak ötleteim, de nem éreztem jónak a cselekmény fő szálát vagy a karakterek nem voltak eléggé élethűek. Szerettem volna egy számomra normális és elfogadható koncepciót, de az nem jött össze.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 17. 13:11-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 17. 13:11
#33
Ez bizony tény. Éppen ezért lehetne folytatni, mert ha akkor is volt, meg ma is...
Hasonlót én is írtam, csak nem küldtem be, mert nem sikerült úgy megírni, hogy egyértelműen kiderüljön belőle: a lányok döntése nem egészen volt önkéntes.  Mondjuk ebből éppen az ellenkezője látszana, de kell egy ilyen példa is. Akár úgy is, hogy bemutatná, hogy milyen sorsa lett azoknak a lányoknak, vagyis, hogyan élnek ma. Többféle variáció létezik.
2
Ez egy válasz sportyman (alttpg) 2024. május 17. 11:53-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2024. május 17. 11:53
#32
Életszagú szituáció, ami megérdemelt volna pár folytatást. Az egyetemista lányok közül ma is sokan keresik meg szexuális szolgáltatással a tandíjukat...
3
Titti
2024. május 17. 07:34
#31
Picit késtem ezzel a hsz-l. Nagyjából 12 évet, de kérlek nézd el nekem. Erre az oldalra abból az időből nem emlékszem. 😊
Nemrég volt egy véleményed a több részes történetekről: „Vannak olyan sorozatok, ahol a folytatásban csalódtak az Olvasók." Az nem jutott eszedbe, hogy a folytatás hiánya egy ilyen történetnél éppen annyira lehet „káros" ? 
Ha folytattad volna biztosan sok félreértést tisztázni tudsz. Szerintem ez éppen az, amit muszáj lenne folytatni. 
Az idő múlása, meg a mondatszerkezetek eltérősége nem hinném, hogy ebben negatív módon kéne befolyásoljon téged. Előbbi a sok olvasástól bölcsességet hozhatott neked, utóbbihoz csupán annyit, hogy más az élőszó és más az irodalmi nyelvezet. Aki igazi író annak követelmény lehet amiről Ulysses írt, aki meg nem az vállalja fel, hogy csak az utca nyelvén tud megszólalni írásban. Én is utóbbi kategóriába tartozom és nem szégyellem, hogy nincs irodalmi Nobel-díjam, meg semmilyen, csak érzelmeim, amikről tudok írni, beszélni. Ráadásul ha némelyik mai médiában szereplő bemondót, tudósítót figyelem, akik nem kevés pénzt kapnak a munkájukért... Az "öööö..." meg a "hmmmm..." az mennyire irodalmi? Sajnos némelyiknek minden második-harmadik mondata ilyen. Szerencsére nem sokan vannak, de érted, ugye!? Nem hinném, hogy emiatt bármelyiknek levonnak a fizetéséből, ráadásul mi nem is igazán pénzért cserfeskedünk, csupán szórakoztatni szeretnénk másokat. Az sem mindig rajtunk múlik, ha nem sikerül. Én szeretném, ha neked ezt sikerülne egy kerek egésszé formálnod. Legalább meglátnád mennyit használt a sok olvasás, mert tudom, hogy a címkézős tevékenységed során muszáj volt többszáz oldalt olvasnod. 
Elnézést kérek, ha önző vagyok és szeretném olvasni a történet végét, akár ennyi idő múltán is, mert így...
2
Ez egy válasz sztbali 2012. december 3. 18:28-kor írt üzenetére.
v
vasas62
2024. február 20. 15:03
#30
Pénzért? Élvezetért?
0
sportyman (alttpg)
2023. február 4. 14:16
#28
Határozottan a nem rossz kategőriába tartozik nálam, bár a gimis lányról kissé hihetetlen a "rosszlány" státusz.
 
1
Andreas6
2023. február 4. 09:10
#26
A hihetőség csak egy kritériuma egy jó írásnak. A baj az, hogy annyi erotika sincs benne, mint egy műszaki leírásban. 
1
a
angel234
2022. július 27. 03:55
#25
Nem rossz emlék.
1
a
A57L
2019. november 16. 04:44
#23
Hihető történet.5P
1
t
t.555
2017. december 24. 02:46
#22
Jól megfogalmazott történet!
1
f
feherfabia
2014. szeptember 15. 11:23
#20
7P
1
l
listike
2014. február 25. 19:18
#19
Szerintem hihető.
1