Női anális orgazmus - létezik-e?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

author04
2013. április 8. 14:46
#22
Kedves gaborthefirst!
Nyilván, most haragban vagy a világgal, és bár a világ részének tekintem magam, nem szeretek haragot tartani senkivel, ezért engedd meg, hogy ez legyen az utolsó reagálásom a témával kapcsolatban, gúnyos megjegyzésedet is ellenvetés nélkül elfogadom, noha én nem bántottalak téged. Üdv.
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 14:33
#21
Hálistennek megszólalt a másik hasonlóan nagy író!
author4 te melegpornót írsz úgy hogy nem voltál fiúval ... és te tartod hitelesnek magadat?
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 14:15
#20
A stílusom az egy dolog. Hofinak is mocskos volt a szája mégis jól beszélt, szal nem olyan lényeges. A mentalításod a hozzáállásod a felfogásod nem civilizált, mert nem európai! Aki nincs veled ellened van, mert félsz a mindenfajta másságtól ezért írtod ahol éred. Gyáva vagy ... merj szeretni. Meg fogsz lepődni! Hajrá
Ui: én nem kerüllek téged, de. De ha meglátom, hogy nem bírsz magaddal rá fogok mutatni, hogy meglássák! Látod, nem csak a saját sorsodat nehezíted meg... mi értelme? Miért nem tudtok szeretni?MIÉRT NEM???
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 14:09
#19
A stílusom az egy dolog. Hofinak is mocskos volt a szája mégis jól beszélt, szal nem olyan lényeges. A mentalításod a hozzáállásod a felfogásod nem civilizált, mert nem európai! Aki nincs veled ellened van, mert félsz a mindenfajta másságtól ezért írtod ahol éred. Gyáva vagy ... merj szeretni. Meg fogsz lepődni! Hajrá
Ui: én nem kerüllek téged, de. De ha meglátom, hogy nem bírsz magaddal rá fogok mutatni, hogy meglássák! Látod, nem csak a saját sorsodat nehezíted meg... mi értelme? Miért nem tudtok szeretni?MIÉRT NEM???
1
author04
2013. április 8. 14:07
#18
Kedves XXIII.István!
Nyilván, nincs két ember, aki azonos módon élné meg a nemi együttlét gyönyörét, ennek megfelelően tapasztalatuk, véleményük is eltérhet. Ne vedd bizalmaskodó kitárulkozásnak, vagy hálószobatitkok fölösleges szellőztetésének, de az anális szex gyönyörét már elég korán, kamaszkorom saját testem működését felfedező korszakában megismertem, akkor még természetesen magam által előidézve az élvezetet. Amikor ifjúkoromban először volt alkalmam az akkori kedvesem popsiját az ujjammal megismerni, döbbenetes élmény volt a reakciója, mert a gyönyör csúcsán az ujjamat éppen olyan ritmusú lüktető szorítással zárta magába kedvesem ánusza, mint ahogy pulzáló puncija feszült a hímvesszőm tövére, hasonlóképpen reagált az ingerlésre, mint amit saját magamon a játékaim során tapasztaltam. Ekkor tanultam meg, hogy egy lányt ilyen módon is örömhöz lehet juttatni, ki lehet teljesíteni a gyönyört, de természetesen csak akkor, ha ő is akarja, hiszen voltak barátnőim, akik sem fogadni, sem nyújtani nem akartak ilyen élvezetet.
Feltételezem, hogy gaborthefirst lánnyal nem élt át hasonlót, viszont fiúpartnere révén tökéletesen kielégítő nemi örömhöz jutott, amit gyönyörrel viszonzott. Nem tudom, nem is akarom elítélni miatta, viszont az egyoldalú, az anális kielégülés jogát és adottságát csak a fiú részére fenntartó sommás állásfoglalástól tartózkodnék.
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 13:32
#17
Bocsánat URAM, előbbi szavaimat nem hozzád címeztem, fenntartom.
ez már rég nem a seggrôl szól, sajnos ...
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 13:16
#16
Lebecsülsz engem MINDENHATÓ, nem utállak TÉGED sem azt a nyomit.
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 13:13
#15
Tudod kedves jobbikistván (remélem ezt normálisnak találja a mindenható szerkesztő, mert a fasiszta és náci jelzőt nem találta normálisnak, meg azt sem hogy lemocskoskurvaanyáztam egy törvényben tiltott nézeteket valló g@zembert. Egy olyan személy vonatkozásában lettem megrendszabályozva, aki pl csak azért nem olvas el egy írást, mert neki nem tetszik a címe és/vagy a témája ... tudniillik ez a felfogás egálban van a benn egy cigány nem megyek be cíművel, és hasonló diszkriminatív kijelentésekkel ... minden genocídium így kezdődik, kezdődne. Amíg én élek nem! Álláspontom szerint nevén kell nevezni az ilyeneket, annak kell hívni ami, mert nem szabad lappangani hagyni, mivel terjeszthetik és sunyi módon, sugallva meg is teszik, terjesztik a beteg nézeteiket. Pl engem burkoltan lebuzizott, rafináltan persze. Még jó hogy látta a mindenható. Akartammondani Mindenható! Vagy inkább MINDENHATÓ! Különben nem vagyok meleg, mert a homoszexualítás csak egy szűk szegmense összetett személyiségemnek. De sokadikszentjobbistván ezt nem értheti, mert szegényke egysíkú. Jobboldal az ő világa. Csórikám ... hát szánalmas. Tudod nekem mind, én mindenhol otthon vagyok. Szerencsés vagyok, ennyi! Fontos! Azt hogy az egészet nézve erős kihívásokkal küszködő boldogtalan dühös ember vagy még elnézem neked, de ha emiatt ártani próbálsz nekem vagy másoknak azt akár minden eszközzel megakadályozom! Amennyire jó annyira nagyon rossz is tudok lenni, és ami neked nehezítheti a sorsodat tudd meg élvezem ... ha akarom.)

szentjobbikistván te azért nem vagy/leszel nagy író, mert ők saját magukat írják! Önmagukat teszik bele a műveikbe, ez pedig művészet. Olyanok mint én, különlegesek. Én meg sem próbálom, mert nincs írói vénám, másban vagyok jó, persze értem és látom hogy te nem, sajnos. Onnan ahonnan te nézed, ezt sem értheted ... sajnállak ám te szerencsétlen. Vonalzóval méricskélve a párbeszédeket elég hosszú-e (barbár), mesterkélten kitalált "szakmai" szempontoknak megfelelve (szabályozottság=kaptafa=a művészet halála) írsz. Pergő párbeszéd, életszerű szituációk ... jóhogynem embriókriticizmus vagy videóbicikli. Idióta! Szívből-lélekből született írások maradnak csak fent. Neked vannak ilyenek?
Tényleg azt gondolod, hogyha szorgalmasan utánozgatod a nagyokat, idővel azzá válsz majd te is? Ha felemelem azt a súlyt amit schwarzenegger is, akkor autómatikusan én leszek a terminátor? Hát hülye vagy, ülj le egyes!
A másik a tapasztalatod hiánya. Alapvető a hiányosságod, így nem fog menni! Jössz nekem kutatásokkal, tudományos eredményekkel, barátok elbeszéléseivel, internettel f@szságokkal? Normális vagy?
Ez irodalom, művészet! Hogy mersz gyakorlati tapasztalat nélkül írni?
Látja a MINDENHATÓ? Az ilyeneket kéne megrendszabályozni nem engem!!!
1
XXIII.István
2013. április 8. 12:52
#14
Kedves author04!
A megszokottan visszafogott és intelligens hozzászólásod, értelmes emberben nem kelthet visszatetszést. Továbbá, amit a női anális orgazmus témájával kapcsolatban írsz az gyakorlatilag megegyezik a véleményemmel. Amit erről a témáról tudok azt olyanoktól tudom, akik a maguk élményeiről(terészetesen nőkről beszélek)meséltek nekem és/vagy tapasztaltam velük együt.
No ennyit erről!
1
author04
2013. április 8. 12:40
#13
Tisztelt Vitatkozók!
Bocsánat, hogy a csapos közbeszól, hiszen a kutya sem kért fel, hogy a vitátokban állást foglaljak és ugye, fogadatlan prókátornak...
Sajnálom, hogy az eddigi megnyilvánulásaitok alapján általam kulturáltnak tartott emberek ilyen heves indulatot keltenek egymás iránt egy olyan témában, amiben talán mégis egy nő lenne hivatott az állásfoglalásra. Már megbocsássatok, bár elég jól ismerem a csodálatos női orgazmust, mégis, ha egy nő szemszögéből próbálnám ábrázolni az együttlét gyönyörét, hölgy olvasóim bizonyára jót röhögnének, mert ugyan látom és hallom az orgazmus megnyilvánulásait, de férfiként egészen mást élek át, mint egy nő, és onnantól kezdve máris hiteltelen vagyok. Ennek megfelelően az anális szexre vonatkozóan is csak azt tudnám leírni, amit én érzek - hála Istennek, az ilyen szex élvezéséhez megvan a saját szervünk, ami garantálja a gyönyörhöz jutást -, attól azonban ódzkodnék, hogy a nők érzéseiről megfellebbezhetetlen kijelentéseket tegyek akár mellette, akár ellene (Igenis, akkor is élvezi, ha meggebedsz! De akkor se élvezheti, mert nincsen is nekije mivel, pukkadj meg! stb, stb.), ezt inkább a csajokra bíznám. Ha a kedvesem szívesen fogadja az ilyen irányú közeledésemet, örömmel megteszem, mert tudom, hogy ezáltal még tökéletesebb gyönyörhöz juttathatom, mint ahogy én is készséggel fogadom a testembe a gyönyört osztó ujjait, vagy a szerelmi segédeszközt, mert tudom, hogy ezzel csak fokozom az együttlét izgalmát, oszt még jól is esik. Azért nem árt, ha megfelelően felkészül az ember, mert itt talán még fontosabb a maximális testi tisztaság mindkét részről.
Szóval, én a helyetekben inkább a lányokra bíznám a kérdés megítélését, fölösleges személyeskedő torzsalkodásba bonyolódni. Véleményemmel persze csak azt érem el, hogy az egymás iránti ellenszenveteket félretéve most közös erővel engem utáltok, de majd igyekszem túlélni. Üdv!
1
XXIII.István
2013. április 8. 12:37
#12
gaborthefirst!
A saját "unitelligenciámmal" valahogy majd megpróbálk együttélni...
A te "superintelligenciádat" viszont fémjelzi, hogy nem voltál képes felismerni egy szójátékot...no meg a szerkesztők által törlésként megjelölt kifejezések...(?), hááát...megjegyzem a "vasalbizással" is csak bemutatkoztál!
Nem kell félned, hogy további vitába elegyedek veled, mert a stílusod(maga az ember!)nem fér bele az én "unintelligenciámba" - még öt nyelven sem! Garantáltan - ha meglátom a nickedet - tovább lapozok, mert nem látom értelmét, hogy ezen a, számomra "nyilván felfoghatatlan" csúcs-bölcsességekkel terheljem, a nyilvánvalóan a tiednél sokkal kisebb kapacitású agyamat. A másságoddal pedig...de gustibus non disptandum...én ehhez tartom magam - csak ne legyen kötelező!
Szóval, a magam részéről töröltelek!
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 11:34
#11
húzd át azt ami szerinted nem normális és tedd vissza mert nem akarom újra îrni ... nem emlékszem, kösz
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 11:19
#10
Nem tudtam azt, hogy te mondod meg mi normális. Ajnye! És honnan vindikálod a jogot ehez? Szerintem és minden jó érzésű ember szerint nem kéne korlátozni a véleménnyilvánítás szabadságát, főleg ha a véleményem megalapozottan indokolt! De kérdezz meg egy jogászt ... ha lehet ne olyat aki vasalbi-t olvas, homofób, és előítéletek alapján hozza meg döntéseit, mint pl szentistván. 😀 Előre is köszönöm.

Most én is idézgessek valami tudományos-fantasztikusat? Nem. Tudod volt olyan barátnőm, aki el tudott csak attól élvezni, hogy nyalogattam-harapdáltam a fülét... az erogénzónákat keveritek ide, de a végbélben nincs olyan, sajnos. Egy másik barátnőm úgy festette le az anális szexet, hogy olyan mintha sz@rt húzogatnának-tologatnának a fenekéből ki majd vissza ... félretéve a tudósokat, a ti barátnőitek hogyan vélekednek?
1
T
Törté-Net
2013. április 8. 10:42
#9
A "fasisztázást", "nácizást", "mocskoskurvaanyádat" töröltük, ha valaki vitatkozni akar, tegye meg normális keretek között.
Ezzel párhuzamosan ne is buzizzunk (bár így leírva nem jelent meg, maradjon is ez így), próbáljuk meg (ha nem is megérteni, de legalább) elfogadni, hogy mások más dolgokban lelik az örömüket.

Az anális szex vs. nők élvezete témában: Még az én tapasztalataim szerint is vannak nők, akik kifejezetten élvezik. Nem lehet, hogy ők jobban tudják, biztos, hogy bárki megmondhatja, hogy "márpedig Ők/Ti nem élvezhetitek"?
Egy ide tartozó idézet:
"A végbél izgatása orgazmushoz vezethet. A férfiak egy kisebb hányada, valamint a nők csupán anális szex révén is el tudnak jutni az orgazmusig anélkül, hogy egyéb nemi szervüket ingerelnék. A nők esetében ez feltehetően magyarázható a medencei izmok összeköttetésével. Egy részüknél valóban az nyújtja az igazi élvezetet, ha végbelükbe hatolnak. Egy férfi csupán az anális szex révén valójában csak akkor tud eljutni az orgazmusig, ha az izgatás a prosztatájára összpontosul. Persze nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy ilyenkor indirekt módon a hímvessző tövét, valamint a heréket, a herezacskót is kellemes hatások érik. "

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 09:36
#8
Nem, mindent nem tudok (szerencsére, mert marha unalmas lehet), de azt tudom, hogy neked sok a bajod.
Ha már így belémálltál megszólítás nélkül, akkor kicsit helyre kell tegyelek, remélem megérted.

Hát angolul nem tudsz, kiderült. Nem baj, még pótolhatod. De az, hogy a gaborthefirst-öt gáborazelső-nek fordítottad unintelligenciára utal, sajnos ezzel együtt kell élned.
Én 5 nyelven beszélek, 3 diplomám van ... csak azért mondom, hogy még irigyebb lehess! 😀
De nézzük csak!
Miért állítassz olyat, hogy mindenkinél okosabbnak gondolom magamat? A helyiértékemen kezelem magam! Tény vagyok valaki: jóképességű, tanult, világot látott, sokat tapasztalt ember volnék, tudom mit beszélek, és ezért nem fogok bocsánatot kérni! Még tőĺed sem, óh szentistván! :-P
Nem szívesen de folyt. köv.
És vigyázz mert hideg gátlástalan és kegyetlen leszek veled.
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 09:04
#7
😀
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 08:51
#6
első gábor a nevem, mint nyolcadik henrik például a gyengébbek kedvéért, ugye kedves sokadik istván :-
1
XXIII.István
2013. április 8. 08:32
#5
"Gáborazelső"!
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy - bár szerinted mindenkinél nagyobb tudással rendelkezel - hogy valódi tapasztalataid a férfi homoszexualitás területéről vannak.(Te tudod, a te gusztusod...)
Nem akarok hívatkozni a nagy kutatásokra(ld. Kinsey Report és társai...), pedig akár tehetném. Viszont maradok a saját és ismeretségi köröm tapasztalatainál: A női orgazmus bizony sokszor még egy nőnek is rejtély, nemhogy nekünk férfiaknak...bizony ismerek nőket - azzal együtt, én magam nem vagyok "anál-mániás" - akik kifejezetten élvezik a "hátsó bejárat" használatát. Akár a behatolást és közösülést, akár a bejárat orális/digitális izgatását, ami által sokszor intenzivebb orgazmushoz jutnak, mint a "hagyományos eljárásokkal".
Persze szólhatnék itt azokról a nőkről, akik a mellük izgatásával vagy az általuk végrehajtott orális aktus által, esetleg az ajkuk és/vagy a talpuk izgatásával jutnak orgazmushoz. Egyik esetben sincs szó "a prosztata" közreműködéséről.
Igaz a férfiseggben, férfiakkal folytatott játékokról, meg nekem nincsenek tapasztalataim, tehát arról sohasem vitatkoznék veled!!!
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 01:05
#4
2K: Nekem ellentétes tapasztalataim vannak, az anális szex a nőknek nem okoz örömöt! Elképzelhető, hogy páran bebeszélik maguknak, hiszen valahogy ki kell bírniuk azt a nagy fájdalmat, amit mi (állatok) okozunk azzal, hogy egy szűk testnyílásukba oda nem illő, méretes dolgokat gyömöszölünk. 🙂
Rossz esetben megjátsza, hogy élvezi. Jó esetben olyan odaadó, hogy elviseli a fájdalmat és még azt is hazudja nem fáj. Ezt értünk teszik, hogy maradéktalanul jól érezzük magunkat. No comment! 🙂

Felhúztál egy kicsit íme:
Mégis mitől, hogyan tudná élvezni egy nő az anális szexet? Max pszihésen ld fentebb, ugyanis a popójuk teljesen érzéketlen, nincs prosztatájuk, anélkül meg nincs mit élvezniük ott, vagyis a nők nem élvezik az anális szexet, mert nem tudják!!! Ugye világos? A tények makacs dolgok, csodák meg nincsenek (sajnos), szóval értelmezhetetlen számomra, neked hogy sikerült mégis anális örömet szerezni nőknek. :O Logikusan csak arra tudok következtetni, hogy vagy nem figyelsz a nőkre szex közben, vagy füllentettél, nem voltál análisan nővel, most csak próbálod menteni a menthetőt. Remélem utóbbi. 🙂 Ja és légyszi ne a neten szerezd meg az íráshoz szükséges szexuális tapasztalataidat ... kösz. üdv
1
2K
2013. április 8. 00:02
#3
#gaborthefirst:
Bár nem vagyok nő, de az eddigi tapasztalataim alapján igenis vannak nők, akik élvezik az anális szexet, sőt el is tudnak tőle élvezni.
(Egy gyors kereséssel az interneten is az jött le, hogy nem olyan ritka ez.)

Az anatómiai okokhoz nem értek, de gondolom ők nem lehettek mind átműtött férfiak. 😉
1