A+ A-

Szex az előszobában

A minap egy kedves barátnőm látogattam meg. Mikor ajtót nyitott, szinte megállt a szívem, észbontóan nézett ki. Picike nyári ruha, amiből kikandikáltak termetes keblei...
- Itt állsz reggelig ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta kezem, bentebbhúzott majd megcsókolt. Vadul csókolózni kezdtünk, nyelveink vadul kergetőztek, én a fenekét markolásztam, és magamhoz húztam erősen. Farkamba azonnal tódult a vér, és kőkemény lett. Kedvesem ezt megérezte, és szorosan hozzám nyomta derekát, hogy érezze mennyire felizgatott...Vadul csókolgatni kezdte az arcom, a nyakam, és harapdálta a fülem. Beleborzongtam, ahogy éreztem a meleg leheletét a bőrömön. Közben kezeivel sem tétlenkedett, vadul markolászta a melleim.

Aztán a ruhámon keresztül harapdálni kezdte a felsőtestem. Szinte centiről centire. Nagyon bizarr érzés volt. Mikor a farkamhoz ért, finoman puszilgatni kezdte és simogatta. Érezte, hogy már kőkemény, és ez még jobban felbuzdította a további izgatásra. Míg finoman játszott a nadrágomból kidudoródó férfiasságommal, a pólóm alányúlt, és ujjaival végigszánkázott forró izmaimon, érintései nagyon kacérkodóak voltak... majd már nem volt elég amit a testemből így kaphatott, és lehúzta a pólóm. Azonnal nekiesett a nyelvével, az ajkaival. Millió érzéki csókkal árasztott el, én teljesen libabőrös lettem. Észrevette hegyesedő mellbimbóim és nyelve hegyével nyalogatni kezdte az egyiket. Én hangosan felszisszentem. Majd áttért a már egyre türelmetlenebbül ágaskodó másikra, és amennyire csak tudta szívogatta és nyalogatta, majd finoman harapdálni kezdte.

Közben, hogy a másik se maradjon kényeztetés nélkül, az ujjaival csipkedni és morzsolgatni kezdte. Aztán újra fentebbjött, és csókolózni kezdtünk. Nagyon élveztem ahogy csókol és közben simogat... majd keze, szinte már kínzó lassúsággal elindult az ágyékom felé. Hasamat kacéran simogatta, csiklandozta ujjbegyeivel, majd kigombolta a nadrágom és markolászni kezdte kőkemény farkam. Érzetem, hogy ő is vágyik már rá, hogy bekapja, hamarosan apró nyelvcsapásokkal elindult lefelé, de testemről szinte el se szakadt. Mikor odaért, a farkam körül kezdett csókolgatni...farkamból szinte már patakzott a kéjnedve és minden csóktól nagyokat rándult, ami őt is nagyon nagy elégedettséggel töltötte el. Aztán hirtelen bekapta, én hangosan felnyögtem.

Finoman de egyre ütemesebben és tempósabban kezdett szopni, és közben kihívóan rám nézett.
- Ez az ! Még, még ! - szóltam kéjtől eltorzult hangon. Ő a nyelve hegyével kezdett sebesen táncolni a makkomon körbe-körbe, ami rettenetesen felizgatott, majd lentebbcsúszott és beszívta a golyóim és játszadozni kezdett velük, közben kezével a farkam verte, aztán újra szopni kezdett és nedves kezével felnyúlt és a mellbimbóim izgatta. Nem bírtam magammal...megfogtam a fejét és farkam vadul a szájába nyomtam, teljesen a torkáig és vadul lökni kezdtem csípőm, mintha a puncijába lennék. Kihúztam a farkam és megcsókoltam
- Csodás vagy Drága - súgtam a fülébe, majd felegyenesedtem és megint a torkáig löktem remegő farkam, ő sem tétlenkedett, a seggem fogta meg és ő is segített magába nyomni a farkam. Ki-be, ki-be, isteni látvány volt, hogy eltűnik a farkam teljesen a szájába, aztán az arcához ütögettem és szétkentem rajta a nedveinket.

Ő egy búcsúcsókot nyomott a farkamra, és felült a komódra és szétrakta lábait. Vadul izgatni kezdte magát. Ujjai sebesen jártak a fényes csiklóján és néha bedugta tövig a hüvelyébe, közbe én is vertem a farkam, felé hajoltam és a mellbimbóját harapdáltam, nyalogattam. Hangosan nyögdécseltünk, epekedve vártuk hogy érezzük a másikat.
- Gyere, dugj meg ! - mondta parancsolóan. Én a farkam a csiklójához ütögettem, majd dörzsölgetni kezdtem hozzá. Csodás látvány volt, ahogy nedveink találkoznak. A kedvesem nem bírta tovább, erőszakosan lenyúlt és berakta magának a farkam. Benyomtam tövig, ő hangosan felsikított. Kicsit vártam, majd egyszerre kezdtünk mozogni. Csodás volt a puncijában lenni, hosszúakat löktem, hogy minél jobban kiélvezhesse a farkamat, ahogy a puncijában végigcsúszik. Gondoltam kínzom még egy kicsit, és kihúztam a farkam és megint a csiklójához ütögettem, aztán újra tövig nyomtam. Megfogta a tarkóm és magára rántott, és csókolózni kezdtünk.

Közben egyre vadabbul kezdtem benne mozogni. Egyre erősebben markolászott és csikart, éreztem nemsoká élvezni fog.
- HMMM...gyere élvezz kedves, érezni akarom a puncid remegését - erre őt szinte azonnal elérte az orgazmus és éreztem azokat a leírhatatlanul kedves rángásokat a testén. Sokáig élvezett a kedvesem, én közben nagyon lassan mozgattam a farkam. Elmosolyodott majd megcsókolt. Kihúztam belőle a farkam és vadul szopni kezdte, aztán felállítottam, háttal nekem, ő már tudta mi fog következni, kicsit szétnyitotta lábait és kezeit a falnak támasztotta. Én letérdeltem és nyalogatni kezdtem a popóját. Nyelvem érintésétől azonnal összerezdül az ánusza, és éreztem nagyon élvezi amit csinálok. Egyre jobban átadtam magát nekem, így bevettem az ujjam is, aminek érkezésekor kéjesen felsikoltott. Egyre vadabbul mozgattam benne az ujjam és mikor elérkezettnek éreztem a pillanatot felálltam és a farkam a popójához nyomtam.

Lassan, de biztosan hatolt be farkam a finom kis seggébe. Mikor tövig beértem vártam kicsit hogy rátáguljon teljesen, majd lökni kezdtem a farkam. Mindketten nyögdécseltünk, én a nyakát csókolgattam.
- Gyerünk! Kúrd szét a seggem! - ordította. Egyre vadabb tempót diktáltam, szinte már alig kaptunk levegőt. Éreztem, hogy nem bírom már sokáig, még löktem párat, majd kihúztam a már kitörni készülő farkam. Ő azonnal tudta a dolgát, gyorsan megfordult és letérdelt elém.
- Gecit akarok! Mindet akarom! MOST! - kinyújtotta kéjesen a nyelvét és szinte könyörgően nézett rám. Én vadul vertem a farkam, és hamarosan óriásit élveztem. Rengeteget spricceltem a nyelvére és az arcára. Ő csak mosolygott és várta a további lövéseket. Mikor kispricceltem magam megkapta a farkam és kiszívogatta az utolsó cseppeket.
- Hmmmm. Ez finomvolt - nyugtázta elégedetten a teljesítményem. Aztán csókolóztunk és simogattuk egymást...
Szavazz Te is!

Átlag: 5.43 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 t.555 2017. 12. 25. hétfő 03:05
Egy jó dugás története!
#14 Ulysses 2017. 03. 21. kedd 19:05
Bosszantó hibák, szóismétlések, sablonok. Nem véletlenül nem toplistás a sztori.
#13 feherkalman1 2017. 03. 21. kedd 00:14
Miért is probléma hogy elmesélte nekünk ezt a jó dugást?
#12 listike 2014. 11. 1. szombat 10:42
Nagyon gyenge.
#11 A57L 2014. 10. 11. szombat 10:58
Azért nem olyan rossz.
#10 Jutcsi 2014. 06. 7. szombat 00:53
Elèg gyenge.
#9 tutajos46 2013. 08. 2. péntek 07:06
jóóóóóó.
#8 papi 2013. 04. 27. szombat 09:00
Se füle se farka (a történetnek)
#7 Ickx 2013. 01. 22. kedd 22:19
Anál utáni szopás, csók... valahogy nem jön be...
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 22. kedd 09:31
Nincs is sztorija.
#5 genius33 2013. 01. 22. kedd 08:55
Szerintem nagyon jó.
#4 XXIII.István 2013. 01. 22. kedd 08:46
A megfogalmazás, maga a story és a helyesírás egymással verseng - egyik borzalmasabb, mint a másik!
#3 papi2007 2013. 01. 22. kedd 08:02
nekem is kemény lett a farkam
#2 Rinaldo 2013. 01. 22. kedd 07:15
Jól megkúrták mind két lukát.
#1 Törté-Net 2013. 01. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?