A+ A-

Ismerősök találkozása

Ágival rettenetesen befaltunk előtte. Már rendesen rajtunk volt az üzekedés kórsága, de fenemód éhesek voltunk, azért ő bedobott a sütőbe négy szál hurkát, és mivel kicsit sós is volt, borzasztó sokat ittunk rá, bort, szódát, amit. Amikor lehánytuk a ruháinkat, hogy végre akasszunk egy rendeset, röhögve néztük egymás fényesre tömött, előre dülledő hasát, noha egyikünk sem volt kövér.
Annyira tele voltam, hogy ha lenéztem, a hasamtól - mint a kövér emberek szokták - , nem láttam a farkam, igaz még nem állt fel teljesen. Ágnes a fröccsöktől elbódult, hülyén röhögcsélt, azt mondta, úgy néz ki ezzel a nagy hassal, mintha fellottyantottam volna, ez pedig csak felizzította a hangulatot. Akasztott ember házában kötelet emlegetni! Majd lesz itt fellottyantás!
Eltámogattam a heverőig, mert valami sűrű nagyon útra készült belőlem, mint ősszel a madarak. Közben még meggusztáltam kemény és rajzos kis seggét, amelynek valamikor első pillantásra rabja lettem, és amelyet csakúgy nagyon szeretek a nőkön, mint a fiús kis apró melleket, melyek izgalom hatására úgy merednek ki a ruha finom anyaga alatt, mint őzbakocska fején az agancs. Helyére tereltem, elnyekkent a heverőn, még mindig nem volt egészen magánál, de ez cseppet sem jelenti, hogy akaratát ne tudta volna nyilvánítani, bár el lehetet játszani a gondolattal, milyen volna, ha egy elázott kis tyúk lenne, aki nem képes már a maga akaratát érvényesíteni, s akit most beterelnek az ágyra, hogy lekapják a lábáról. Elnyekkent a heverőn, párat szusszant, kihívóan mustrálgatta férfiúi ékességemet, mely ráirányult, mint kisnyúlra a puskacső, de most nem játszott fejőlányt, nem markolta meg, és nem irányította lába közé a sajtárba a sugarat, ami belőle kispriccel. Túlságosan szétesett ehhez. Sarkait rutinosan belevágta a heverőbe, mint diák korunkban, seggét sokat sejtetően, de gépiesen, ahogy sebességet vált az ember, megemelte, hogy letolhassa a bugyiját. Így szokták tűzkészültségbe helyezni a veszedelmes fegyvereket. Szétnyíltak lábának ollói, én ilyenkor megbűvölten meredek rá a látványra, bebámulva a csillogó résbe, melyben a boszorkánykonyha gonosz mérgei bugyborognak. Ennek már a látványa is veszedelmes. Kanember ennek bűvölő hatása alatt akár a fára is képes visszamenni, mutatis mutandis még nehezebben körülírható a veszély, ha a pőre szerszámot csupaszon be is lógatják ebbe a titokzatos főzetbe, amely aztán kiold belőle mindent, amit csak ki lehet oldani.
A rés most is hipnotizált engem. Kopaszra munkálva bájos halszájként meredt a kukacomra, olyan volt, mint egy oldalt billent harcsaszáj bajszok nélkül. A duzzadt ajkak levesen szétnyíltak. Ágnes azért halad az idővel! Borotvált vénuszdomb! Valamikor ezt nem tudtam volna elképzelni nála.
Nagyon ki voltam már éhezve. Néztem ennek a nőnek az arcát, vajon akkor is ilyen élvezettel várnám - e, hogy rávethessem magam, ha az arca nem olyan volna, mint az angyaloké - mert csak azoké lehet ilyen édes, vagy még azoké se, mert hiányzik róluk a szexuális éhség, az a jellegzetes "romlottság", mely megadja az ízét egy igazi kefélésnek 30 után. A kis nyiladozó rés magnetikus hatása bottá varázsolta a vesszőt. Ütni lehetett volna vele, de én egészen mást akartam. Odakúsztam szétnyitott lábai közé, mint aki egy vadat cserkészik be, már a csók is felesleges fakszninak tűnt, bármilyen édes volt. Reszketve vártuk, hogy a testünk elérje a másikat, türelmetlenül nyújtotta forró kis ágyékát előre. Már nem volt sok időnk. Amikor az fölmeredő farok elsüllyedt a levedző repedésben, Ágnes felsikoltott izgalmában, és ráhúzta magát hüvelyének szoros izmaival, és amikor a szonda felért, a makk nyomása alatt azonnal elélvezett.
Én semmit nem csináltam, csak tartottam benne a merev faszt, áldozatos kitartással, mintha valami elsősegélyben részesíteném. Benne maradtam, amíg csak le nem járt sikoltozásokkal tarkított súlyos epilepsziája. Kis ágyéka úgy csúszkált nyálkás húsomon, mint egy jól olajozott gépalkatrész, én pedig szenvedélyes állhatatossággal engedtem át az ő gyönyörűségének merev farkamat.. Amikor szűkölve csúcsra rángott, folyamatosan és megjátszott érzéketlenséggel mondtam fölötte a trágár szöveget, melynek az volt a lényege, hogy tőlem tátoghat a nyelőkéje és lambadázhat a segge, az én jellemes faszomnak nem fog nyála se csöppenni, én férjes asszonyok orgazmusát soha nem fogom összerondítani trutymóval, mert ilyet jellemes ember nem csinál. Egy úriember, ha másnak a feleségét keféli, és ha jön a nagy pillanat, felszökken a pina mélyéből, mint silóból az égre irányított rakéta, a gyíkocskát a csatakos vénuszdomb áldozati helyére vezényli, hogy sütkérezzen a Csiklócska sugárzó, gyengéd melegében, és ott mutassa be a szerelem fehérmájú istennőjének szóló áldozatát, elöklendezve lukulluszi módon a csigás köldök mélyedése felé a sűrű masszát, amelytől hajdan a lányokat kilelte a hetednapos hideg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 09. 8. kedd 06:24
Közepes!
#8 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:37
Elég jó.
#7 papi 2013. 11. 30. szombat 13:43
Nem rossz
#6 XXIII.István 2012. 11. 27. kedd 21:09
Tiborg!

Szerinted, ha valakinek egy nap sem elég, hogy végigolvasson egy "Vadász","vidraa"....had' ne soroljam tovább....novellát, ráadásul a végére érve már nem is emlékszik az elejére, akkor hány pontot ad rá???!!! Szóval ez a válasz a (költői)kérdésedre.
#5 tiborg 2012. 11. 27. kedd 07:22
Kituno, nagymestery erotika.
Nem ertem,hogy Vadasz47 erotikaja,humora es elvezetes tortenes vitele ennyire le van ertekelve? Talan azert,mer tnem tragar?
Szerintem minden sztoryja 8+
#4 pisti47 2009. 08. 12. szerda 06:11
Nagyon jó.
#3 sihupapa 2008. 12. 3. szerda 23:28
#2 Sasha 2008. 04. 26. szombat 21:24
na azt hiszem, ha ez a minőség lenne ide a beugró, kevés történet jutna be az oldalra. 10 pont! /a többi történeted is nagyon jó!/
#1 Törté-Net 2008. 04. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?