A+ A-

Nyári vakáció 3. rész - Hugi baby

Franciaország gyönyörű és gazdag. A franciák - hmm - nos ez már egy másik kérdés. Nehéz hozzájuk közel férkőzni egy külföldinek. A többségük úgy gondolja, aki nem francia, az nem is egészen ember. Eleinte sokat szenvedtem ettől, mivel én egy eléggé extrovertált fiú voltam, de minden közeledési kísérletem falba ütközött. Maradt hát az iskola.
Az iskola jó volt, a rendkívül szigorú rendszer és magas követelmények ellenére. A gyerekek a világ minden tájáról érkezetek, a legkülönbözőbb társadalmi szintekről. Zömmel magas szintű karrier-diplomaták fiai, lányai, miniszterek, elnökök, uralkodók gyermekei. A nyelvtanuláson (és nem csak a francia) kívül, az iskola, magas szintű műveltség, valamint a politikai és/vagy diplomáciai pályához szükséges megannyi ismeret tökéletes elsajátíttatását tűzte célul. Büszkén emlegették például, Juan Carlos spanyol király is tanult egykor, ebben az intézményben. Nevelésünk részét képezte az etikett valamint a protokoll szabályainak elsajátítása. Nem akarok ezekkel a részletekkel senkit untatni. Mindössze azért hoztam szóba, mert későbbi viselkedésem némely elemére szolgál magyarázatul.
Értelemszerűen, itt szó sem lehetett a szokásos diákéletről. Az iskola rendezte bálok is, a (elit)társadalmi érintkezés szabályainak oktatását szolgálták. Öltöny-nyakkendős, illedelmesen végig táncolt esték. Udvarias-csevegős ebédek, vacsorák, születésnapi zsúrok. Az ember eleinte berzenkedett, azután, úgy beletörődött, hogy már szinte elhitte ez a normális. Szellemileg, fizikailag (sporttal) oly' annyira kitöltötték minden percünket, hogy a nemiséggel kapcsolatos gondolatok is csak az éjszakai, spontán magömlésekkel járó álmok után jelentkeztek, a reggeli zuhanyozás közben. Ám ott is csak szigorúan elméleti szinten, hisz' még a fürdőben sem voltunk soha teljesen egyedül. Azt mondhatom, hogy valójában két éven át nem volt semmi magánéletünk. Aki volt katona az tudja mit jelent, hogy a vége felé, már "vágtuk a centit".
A záróvizsgák és bemutatók után, szertartásos névjegy-cserék és az egyáltalán nem könnyes búcsú után, végre fent ültem a repülőgépen s akkor hasított belém a gondolat: Vajon mi lehet otthon, mi maradt az én kis világomból, hogyan is lesz, ha hazatértem? És mi van hugival?!??
Landolt a gép, kiszállás, formalitások. A váróban a szülők, elegánsan és... és még valaki velük, egy fiatal nő... káprázatos - ő lenne az én kicsi kamasz húgom? Álltam, mint akit megbabonáztak - egyébként is a "belém vert" dresszing pillanatokra megakadályozott, hogy szeretteim nyakába ugorjak egy boldog kurjantással. Anyuék s a hugi is csak nézek némán, már tudom, két év ebben a korban rettenetesen nagy idő (amíg nem láttak) - igen, én is sokat változtam. Aztán csak egymás nyakába borultunk. Apám hátrább lépett s vállaim szorongatva mondogatta: Férfi lettél fiam no... igazán férfi!.
A kocsiban anyu hátulra szállt s mikor csodálkozva néztem, mosolyogva mondta.
- Férfiak előre!
Bántam is, nem is. Nem voltam teljesen tisztában, hogy, hogy' is vagyunk egymással. Zavart arccal pislantottunk lopva egymásra időnként hugival, miközben anyu folyamatosan szóval tartott bennünket. Bevallom, akasztás terhe mellett sem tudnék, egy mondatot felidézni az úton elhangzottakból.
Otthon díszebéd. Kérdések garmada. Már a fejem is belefájdult, pedig erre vártam. Végre itthon! - De ilyen töményen "megfeküdte a gyomrom".
- Ledőlök kicsit, valahogy elfáradtam - szóltam.
Mindenki egyetértett. Anyu a szobát lesötétítette s a család lábujjhegyen járt.
Este vacsoránál apu "ünnepélyesen szólásra emelkedett" : Fiam becsülettel megálltad a helyed, büszkék vagyunk rád s terád is kislányom, hisz' kitűnőre érettségiztél. Úgy, gondolom rátok fér egy kis szabad vakáció. Elővette a családi nyaraló kulcsait és egy slusszkulcsot. Csomagoljatok össze, pakoljatok be a kocsidba - igen ez a kocsid kulcsa, meglepetésnek szántuk anyáddal - és utazzatok el a nyaralónkba, annyi időre amennyi jól esik, pihenni egyet. Megérdemlitek.
Pár pillanatig némán ízlelgettük a hallottakat, azután a hugi lelkes sikkantással ugrott apu nyakába:
- Köszi, köszi, köszi apu!!!
Jómagam, kimérten álltam fel s mindenki meglepetésére megszólaltam:
- Köszönöm apám - igyekszem továbbra is rászolgálni a jutalomra - a család ledermedt. Én is szinte ijedten hallottam a saját hangomat. Rádöbbentem, hogy ez itt és most, milyen hülyén hatott. Gyorsan odaléptem apuhoz, megöleltem s két oldalról megcsókoltam s azután anyut is. Oldódott a hangulat és kellemes csevegés közepette múlt el a vacsora további ideje.
Másnap elutaztunk a nyaralóba.
Az első nap bevásárlással, a ház és kert rendbetételével telt, szinte beszélni sem tudtunk egymással. Meg aztán nem is tudtam, hogyan fogjak hozzá, amit mondanék. Itt hagytam két évvel ezelőtt egy aranyos,csini bakfist és most a szemem minduntalan, egy ragyogó szépségű nőre téved s mit tagadjam, egész nap nem mertem fürdőnadrágra vetkőzni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (363 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#40 feherfabia 2016. 04. 9. szombat 07:46
Nagyon jó!
#39 zsuzsika 2014. 10. 13. hétfő 09:25
Jó.
#38 papi 2014. 06. 8. vasárnap 07:11
Nem rossz
#37 ukmukfukk 2014. 05. 21. szerda 16:18
Szar.
#36 listike 2014. 01. 23. csütörtök 17:40
Csak így tovább.
#35 XXIII.István 2013. 08. 29. csütörtök 20:26
Óh, (most éppen) "33"-as beszóló! Látom megint megvillantottad mérhetetlen "intelligencsiádat" - hajrá tovább az "egypontozással" is! Szegénykém...háát a frusztráció már csak ilyen.
#34 A57L 2013. 08. 21. szerda 03:50
Elég jó.
#33 gaborthefirst 2013. 05. 4. szombat 11:40
Nappal húgod, este kúrod ... 2 in 1 ... nyes
Egy férfi, mondom férfi! vigyáz a húgára, nem pedig alantas vágyai kielégítésére használja őt ... :-S
#32 sarmos 2009. 11. 5. csütörtök 09:37
nekem is kellll ilyen hugi.......
#31 XXIII.István 2009. 10. 9. péntek 17:40
Amennyire az időm engedi dolgozom rajta,és köszönöm az érdeklődésedet.
#30 Zoli bácsi 2009. 10. 9. péntek 17:36
Kedves István!
Igazán sajnálom, hogy nem oszthatod meg velünk, velem a forrásanyagot mer az írásaid nézve biztos, vagyok benne, hogy rendkívül lebilincselő olvasmány lenne.
Megértem indokod és elfogadom. Remélem minél hamarabb, meglepsz minket egy hasonló történettel.
#29 XXIII.István 2009. 10. 9. péntek 15:31
Bocsánat az elgépelésekért,csak közben másra is kellett figyelnem - no nem mentegetőzöm,mert az,hogy ennyi hibát ejtettem(és benne is maradt)a saját lustaságomnak köszönhető s,mint ilyen menthetetlen!
#28 XXIII.István 2009. 10. 9. péntek 15:27
Az igazság az,hogy a témák átbeszélése nélkül nem is tudtam volna ezen a színvonalon megírni ezeket a novellácskákat(most itt nehogy azt gondolja valaki,hogy el vagyok ájulva az írásaimtól,de valahogy bele tudtam a segítségével érezni olyan dolgokba is,ami e nélkül nem ment volna).Az meg hogy a felszín alatt miféle vágyak,álmok munkálnak bennünk(?)nos az akkor is létezik,ha nem beszélünk róla.(Hú,nehéz úgy,hogy nem akarnám felfedni magunkat - szóval elég annyi,hogy nem teljesen "amatőrként",hanem - különböző módokon - de "szakmaszerűen" foglalkozunk ilyen dolgokkal és e miatt rengeteg,úgymond az "életből vett" ismeretet gyűjtöttünk be - no ezt nem ragozom,mert egyre bonyolultabb lesz és esetleg valaki félre is értheti.)Az például,hogy a lányoknak a jelentős része hosszabb-rövidebb ideig szerelmes az apjába(de írhattam volna ennek a tandemjét is),egyáltalán nem azt jelenti,hogy le is fog feküdni vele,Ellenben az tény,hogy amelyik lánynak nem volt ilyen szellemi élménye,annak a későbbi párkapcsolataiban is nagy valószínűséggel gondjai szoktak lenni - ez nem az én kútfejemből fakad!Szóval azt akartam csak mondani,hogy a fantázia szerintem nem gond,Gond akkor szokott bekövetkezni,ha valami fixálódik mert nem tudja magából kiventilálni.Igazából erre teljesen jó az írás,meg talán az olvasás is. Lényeg,hogy sohasem okozott problémát közöttünk ez a téma.(Még erre a honlapra is együtt találtunk rá teljesen véletlenül.)
Más.Zoli bácsi!Sajnos annak jogi és egyéb akadályai vannak,hogy az "alapanyag" bármilyen eredeti részét,bárkinek a rendelkezésére bocsássam.Az anyag eredetéről olvashatsz az első részhez írt utolsó kommentemben.Az a bizonyos első novella és egy általunk megismert élethelyzet hasonlósága,indította be a fantáziánkat és késztetett írásra.No a lényeg, hogy csak ezen a "szűrőn" keresztül ismerheted meg az anyagokat.A kutatás még ugyanis folyik,ahonnan az alapul szolgáló interjúk származnak,és,amennyire én tudom,az eredménye még hosszú évekig nem lesz publikus.
Üdv, a XXIII.
#27 pina 2009. 10. 9. péntek 14:37
Nem is azzal kapcsolatban szerettem volna tudni, hogy mit szól ahhoz hoyg történeteket írsz, hanem ahhoz hogy ilyen történeteket . Mondjuk én is szoktam írkálni, de rajtam kívûl nem tudja senki:) Mert ha én ilyen témájú írásokat olvasnék a páromtól, akkor óhatatlanul is felmerülne bennem a kérdés: vajon ott belül nem kívánja-e azt hogy ez megtörténjék vele? És itt jön elô a tiltás amit írtál, a társadalmi korlát, mert ugye egy gruppentörténet esetén is felvetôdhet a fenti kérdés, és azt mégsem utasítanám el, mintha a bátyja, húga lenne a fôszereplô a történetben.
#26 Zoli bácsi 2009. 10. 9. péntek 14:36
Kedves István!
Nagy örömmel, élvezettel olvasom írásaidat és szeretném megkérdezni, hogy honnan szerzed a forrásanyagot. Ha lehetne én is szívesen, beleolvasnék.
#25 XXIII.István 2009. 10. 9. péntek 14:21
Segít nekem.Különösen,amikor elemzünk egy-egy interjút,segít értelmezni azokat a dolgokat,amit egy férfi,egyszerűen férfi mivoltából következően,nem is tudhat megérteni,legfeljebb elképzelni.Tréfásan szoktam mondani,hogy a vadászok(horgászok)is másként látnák a dolgokat,ha a "vadakkal"(halakkal)szeretetkapcsolatba kerülve,tőlük hallanák,hogy nekik mik és milyenek az érzéseik,amikor részt vesznek ebben a tevékenységben(mármint a vadászatban).
A tréfát félretéve,az említett mély-interjúk igazi megértésében nagyon nagy segítségemre van s akár hiszed,akár nem,a saját magam megismerésében is sokat segítettek ezek a beszélgetések.Ja igen,a szexualitást Ő is az élet fontos és elengedhetetlen részének tekinti és soha nem jelentett gondot beszélgetnünk erről - noha sok éve tart már a kapcsolatunk és el is múltunk már húsz évesek.
#24 pina 2009. 10. 9. péntek 14:06
Értem:) És a barátnôd mit szól ahhoz, hogy ilyeneket írsz?
#23 XXIII.István 2009. 10. 9. péntek 13:25
A'propos!Legalább ennek a novella-sorozatnak az ötlete tetszik neked?Olvastad az első részhez tett bejegyzésemet,arról,hogy egyáltalán hogyan keletkezett és mi adta a folytatáshoz az ötletet és alapanyagot?
#22 pina 2009. 10. 9. péntek 13:23
Hát ez az Ödipusz klompexus furcsa dolog. Lehet hogy tényleg van benne valami. És abban is igazad van, hogy az erôszakos szex már nem annyira népszerû. Én lapozok is tovább ha olyan helyre jutok. Nem vagyunk mi japánok, hogy a szex a leszorított nôi fejjel kezdôdjön. Én azonban a csúnya beszédet nem utasítom el a szex közben.
#21 XXIII.István 2009. 10. 9. péntek 13:20
Ne felejtsd el,itt nem a családi nemi erőszak a népszerű,mert szerintem az,az,ami a gyilkossággal egy platformon említhető,hanem a szereteten (szerelmen?) alapuló erotikus történetek.Amúgy én próbáltam ide idézni az Ödipusz-komplexust is,mint lehetséges motivációt.
Azt persze nem igazán tudom,hogy más honlapon mi a helyzet,mert nem nagyon ismerek másik ilyen honlapot.
No lényeg az,nem csak a tiltott dolgot - azt csak,mint lehetséges egyik opciót - említettem,hangsúlyozva az erőszak teljes elutasítását.Ezzel együtt tény,hogy a krimi,mint műfaj,rendkívül népszerű - ne nevess ki,lehet,hogy azért mert az ember eredete szerint ragadozó?!Nem tudom.