A+ A-

A magántanárom és én

Sziasztok. Szeretnék megosztani veletek egy történetet, ami valóban megtörtént velem.
Renátának hívnak, és jelenleg 19 éves vagyok. Amit megosztok veletek, az 16 éves koromban történt meg velem. Az általános iskolában 4 - es 5 - ös voltam, ezért úgy döntöttem, hogy gimnáziumba megyek továbbtanulni. Ott azonban nem ment túl jól a tanulás. Megvolt a legtöbb tantárgyból a négyes, és az ötös, de abban a gimiben minden évben év vége felé minden tantárgyból vizsgát kellett tenni. Ez kilencedik osztályban még ment is, de tizedikben már nem. Matekból és töriből bukásra álltam, mert egyszerűen nem ment a tananyag. Persze nem akartam megbukni, és a szüleim sem szerették volna, ezért fogadtak mellém 1 magántanárt, Szabolcsot, akiről már halottam. Anyuék felhívták tehát, hogy szükségem lenne magántanárra, és hogy vállalna - e, és ő persze elvállalt. Nagyon örültem neki, hiszen a barátnőm nővérét tanította a másik suliban, és csak áradozott róla, hogy a nővére mindig mondja, hogy milyen helyes, és hogy mennyire tetszik neki, de a tanár észre se veszi. Anyuéknak mondta, hogy majd kint vár rám a buszmegállóban, mert anyuék mondták neki, hogy én még nem jártam arra, mert ő a város másik végén lakott, ami még biciklivel is jó néhány óra lenne. Ezért másnap felszálltam a buszra és elindultam. Egyébként szőke csípőig érő hajam volt, zöld szemeim, a testem karcsú volt a sok futástól, úszástól és a táncóráktól. A koromhoz képest a melleim is pont megfelelő méretekkel rendelkeztek, és emiatt a fiúk sokszor akartak velem járni. Volt már komoly kapcsolatom, de akkor még szűz voltam. Amikor odaértem a megállóhoz és leszálltam a buszról, odalépett elém 1 fiatal férfi és bemutatkozott.
- Szia Szabolcs vagyok, te pedig gondolom Renáta vagy.
- Amikor megtudtam, hogy ő lesz a magántanárom hát azt hittem elájulok. Előttem állt egy férfi, akinél helyesebbet még életemben nem láttam, és vele kell együtt töltenem a napjaimat.
- Jó napot, igen én vagyok az, - mondtam hebegve.
- Rendben. Örülök, hogy ideértél. Először is szeretnélek megkérni, hogy köszönj nyugodtan sziával, nem kell magáznod hiszen még csak 24 éves vagyok.
- Rendben van.
- Oké. Akkor legközelebb sziával köszönj. Most pedig akkor induljunk, és ha odaértünk hozzánk, majd megbeszéljük a tananyagot.
- Mikor odaértünk, udvariasan előre engedett, majd becsukta mögöttünk az ajtót. Beinvitált a nappaliba, és megkérdezte hogy kérek - e valamit inni. Elsorolta, hogy mik vannak én pedig egy pohár narancslevet kértem. Ugyanazt hozott magának is, majd leült mellém és elkezdtünk beszélgetni. Ezen a napon nem tanultunk, hanem inkább megismertük egymást, ami elég jól sikerült. Csak általánosságokról esett szó. Például hogy eddig hol tanít, és mit tanít de persze matekot és történelmet a barátnőm nővéréjének iskolájában. Meg ilyen általános dolgokról. Csak megnézte a tananyagot, és kijelölt benne pár oldalt matekból és töriből is, hogy holnap majd azokat vesszük át. Egészen estig beszélgettünk, észre sem vettük hogy eltelt az idő, ezért le késtem az utolsó buszomat, így felajánlotta hogy hazavisz kocsival.
Mondtam, hogy rendben így beszálltunk a kocsijába, és elindultunk hazafelé. Az egész utat végigbeszéltük, nagyon jó társaság volt. Egyből megkedveltem, és tetszett is ezért eldöntöttem magamban, hogy nekem meg kell őt szereznem valahogyan. Mikor a házunk elé ért, mondtam, hogy álljon meg, mert hazaértünk. (Én navigáltam az úton, mondtam, hogy mikor merre forduljon.) Mielőtt kiszálltam volna, mondta hogy vár holnapra, és hogy holnap is abban az időpontban menjek, mint ma.
- Rendben van, - válaszoltam.
- Akkor szia, és holnap is várj, mert még nem jegyeztem meg az utat.
- Persze ott várlak. Szia és jó éjt.
- Neked is, - mondtam majd megvártam, míg lefordult a sarkon, majd bementem a házba. A szüleim kérdeztek vacsora közben, hogy milyen a tanár, de alig tudtam rájuk figyleni, mert folyton Szabi és a gyönyörű hangja, izmos felsőteste és helyes arca járt az eszemben. Persze azért próbáltam minden kérdésre válaszolni. Miután végeztem a vacsorával, felmentem zuhanyozni, utána pedig a szobámba mentem és felléptem a facere. Láttam, hogy van 1 függőben lévő felkérésem. Szabi volt az, bejelölt engem. Persze visszaigazoltam, és éppen fent volt. Egyből rám írt, és egész éjjel jót beszélgettünk. Másnap reggel olyan álmos voltam, hogy az iskolában az órákon majd leragadt a szemem. Csak 4 óránk volt, így miután hazamentem, egyből ledőltem pihenni, hiszen péntek volt gondoltam majd megírom a házit. Anyunak mondtam, hogy 1 órával azelőtt hogy indulnék ébresszen fel, hogy el tudjak készülni. Volt 2 órám alvásra. Anyu jött be, hogy keljek, mert 1 óra múlva indul a busz. Mikor felkeltem olyan volt, mintha abban a pillanatban aludtam volna el. Vettem gyorsan egy forró zuhanyt, ami felfrissített, így kiment az álmosság a fejemből. Gyorsan felöltöztem a zuhany után.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia
2014. 01. 18. szombat 06:59
Szerintem nagyon jó kis történet!Szerintem bátran folytathatod !!! Válaszolok rá!
#13 candy018
2013. 10. 11. péntek 00:05
köszönöm mindenkinek az értékeléseket. Sajnálom, hogy a helyesírási hibáimmal elrontottam a történetet és ígérem, hogy legközelebbi történetem írásakor erre jobban fogok ügyelni és köszönöm, hogy szòltatok miatta. Válaszolok rá!
#12 sipospista
2013. 09. 29. vasárnap 16:30
megy a pont Válaszolok rá!
#11 sunyilo
2013. 09. 28. szombat 21:05
A történrt nem rossz, de a hejesírásellenőrzőt még ojanoknakm is alyánlom, akiknnek nagyon lyó a hejesírása, hát még neked... Válaszolok rá!
#10 genius33
2013. 09. 28. szombat 09:23
Nekem bejött smile Érzelmes. Válaszolok rá!
#9 Bikmakkocska
2013. 09. 27. péntek 19:53
Nagyon sablonos, szinte semmi egyedi nincs benne. Gyenge. Válaszolok rá!
#8 sztbali
2013. 09. 27. péntek 19:46
Remek történet. sablonosnak hat a diáklány-tanár felállás, de attól még lehet valós a történet. Szerintem jöhet még bőven. 10 pont. Válaszolok rá!
#7 listike
2013. 09. 27. péntek 16:28
Csak így tovább ifjú Hölgy. Nagyon tetszett. Válaszolok rá!
#6 Rinaldo
2013. 09. 27. péntek 12:55
Egészen jó. Válaszolok rá!
#5 papi
2013. 09. 27. péntek 12:27
Talán a kitalált történet jobban megy. Válaszolok rá!
#4 XXIII.István
2013. 09. 27. péntek 08:38
Hmmmm. magyarból szerintem meg is buktál... Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2013. 09. 27. péntek 07:50
Kedves történet, bár érezni rajta, hogy még nincs sok gyakorlatod. Írj és főleg olvass sokat, akkor javulni fog a stílusod, és kevesebb lesz a hiba is, bár az itteni írásokkal összehasonlítva nem kell nagyon szégyenkezned. Egy bátorító 8-as ment! Válaszolok rá!
#2 A57L
2013. 09. 27. péntek 04:30
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 09. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!