A+ A-

A saját mikulásom

Munkaügyben voltam a 13ik kerületben, majd egyik barátommal megbeszéltük, hogy utána vásárolni. A sráccal találkoztunk a Nyugati téren, majd mentünk a stadionok fele, a bevásárlóközpontba. Régóta tervezgettem, hogy kellene pár csípőfarmer, szűk szabású, ehhez gondoltam valami elegáns cipő, ing, és zakó. Zakóm, ingem volt, farmer és cipő volt a soros. Amíg elment számlát befizetni a mobilszolgáltatójához, addig én bementem az egyik kedvenc boltjába, hamar találtam is pár dolgot, amit érdemes volt felpróbálni. Mentem hátra a kabinokhoz, jöttem ki a farmerba, néztem magam a tükörbe, erre kilép az előttem lévő kabinból egy szép nő. Nézegette magát a tükörben, és nem tudott dönteni. Szóba elegyedtem vele, megjegyeztem szerintem nagyon csinos és jól áll rajta, bolond lenne, ha nem venné meg. Mondta nem tud dönteni, van egy másik ruha is, nem tudja melyik áll jobban neki. Mondtam van időm, szívesen véleményezem, bújjon csak bele.
Hamar felkapta magára kijött és nagy barna boci szemekkel várta a kritikát. Szép sötétbarna haja volt, enyhén kreolos a bőre, hatalmas barna szemek, nagyon szép alak, és ez a miniruha rajta, lélegzetelállító volt. Megállt a tükörrel szembe, neki a sötét ruha tetszett jobban. Mögé álltam, és kezeimet a vállaira tettem. Mondtam, nézze a tükörbe amit mondok, és figyelje meg miért is tetszett a másik ruha jobban. A kezem elkezdtem végighúzni testén, lassan oldalt lefelé, mutattam neki, hogy mi nem tetszik ebben a ruhában hol takarja ahol nem kellene a csodás alakját. Miközben mondtam az észrevételeimet nézte magát a tükörben, a karja, ahogy érintettem, libabőrös lett. Tovább simogattam szinte tökéletes alakját, érintettem az oldalát, finoman a csípőjét és a popsijának vonalát, miközben kicsit oldalt fordítottam, és mutattam neki, hogy ilyen kerek popsit kár eltüntetni. Tudta, hogy nem csak azért mondom, mert le akarom fektetni, hanem mert valójában így gondolom. Megkértem vegye fel a másikat, hagy nézzem meg még egyszer rajta, hogy vélemény tudjak mondani, mosolyogva bólintott. Előbujt a kabinból, finoman megtapintottam a fenekét, a derekát oldalt mutattam neki, mennyivel előnyösebb ez. Kicsit libabőrös lett most is az érintésemtől, meg is jegyeztem, ne legyen zavarban, csak a kezem hideg. Miután elmondtam a véleményem a ruháról, már neki is az tetszett jobban, mondta, hogy szívesen kritizálna engem is.
Felkaptam a két farit megpaskolta a hátsóm milyen jól áll, és mondja, vegyem meg nyugodtan, nagyon szexi, legalábbis neki nagyon bejön. Az öltözés közben láttam, finoman be bekukkantott a kabinba, közben beszélgettünk kicsit. Éhes volt, ahogy én is, mondtam menjünk kapjunk be valamit. Bárcsak mást kaptam volna be, nem csak vacsorát, gondoltam magamba. Elmentünk egy kis görög salátát ettünk, és beszélgettünk. Mesélte, hogy ez a hétvégi buli az utolsó, mert ezután fél évig máshol lesz gyakornok. ekkor derült ki, ilyen szép nő, és orvos. Gyerekorvos lesz, amint szakvizsgája is meglesz. Szép okos határozott nő, eddig ez újdonság volt, ezért sem volt komoly barátnőm, egy két próbálkozástól eltekintve az utóbbi másfél évben. Mesélte, hogy házibuli lesz, és nagyon várja. Sokat beszélgettünk, de a telefonom csörgött, a barátom már várt, és neki is indulnia kellett, mert csak gyümölcsléért jött le majd három órája. Búcsúzóul vállára tettem a kezem közel hajoltam, és csábító ajkaira egy könnyű csókkal váltunk el, és adtam neki egy névjegy kártyát, hogy ha van kedve beszélgetni hívjon fel. Megyek én is keresem a barátomat, aki hívott telefonon, és fel volt bőszülve, hogy nem sikerült elintéznie semmit. Én csak elégedetten bólogattam, és a lányra gondoltam.
Másnap csörgött a telefonom este. Sokat gondolt rám, és felhív. Nem akart de mégis, nevettem, és hallgattam ahogy zavarában beszél, majd utána én is beszélgetni kezdtem, kellemes kis telefonálás volt, alig három órát beszéltünk. Másnap szintén folytatódott, de már kérdezte, nincs e kedvem elmenni a barátommal a házibuliba, örülne ha ott lennék. Megkérdezem a srácot, mondtam neki, felírtam a címet, és elbúcsúztunk. A környék ismerős, laktam azon a részen, lakópark pest belvárosában, nem messze a nyugati tértől. Barátomat se kellett sokat győzködni, de munka volt még aznap így kicsit későn estünk be, akkorra már jó volt a hangulat.
Az ajtón kopogunk, és a leányzó nyitja ki, valami erős forralt bort kortyolgatott, és nagy mosollyal a nyakamba ugrott egy csók elcsattant a barátom is kapott egy nagy ölelést, és mentünk is be. Körbenézve az ivararány megfelelő volt, háromszor annyi lány mint srác, volt kollegák, barátnők, főleg leendő orvos hallgatók. A társaságnak bemutatkoztunk gyorsan, de úgy láttam, a csajok már azért sejtették, hogy jönni fogunk, nekem nem kellett sokat mondani magamról. Iszogattunk, táncoltunk, a barátom is talált magának valakit hamar, és én is táncoltam lassúztunk, pörögtünk tapogattuk egymást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2013. 08. 29. csütörtök 05:08
Jóóóó.
#5 Pavlov 2013. 02. 10. vasárnap 13:47
Érződik a szexvágy rajta. Írjál még!
#4 genius33 2013. 02. 8. péntek 21:59
Érdekes, de elmegy még...
#3 XXIII.István 2013. 02. 8. péntek 08:19
Szánalmas!!!
#2 Rinaldo 2013. 02. 8. péntek 06:59
Nem érdemelte meg.
#1 Törté-Net 2013. 02. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?