A+ A-

Beteglátogatóban 1. rész

Beléptem a kapun. A lépcsőház üres volt, és a fülledt meleg, meg az áporodott levegő hatására elfintorodtam. Viki háztömbje is azok közé tartozott, ahol egy-két a paranoiás lakó miatt szinte sohasem szellőztettek. Már a másodikon jártam, amikor belebotlottam Sanyiba.
- Szevasz! Hát te?
- Helló! - köszöntem vissza, miközben kezet fogtunk. - Csak a leckét hozom az asszonyodnak. Jövő héten matekdoga!
- Hát, oké... Szia!
Elindultunk - ő lefelé, én felfelé - , de néha úgy éreztem, hogy egyszer-egyszer gyanakodva utánam fordult. Sanyi féltékeny típus volt, ráadásul már befejezte a technikumot, ahová járt, és két éve dolgozott. Nem igazán tudott mit kezdeni azzal, hogy gimnazista barátnőjének mennyit kell tanulnia, meg hogy egyetemre akar majd menni. Vágtam egy grimaszt: Sanyi és Viki annyira nem illettek össze, mint egy flamingó meg egy krokodil! Nem értettem, miért maradt együtt vele, miután két hónapja összejöttek valami bulin...
Felértem a negyedikre, és bekopogtam.
- Egy pillanat, Laci! Mindjárt jövök!
Mivel én voltam az egyetlen az ismerősei közül, akik direkt nem használta a csengőt, könnyen kitalálta, hogy ki vagyok. Elmosolyodtam. Mikor kinyitotta az ajtót, megállapíthattam, hogy sokkal jobban néz ki, mint tegnapelőtt: a zsebkendő dörzsölte foltok eltűntek az orra mellől, bár az arca furcsa pírben úszott. Megint a bátyja egyik régi pólója volt rajta, ami majdnem leért a térdéig. Mellbimbói szinte átdöfték az anyagot...
- Szia! Mi szél hozott? - mosolygott rám.
- Engem a busz, én meg a leckét neked!
- Gyere be!
Bementünk a szobájába. A szülei még dolgoztak, testvére meg tavaly óta koliban lakott Pesten, úgyhogy az én tizenhét éves barátném betegsége esetén általában egyedül tengette napjait. Barátném azért, mert nem a barátnőm. Nem jártunk.
Nem, mintha nekem ellenemre lett volna, de mivel előbb lettünk barátok, valahogy egyikünk sem akarta elrontani. És rohadjak meg, ha próbálkoznék, és emiatt megromlana a kapcsolatunk! Csinos arc, szőke haj, kék szem ide vagy oda! Meg alacsony, kecses termet, apró, mégis hetyke mellek, izmos combok és gömbölyű fenék szintúgy...
Lehuppantam az ágyára, ő pedig megállt velem szemben, és várta, hogy előszedjem az anyagot a táskámból. Ekkor észrevettem, hogy bal combján valami tejszerű anyag csöppje csorog lefelé a póló alól. Odanyúltam mutatóujjam, és felszedtem, miközben azt kérdeztem:
- Mi az, leetted magad joghurttal? - tartottam az arca elé a kezemet. Ekkor váratlanul elkapta a csuklómat, és ujjamat a szájába véve leszopogatta róla az anyagot. Aztán lezuttyant a mögötte lévő székbe, és vörös arccal csak annyit mondott:
- Bocs! - nyelt egyet. - Tiszta égő, amit csináltam!
Megszagoltam az ujjamat. A szag félreismerhetetlen volt: ondó! Meghökkenve néztem rá, aztán kissé félszegen megpróbáltam elütni a dolgot:
- Áh, szóval ezért vágott olyan fura képet a Sanyi! Felugrott egy pásztorórára, és...
- Órára! - Viki legyintett. - Jó, ha öt perc volt. Még be sem tudtam nedvesedni rendesen!
Hirtelen sírni kezdett. Én meg nem tudtam, mit csináljak. Itt ült előttem az egyik legjobb (és egyetlen nőnemű) barátom, aki épp az imént nyalta le azt a spermát az ujjamról, ami a puncijából csorgott ki, és láthatóan ki volt bukva. Úgy döntöttem, hogy az előbbi jelenet feljogosít bizonyos gesztusokra. Felálltam, és elkezdtem simogatni a hátát. Hagyta.
- Tudod - szipogta, miután lecsillapodott - , én is tudom, hogy nem vagyunk egymáshoz valók Sanyival. Már egy ideje ki akarom dobni, de van egyfajta kisugárzása, aminek nem tudok ellenállni. Jó a közös kémiánk, vagy hogy szokták mondani? Felugrott, hogy megnézze, mi van velem, hozzáteszem, először, mióta megbetegedtem! Aztán, mivel már jobban vagyok, megcsókolt, megsimogatta a mellem, és beindultam.
Elhallgatott, kifújta az orrát, és ivott egy korty teát. Ekkor már újra vele szemben ültem az ágyán.
- Elég szarul voltam a héten, igazából még ahhoz sem volt erőm, hogy játsszak magammal. Most pedig megéreztem az illatát, és pillanatokon belül lekerült rólam a bugyi. Ott van a párnám alatt, oda dugtam, amikor kopogtál...
Már régóta nagyon bizalmas kapcsolat volt köztünk, szinte mindent elmeséltünk egymásnak a szexuális kalandjainkról, szokásainkról, tapasztalatainkról is. Néha elgondolkodtam, vajon ő is szokott-e fantáziálni rólam azok alapján, amiket megosztottam vele. Mert ő számomra benne volt a Top 3-ban faszverés közben! Legutolsó közlése is célzásnak tűnt nekem, így felemeltem a párnát, és tényleg ott feküdt alatta egy apró fekete tanga. Felvettem, éreztem rajta a nedvességet. Nem tiltakozott.
- Persze, öt perc alatt én még a közelébe sem jutottam az orgazmusnak, ő meg indult tovább dolgozni - folytatta csillogó szemmel, miközben én a bugyijával játszottam látszólag szórakozottan. Kezdett egyre szűkebb lenni a farmerem...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.01 pont (140 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 joe013 2019. 01. 12. szombat 18:31
tök jó kezdés....
#13 Andreas6 2015. 09. 9. szerda 07:43
Mindig ilyen barátnőre vágytam!
#12 A57L 2014. 06. 18. szerda 05:43
Nem rossz indítás.
#11 Bastard 2013. 09. 4. szerda 10:07
Köszönöm a pontozást és a pozitív hozzászólásokat! smile A folytatás nemsokára felkerül az oldalra, ha minden igaz...
#10 v-ir-a 2013. 07. 16. kedd 22:03
ja ha van egy jó brátod, aki kisegít a bajban nyes
#9 sipospista 2013. 07. 16. kedd 21:35
szuper megy a pont ..folytatást
#8 genius33 2013. 07. 16. kedd 17:03
Nagyon jó! Folytatásra kiváló is smile
#7 Rinaldo 2013. 07. 16. kedd 14:32
Remélem meg is fogja dugni.
#6 tomjoe 2013. 07. 16. kedd 11:12
folytasd
#5 papi2007 2013. 07. 16. kedd 08:37
ez a jó barátság, kisegíteni egymást smile
#4 veteran 2013. 07. 16. kedd 07:41
Szokatlan,ezért jó.
#3 hairy_pussy 2013. 07. 16. kedd 06:31
nem rossz
#2 papi 2013. 07. 16. kedd 06:19
Kicsit furcsa, de jó
#1 Törté-Net 2013. 07. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?