A+ A-

Egy kis bécsi kurva emlékezései 16. rész

Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Hát így álltak a dolgok, mikor hirtelen, de csak úgy se szó, se beszéd, meghalt anyám. Magam tizenhárom éves voltam akkor, és a melleim nagyon szépen dudorodtak, lábam közén a kis dombot kezdte benőni a piheszőr, és nem gondolhattam mást, hanem csak hogy úgynevezett nemi érésemet ilyen irányú buzgólkodásommal is jócskán elősegíthettem - egyik dolog hozza a másikat, nem? Anyám haláláig
"egyfolytán", rendszeresen basztam, méghozzá több tucat férfival, tettem, amire vágytam, még ha az ilyesmit fajtalankodásnak nevezik is netán. Soroljam, kik dugtak meg? Hát, akiket említettem eddig, ugye, a Franz - a fivérem -, aztán a Ferdl, a Robert, majd jött a Horak úr, akivel vagy ötvenszer vertük fel nyögve-nyelve a pince csendjét, volt az Alois, aki mellett a Klementinét se feledjük - a maga módján! -, aztán az Ekhard úr, a Schani, egyszer csupán, ugyanígy egyetlen alkalommal csak a katona, aki megerőszakolt, utána az a kis kölyök, aki szintén, ezt mind meséltem.
De ott volt aztán még az a sok-sok fiú, akit mind lecsaltam a pincébe, vagy a folyosón csináltam velük, kerítések mögött, bokrokban a Fürstenfelden, ott én voltam az egyik Nagy Palifogó, de általában csak annyi történt, hogy a hasamra élveztek. Van, akit el is felejtettem. Nem káptalan a fejem, így mondják. Ja, de egy lakatos is akadt még, aki fényes nappal, a tágas mezőn dugott meg, ráadásul meg is akart fojtani, csak akkor hirtelen elsült neki, talán ez mentette meg az életemet. Annak a gecinek a gecije! Hát tessék. Volt egy házaló, akitől kék harisnyákat kaptam - kék harisnyákat! -, és aki egy kis vendéglőben a vécére csalt ki az intézendők végett. Leült, mintha a dolgát akarná végezni, aztán a lába közé vett, magára húzott, hátulról dugta be a nem is túl erős szerszámát, feledhető élmény volt. Mondom, két tucat férfi minimum akadt eladdig az életemben. És erre hirtelen meghalt az anyám! Öszszességében két napig gyengélkedett csak. Fogalmam sincs, mi baja lehetett. Arra emlékszem csak, hogy valahogy úgy éjszaka halt meg, reggel már vitték is, bádogban. Mi meg, gyerekek, nagyon sirattuk, mert hát szerettük, na. Mindig csak jó volt hozzánk, ritkán vert meg minket; apánktól ugyanakkor, az örökös szigorától, igencsak féltünk. Lorenz bátyám azt mondta a haláleset után:
"Pepi, ez Isten büntetése, a ti kettőtök tömérdek bűnéért..."
Hát lehet, meg is ráztak a szavai, soká nem hagytak nyugtot. S így történt, hogy anyám halála után mindenféle fajtalankodással - dugással és egyebekkel - nyomban felhagytam. Megfogadtam, engem többé soha, senki meg nem baszhat, el nem kaphat, és például az Ekhard úrnak a puszta látványa is hányingert okozott nekem. Ő egyébként szintén nagyon letörtnek látszott, nyolc nappal anyám halála után el is költözött tőlünk. Fellélegeztem! Franzl, akivel most már jóval többet lehettünk zavartalanul kettesben - lehettünk volna csupán! -, egyszer el akarta marni a mellemet, de kapott egy pofont. Hagyjon engem békén. Hagyjon engem mindenki békén. Ez volt hát, a haláleset eroteljes határvonalat húzott az életembe. És talán még meg is javulhattam volna... de a dolgok másképp alakultak.
Nálam jobb kislány az iskolában mostantól - képzelhető sem volt. Anyám két hónapja már hogy meghalt, jó két hónapja már hogy szűzies életet éltem. Farkat, makkot azóta nem láttam, és ha - akaratlan - megcsikiztem néha a dombomat, a csiklómat, hát nyomban ellenálltam a beálló kísértésnek. Még arra sem voltam hajlandó, hogy az égető vágyat magam keze munkájával csillapítsam. Ha nem, hát nem. Akkor jött az, hogy iskolánknak, ekképpen osztályunknak is, elrendelték az általános, mindenre kiterjedő, lelkünket könnyítendő gyónást. Elhatároztam, kíméletlenül megtisztítom magam a múlt bűneitol, megalapozom tisztességes életvitelemet, de egyszer s mindenkorra. Halálos bűnben éltem, nem vitás. Napnál világosabb, hogy poklok sötétjén. Hát ennek vége. El fogom érni, hogy bűnbánatom eredményeképpen enyém lehessen a feloldozás. Eddig ez másképp ment. Valahányszor gyónnom kellett, arra a kérdésre, hogy követtem- e az ördög szavát, estem-e a szemérem elleni vétségbe, kerek
"nem"-mel válaszoltam. Magas, karcsú, hollófekete hajú fiatal férfi volt a gyóntatónk. Jó, hát olyan, amilyen, neki én most - eltökéltem - az igazat, a teljes igazat fogom megvallani. Zsúfolásig volt a templom, három gyóntatószékhez lehetett járulni, tetszés vagy a sorállás szeszélye szerint. Idősebb, kövérkés gyóntatóhoz kerültem, pirosas, kerek arca volt, ismertem őt látásból, úgy hívtuk, hogy "A Fejenagy". Hát legyen. Elébb a csekélyebb bűneimet, vétkeimet ismertem be, ám akkor ő hirtelen közbevágott:
"Estél-e netán a szemérmetlenség bűnébe is?"
Reszketegen vallottam be:
"Igen..."
A Fejenagy a rácshoz döntötte a nagy, kerek fejét, csücsöri ajakkal így kérdezte:
"És pediglen kivel...?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 08. 24. szerda 08:39
Nem rossz sorozat.
#3 genius33 2013. 01. 25. péntek 13:53
Élvezetes!!! smile
#2 tiborg 2011. 10. 25. kedd 05:00
Erdekes......
#1 Törté-Net 2008. 11. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?