Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Mint általában mindig, nagyon alapos háttér van a történet mögött. Kicsit furcsa világ, de nagyon szépen felépítve. Gratulálok szerzótárs! 3 x 10 pont.
1
n
norjan
2026. május 8. 09:40
Legyen folytatása...
1
f
fiesta14
2026. május 7. 13:44
Sok mindent ellehet mondani erről nem csak egy beteg gondolatai és nem csak sex de talán még egy bűnügyi nyomozás is lessz benne.
Kedves Sztbali! Már régen kommenteltem, válaszoltam, de most azt érzem, az a késztetésem, hogy reagáljak neked. Az, hogy bizarnak tűnik lehetséges, de ez egy valós betegség. Tudom értelmes, tanult ember vagy és ha nekem nem hiszel magad is utána jársz. Kérlek tedd meg.
"Az Androgén Inszenzitivitási Szindróma (AIS) ritka genetikai állapot. Lényege, hogy a szervezet sejtjei részben vagy teljesen nem reagálnak az androgén hormonokra (főleg a tesztoszteronra), annak ellenére, hogy a hormon termelődik és a kariotípus 46,XY. A gyakoriság becslése: Teljes androgén inszenzitivitási szindróma (CAIS): körülbelül 1 : 20 000 – 1 : 100 000 genetikai fiú újszülöttből. A részleges formákkal (PAIS) együtt valamivel gyakoribb lehet, de pontos adat nehéz, mert az enyhébb eseteket sokszor nem diagnosztizálják."
Ez egy mestermű igazából, sok aktus közé egy orvostudományú dolgozat beágyazva. Történet férfi beszédet is megbecstelenítő "mocskos szavak" fűzik körös kőrbe, ami zavaró is annak, aki nem e történet tökéletes élet (Biológiailag) betegvalóság, ki kiabálásával, próbálja kompenzálni, leleki fájdalmait! E sok belső lelki feszültség megismertetésével, rátalál Édesanmyja -akit egyedül szeret- períratjaiba, azon perbeni hiányasságokat, hibákat, amik bizonyítják Anyjaártatlanságát. Ezért mestermű ez a kis erótikus tudományra alapokra hivatkozó anyag. 10.P
Már régen kommenteltem, válaszoltam, de most azt érzem, az a késztetésem, hogy reagáljak neked. Az, hogy bizarnak tűnik lehetséges, de ez egy valós betegség. Tudom értelmes, tanult ember vagy és ha nekem nem hiszel magad is utána jársz. Kérlek tedd meg.
"Az Androgén Inszenzitivitási Szindróma (AIS) ritka genetikai állapot.
Lényege, hogy a szervezet sejtjei részben vagy teljesen nem reagálnak az androgén hormonokra (főleg a tesztoszteronra), annak ellenére, hogy a hormon termelődik és a kariotípus 46,XY.
A gyakoriság becslése:
Teljes androgén inszenzitivitási szindróma (CAIS): körülbelül 1 : 20 000 – 1 : 100 000 genetikai fiú újszülöttből.
A részleges formákkal (PAIS) együtt valamivel gyakoribb lehet, de pontos adat nehéz, mert az enyhébb eseteket sokszor nem diagnosztizálják."
E sok belső lelki feszültség megismertetésével, rátalál Édesanmyja -akit egyedül szeret- períratjaiba, azon perbeni hiányasságokat, hibákat, amik bizonyítják Anyjaártatlanságát. Ezért mestermű ez a kis erótikus tudományra alapokra hivatkozó anyag. 10.P