A+ A-

Egy kis bécsi kurva emlékezései 6. rész

Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Apjuk másutt kapott munkát. Magamra maradtam. Franz ugyanígy, velem. Mert hogy odahaza sose éreztük magunkat Lorenz és anyám közelségében úgy igazán szabadnak, hát nem basztunk. Mint már talán mondtam, szüleimmel közös szobában aludtam, próbáltam kifigyelni, kifülelni oket. Gyakran hallottam, recseg az ágy, hörög apám, nyög, halkan fel - felsikolt anyám, de látni semmit se láttam a sötétben. De ilyenkor mindig nagy izgalom fogott el, és elkezdtem ujjammal birizgálni azt a bizonyos helyet a lábam közt. Végre sikerült kialakítanom az önkielégítés képességét. Halk beszélgetéseket hallottam néha. Vagy jeleneteknek is tanúja lehettem. Egy este, hogy mi gyerekek már nyugovóra tértünk, apám láthatóan ittas állapotban érkezett haza.
Vetkőztetni kezdte anyámat, aki ellenállt. De az apám elmarta a mellét, azt mondta fojtott hangon:
- "Mozgás, öreglány, rakd szét a lábad!"
De hogy nem és nem - így anyám.
- "Pofa be!"
Ez megint apám volt. És erős ember lévén, nem volt mese, anyám pillanatok múlva ott hevert az ágyon, és már nem akart ellenállni, sot, igyekezett minél jobban szétrakni a lábát. Annyit kért csak elfúló hangon:
- "Oltsad már le a villanyt... legalább!"
Apám azonban csak azzal törodött, hogy elintézze a dolgot.
- "Beverem neked...! Beverem, a hétszentségit!"
De a dolog nem nagyon ment.
- "Előbb oltsad le a villanyt", - kérlelte anyám.
- "A pofád verem be mindjárt...", - így apám.
- "Csak a gyerekek miatt", - kérlelte anyám tovább. De akkor hirtelen mintha változott volna a helyzet. Apám diadalmasan anyám fölébe kerekedett, és anyám kezdte a nagy nyögdelést:
- "Hé... te állat... de nagy vagy ma... te... te marharépa..." Csattant egy kéjes pofon. "Most jó?" Anyám: "Te rohadt, szorös marharépa!"
Bamm, egy másik csattanás.
- "Jaj, te, belehalok", - így anyám, - "ez olyan jó. Gyere, lőj belém, sülj el, na... Akarod a számba? Akarom a rohadt gecidet."
Mondom, ekképpen anyám. Megnyugtató volt hallani, de én inkább felizgultam. Hát kisuttyantam ágyamból, egyenest Franzhoz. Ő sem aludt. Igaz, látni nem láthatott semmit, de hallott mindent.
- "Bassz meg" - suttogtam neki. Csak épp nem akárhogy akartam, hanem hátulról. Hasra feküdtem hát. Dugjon meg így. Rajtam is volt rögtön. Üvölteni szerettem volna, gondolom, Franz is, de fogtuk a szánk, így talán még élvezetesebb volt az egész. Franz farka ott volt a két farpofám közt, de nem is ez volt a lényeg, hanem hogy egészen határozottam érezhettem: éjszaka, odahaza - sokkal, de sokkal jobb. Innentol kezdve gyakran basztunk éjszakánként, ha biztosak lehettünk benne, hogy nem bukunk le. Pár hónap telt el Anna és fivére kis "korszakvége" után, mikor új ágyrajárónk lett. Ez az a másik ipse, akirol már ígértem, hogy mesélek. Idősebb férfi volt már, úgy kábé ötven is lehetett. Fogalmam sincs, mi volt a foglalkozása. Sokat ült otthon, főlega konyhánkban, anyámmal beszélgetett. Aztán, ha mindenki elment hazulról, gyakran maradtam kettesben vele. Mert nagy körszakálla volt, sokat tűnődtem, mennyire lehet szőrös a lába köze. De mikor aztán egy nap, vasárnap volt épp, megleshettem mosakodás közben a konyhában, és láttam, milyen szőrös a mellkasa, kicsit megijedtem. Persze, érdeklődésem ettől mit sem fogyatkozott.
Ez a férfi a kezdetek kezdetétol roppantul kedves volt hozzám. Megsimogatta a hajam, megemelintette az állam, én meg cicásan hozzábújtam olykor. Mikor egy alkalommal kettesben maradtunk, elkapott valami nagy mit - tudom - én mi, buja vágyakozás, igen, mert arra gondoltam, hogy most végső soron akármit csinálhatnánk. Kimentem az Ekhard úrhoz a konyhába - így hívták, Ekhard úr - , örömmel vettem, hogy újra megsimogat, viszonzásul beletúrtam a szakállába, és ettol én magam lettem még izgatottabb. Ez az, tisztára felizgultam, és ez benne is lehetett a tekintetemben, mert az Ekhard úr hirtelen mintha eszét vesztette volna. Ugyanis a keze fejével odapaskolt a ruhámon át arra a bizonyos helyre. A konyhaszéken ült, én vele szemközt álltam, így érintett meg ott. Végső soron ártatlan kis mozdulatnak is felfoghattam volna, ha nem vagyok már annyira "odáig". Hanem így szép csábosan rámosolyogtam, és számára ez a mosoly a "poklok" örvényeit tárhatta fel. Mert most már láttam, megremeg, kezével ennek ellenére igen határozottan nyúlt oda az iménti helyhez, még mindig csak a ruhámon át. Beléptem neki - odaálltam a két széttett térde közé, és egyre csak mosolyogtam, de a pinám ott volt a szememben, és ezt ő jól tudhatta már. Elvörösödött, mint akit nyomban megüt a guta, magához rántott, megcsókolt, közben a szoknyámat is feltűrte, keze máris ott volt a lábam közt, pontosan, ahol kellett. Csak ez egészen más "játék" volt, mint az eddigiek. Nem is tudtam, egy ujjal csinálja - e, öt ujjal, és tökéletesen mindegy volt, miféle baszás lesz ebbol, belém hatol - e (végre valaki!), kezdtem nyirkosodni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 tiborg 2011. 10. 9. vasárnap 02:59
Elvezetes,tovabb...
#1 Törté-Net 2008. 09. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?