A+ A-

Egy kis bécsi kurva emlékezései 5. rész

Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Anna is tette a magáét, Mizzi is, én sem tétlenkedtem, és a végén Mizzi bekapta a Robert farkát, szopni kezdte, és nyilvánvaló volt, milyen céllal. Hogy "süljön el". Mert ez volt erre a kifejezés. Ha elsül, Mizzi majd kiereszti a szájából a Robert farkát, akkor látni fogjuk, hogyan spriccel belőle a geci. Anna le akarta váltani Mizzit, de Robert ellökte, engem rántott oda, és tudhattam, mi a dolgom, tátottam a szám, és a Robert farka a következő pillanatban már ott volt benne. Sokat nem töprenghettem. Nekiláttam, hogy megdolgozzam a kemény húsdarabot, a "hímtagot", melyet testemnek más részéről már jól ismertem. Mondhatni, segget csináltam a számból! Így.
Csak az egész úgy valahogy több lett ennél. Mert ahogy a Robert faszát húztam és vontam a nyelvemmel, az ajkaimmal, a Nagy Érzés mintha leköltözött volna a lábam közé, és hirtelen, villámcsapásként - vagy faroknyársalásként? - ráéreztem, milyen is lehet az igazi baszás. Ami több, mint az ilyen kettyintgetés. Csak akkor Robert ellökött, Annát húzta a faszára. És lássunk csodát, alig pár pillanat, aztán a Robert farka elsült. Spriccelni kezdett. Anna hátratántorodott, az első adagot, már csak becsületből is, oda köpte elénk, aztán akkor a Robi farkából széles ívben lövellt a sűrű lé, csepegett le a végén. Robert innentől fogva már maga vette kézbe a dolgokat. Ő tudta, mekkora adag lehet benne, hátrahúzta a fütyülője bőrét, és jött a sűrű fehér zaft, egyre csak jött, és egyre csak ámultuk - bámultuk. Nekem egy egész nagy lötyedék csapódott az arcomba, de akkora, mintha valaki odafújta volna a taknyát. Iszonyú izgalmas volt az egész, de tényleg, valamennyiünknek. Mintha valami titokzatos szertartás részeseivé váltunk volna általa. Mizzi tért magához először, Robertre vetette magát, azt visította:
- "Jó, de most bassz is meg engem, hallod, te gecihuszár!"
Csak hát Robert fütyije tisztára lelottyadt, ami érthető volt, ugye, és azt mondta:
- "Semmi értelme most már, mi a francot akarhatnál?"
Mizzi őrjöngött.
- "Akkor meglovagollak én..."
Így könyörgött. Aztán, mert Robert tojt rá, odavetette magát a földre, a Robert két lába közé, szájába kapta a lötyedék faszt, próbálta felállítani. És egyre azt kiabálta:
- "Ha kemény lesz, akkor megbaszol, igaz, akkor megbaszol, te..."
Persze, Franz, Poldl és Ferdinand is ki akarta próbálni az új változatot, a szájba baszást. Annával nem volt nehéz dolgunk, hiszen a farkuk még kicsiny volt viszonylag, nem olyan nagy bunkó, mint a Roberté. Ferdl úgy begerjedt, hogy nekem csaknem a torkomig leverte a faszát. Így egészen a töke tövénél voltak az ajkaim. Tízszer - tizenkétszer kellett kilöknöm, berántanom, akkor jött végre az a bizonyos pár csepp. Alig éreztem a nyirkosságot a nyelvem tövén, csak azt a fura ízt. És mégis olyan volt az egész, mintha a lábam közé hatolna be mélyre egy fasz, és ott éreztem az egész gyönyörűséget. Addig tartottam a Ferdl farkát a számban, míg teljesen le nem lotytyadt. És mert az Anna még mindig a Franzot szopta, a Poldlt vettem sorra. Ő már várta is. A nővérével rég rájöttek erre a lehetőségre, gyakorolták bőséggel. Hát a Poldl ügyes volt, úgy hatolt be a számba, mintha a pinámba érkezne. Engem elfogott egy olyan bizsergés, viszketés, zsibongás, hogy meg se próbálom leírni, mert nem lehet azt. Egészen öntudatlanul kezdtem a nyelvemmel forgatni, ingerelni a Poldl faszát, de olyan eredményesen, hogy perceken belül elsült. Keményen fogta a tarkóm, véletlenül se eressze el a szám a tökét, és bennem úgy felfokozódott a kéj érzése, hogy el se akartam volna szabadulni a Poldl furkójától. Aztán szintén lotyadék lett belőle. Akkor Annát és Franzot néztük, mire jutnak. Merthogy a Mizzi még mindig a Robert lába közt kuporgott a padlón, próbálta keményre szopni az agyonpuhult nudlit. Viszont az Anna egyszerre abbahagyta a szopást, azt kiáltotta:
- "Próbáljuk meg, hátha bemegy végre ott!"
Franz egybol rávetette magát, mi meg körülálltuk őket. Mi lesz. Most akkor vagy azért, mert a Franz fasza nem volt valami nagy, vagy mert a sok rátapadt nyáltól jobban csúszott, vagy a fúrási munkálatoknak, Anna és fivére megfelelő igyekezetének az lett az eredménye, ki volt munkálva a bevezeto út - mindegy, a dolog sikeredni látszott.
- "Benn van" - ujjongott Anna.
- "Benn van" - ordította Franz is; és nyomban azt tudakoltam Annától, nem fáje. De választ nem kaptam, mert ezek kettenúgy nekiláttak akkor baszni, hogy se láttak, se hallottak. Csak később mondta Anna, hogy olyan kurva jó volt, mint egy álom.
És közben Mizzi is sikerrel járt. Addig bigyerészte Robert töke hegyét, addig rágta a tövét, addig bűvölt - bájolt a két kezével minden elképzelheto helyen, hogy a fasz felállt. S Robert természetesen készen arra, hogy keféljen. Franz és Anna nem tudott eléggé gyorsan félrehúzódni. Mert a Mizzi olyan volt, mint az őrült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 tiborg 2011. 10. 9. vasárnap 02:00
Jol fejlodik....tovabb..tovabb
#1 Törté-Net 2008. 09. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?