A+ A-

Egy kis bécsi kurva emlékezései 2. rész

Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Ültünk így egy darabig négyesben. Ferdl, persze, a szoknyám alatt fogta azt a micsodát a két lábam közt, és Anna pucáját - finoman fogalmazva - a Franz. Nekem a Ferdl farka volt a kezemben (a furkója), és a Franz bunkója az Anna dédelgető kezében leledzett. Az meg - akkor nem fogalmaztam így: kéjes volt! - francosan jó volt (így fogalmaztam), hogy a Ferdl a szoknyám alatt matat. Csiklandozott, de távol voltam attól, hogy vihogjak, nem, egészen más volt. A legszívesebben nekiestem volna a furkójának a fogaimmal! Ez volt. Tiszta bizsergés az egész testem. Anna zavarta meg a dolgot, merthogy azt mondta:
- "Jó, most teherbe estünk... "
Nem értettem: mibe estünk? De a kezembe nyomta a párnababát, azt mondta: "Áldott állapotba kerültünk. " Jött az, hogy világra hoztuk gyermekeinket, a babákat, ringattuk kicsi párnatestüket, átadtuk őket férjeinknek, ők folytatták a dédelgetést, a becézést. Anna hirtelen elhatározta, hogy ő a maga részéről most szoptatni fog, kigombolkozott hát fent, és láthattam, igencsak duzzadoznak, keményednek a mellbimbói. A fivére egyből odanyúlt, kezdte cicerézni, akkor a bátyám, a Franz is csöcsözni kezdte az Annát. Ferdl sajnálkozva jegyezte meg, hogy én még nem vagyok "virágban", alig "rügyezek", mindegy, fiatalabb voltam. De bármennyire fiatal voltam is - "zsenge pipi", ahogy a Ferdl mondta -, tudtam már, hogyan csinálják a gyereket. Az is elhangzott valahogy, nem tudom, ki mondta, hogy ez a "baszás", a szüleink is "basznak", valaki azt mondta, nem, a "kúrás" a jó szó, innen van, hogy "kurva"; a "kefélés" szó nem hangzott el. Hát így történt, azaz nem történt semmi, mert a Ferdl azt mondta, igazi gyerekcsinálásról, "felkúrásról" tehát, szó sem lehet még, mert a pinánk nem "befogadóképes", nem lehet nekünk rendesen "beverni", meg hogyha majd nagyobbak leszünk, ki fog szőrösödni a puncink (a pinánk), és akkora luk lesz, hogy a legnagyobb ragyabunkót (farkot, tököt, faszt) is be lehet nyomni könnyen. Ezt nem is akartam hinni. Mit kéne "beverni"? Nem jó így is? De Anna állította, hogy a Ferdl ezt már tudja. A Reinthalernén gyakorolhatta a dolgot, megbaszta tehát a Reinthalernét, beverte neki a faszát. Méghozzá a padlón! Na hát ez a Reinthalerné egy villamoskalauz felesége volt, a házunkban laktak. És hogy a Reinthalerné, valahányszor a Ferdl beverte neki, azt sikoltozta, hogy:
- "Csingi - lingi!"
Mármost, továbbá, ez a kalauzné egy kövérkés, fekete spinkó volt, mindig nagyon kedves. Hallhattam rögtön a dolog históriáját is. Hogy a Reinthalerné jön le a padlásról, azt mondja: "Hé, Ferdli, olyan nehéz ez a kosár", a mosásról volt szó, "erős fiú vagy, nem akarsz nekem besegíteni?". A "Ferdli" besegített, lerakta a nehéz kosarat a Reinthalerék konyhájában.
- "Mivel háláljam meg?" - így a kalauzné.
- "Á, semmivel" - mondta Ferdl.
- "Ugyan, ugyan, nem járja az. Gyere, mutatok valamit" - és azzal már húzta is a Ferdl kezét a mellére, a csöcsére egyenest.
- "Na, ez akkor jó?"
Ezt kérdezte a Reinthalerné. A Ferdl meg egyből tudta, miről van szó.
- "Az Annával már smároltunk, úgy testvériesen, igaz, Anna" - kérdezte most.
(És, egy pillanat, mai szóval élve, egy francot nem jött be olyan, nekem mármint, hogy vérfertőzés, testvérszerelem, jött a valagam!) Anna bólintott.
- "Hát tudtam, minek kell következnie" - folytatta tovább Ferdl.
Csak elhinni se akartam! Még ilyet. Erre viszont a Reinthalerné már gombolkozik is kifelé, mutatja a csöcseit, jó kemények voltak, na, mondja, hogy játsszak velök. Így mondta, velök. Hm? És közben nyúlt le a farkamhoz, azt kérdezte:
- "Gyúrjunk nudlit? Gyúrjunk nudlit?"
Zihálva tette hozzá:
- "Ha senkinek azzal a lepcses száddal el nem pofázod, hát többet is kaphatsz, megkenjük a nudlit!"
Ezt mondta a Ferdl szerint a Reinthalerné, én meg csak tátott szájjal hallgattam.
- "Hát én... ", hogy a Ferdl ezt mondta volna.
- "Pofa be, bassz meg", ezt mondta a Reinthalerné. - "Bassz meg, te kis rohadék, bassz meg, bassz meg... "
És megragadta megint a Ferdl furkóját, húzta be magába, ment a dolog simán.
- "Tök szőrös volt a puncija, rendesen, ahogy illik" - közölte velünk a Ferdl, és mind a kettőnk "punciját" simogatta közben, az Annáét is, az enyémet is. Anna talán ettől gerjedt be, talán csak a tapasztalatszerzés vágya hajtotta, nem adta alább:
- "Ferdl, na, hogy volt tovább akkor, mi volt még?"
És még jobban odanyomta magát.
- "Na hát jó volt, tényleg, jó volt az egész, baromi jó. Elcsorogtam, sejthetitek. Utána kivert a víz, játszottam még a csöcseivel, lefordultam a testéről. Vagy ő lökött le. "
És hogy a Reinthalerné azt mondta akkor a Ferdlnek:
- "Eridj most, te kis szar kéjenc", és kezdett begombolkozni, és felkapott egy konyhakést, és azt mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 11. 12. szombat 11:58
tetszett és folytasd... 8p érdekes volt e mű
#4 A57L 2014. 02. 21. péntek 04:55
Elég jó.
#3 genius33 2012. 12. 5. szerda 10:33
Egész jó lett.
#2 tiborg 2011. 10. 8. szombat 08:05
Kulonos magyrazat, ok nemisege, libidoja eredetere!!!
#1 Törté-Net 2008. 08. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?