A+ A-

Egy kis bécsi kurva emlékezései 4. rész

Eredeti író: Josefine Mutzenbacher
Közben Annával mi a csalódottság vonagló pinájú szobrai voltunk. Rendben, Anna ismét nekiesett volna Poldlnak, biztosítván a faszkirályt, hogy nyugodtan belémehet, nem kell csupán a hasán nudliznia. A fiú fölemelte a kérdéses szoknyát - a kérdezetlent! - , ujjával elindult a pinakörnyüléken, de azt mondta, nem eléggé érett még a lék, környülködésekhez pedig ő túl jó. De Anna erősködött, nem akarta hagyni. (Vagyis: hagyni akarta, sőt!) Fogdosta Poldl bunkóját, míg abból sajnos mosogatórongy lett végül, de olyan, hogy kifacsarni belőle láthatóan semmit se lehetett. Ferdl felé fordultam, de azt kellett tapasztalnom, nem akarja velem. Kegyesen annyit engedett csupán, hogy a tökét érlelgessem, de egy csöppel se többet. Közben a mellem tapogatta, kegyetlenül megállapítván:
- "Még érlelned kell a csöcseidet."
Fel kellett hagynom minden reménnyel. Nem maradt hátra más, Franzot kellett volna valahogy a lábam közé kapnom. De ez végképpen nem ment, mert ismét Mizzit kefélte. Azazhogy nem kefélte, csak a melleivel játszott, és ahogy kezembe vettem a faszát, de úgy, hogy a szerszám hamar elérte a kellő keménységi fokot, a pofátlan állat felszólított, segítsem be "őt" ismét Mizzibe. Ehhez semmi kedvem sem volt, hát elengedtem, ami viszont őt nem zavarta szemernyit sem, szépen utat talált nyomban a facsarólyukba. És Mizzi megkapta, amúgy hanyatt az ágyon, minden közbülső "szobrozás"nélkül, a hetedik numerát aznap. Ez a menet volt a legkiadósabb: Numeria párducának (Mizzinek) mintegy félóra gyönyört okozott.
Aznap Annával igen csalódottan tértünk haza, a fenébe kívántuk a nagy mellű, szőrös pinájú Mizzit. Viszont a következő hetekben mindent bepótolhattunk. Mizzi és fivére eléggé messze lakott, ritkán jöttek látogatóba. S a közbeeső időben partnereinknek Annával tökéletesen megfeleltünk. Tök - és farokéletesen! Hagytuk már a csudába a papásmamást, mit kellett itt sokat játszani, jöhetett az igazi előjáték, aztán a baszás, ami belefér. Keféltünk állva, fekve, már úgy értem, nudliztunk... mert Ferdl és Franz mindhiába próbálta benyomni hímtagját, résünk erős bástyának bizonyult, ők káromkodtak, mi üvöltöttünk néha a fájdalomtól, ezzel együtt aranyat, bocsánat, gecit ért megannyiszor az egész. Ha olyan pokoligazából "egész" nem volt is soha az akciózás. Ez az aranyélet (geci - csoda - élet) egy nyáron át tartott. Barátaink akkor elköltöztek, és a szőke Annát csak évek múlva láttam viszont megint. Ám ott volt Mizzi és fivére, eljöttek hozzánk, s velük volt egy nagy lakli fiú is, már tizenöt éves kapitányi korban. És elsősorban a farka volt csapatkapitányi. Tanonciskolába járt már, de a baszásban mester volt rég. Megmutatta a tökét, szőrösödött már jócskán, összeszaladt tőle a számban a nyál. Mindhárman sokat játszottunk vele, lányok. Becézgettük, nyaltuk - faltuk a tojásait, kis kezünket a hatalmas farok teljesen betöltötte, és micsoda élvezet volt érezni, hogy megráng! Ekkora faszt még sosem láttunk. Mizzi felszólította, kezdje vele. De a faszkirály azt mondta: "Nem. Én a Pepit akarom megbaszni először." Vagyis engem. És máig emlékszem rá, mekkora volt az örömem! Nagyobb talán, mint lovagom érett farka.
Futottam nyomban az ágyhoz, végigvágtam magam, s ahogy altestem kitakartam, szétraktam a lábam is jó szélesre mindjárt, hogy akadálytalanul fogadhassam a furkót. Robert jött utánam, megfogta pucér puncimat, azt mondta:
- "Jaj, kis puca - muca, téged csak külsőleg lehet megöntözni!"
És a Mizzi nem volt rest, mondta máris a magáét:
- "Hát persze, Robika, gyere, te bika, engem meg tudsz mindenhogy, már kitapasztottál, hát tudod, milyen mély a kutam és milyen lucskos!"
Azzal egyből odahevert mellém az ágyra, de mint aki engem már lökne is le mindjárt. Közben azt mondta:
- "Ennek még csak szőr sincs rajta, mit akarsz tőle."
De a Robert mellettem állt ki, azt vágta vissza:
- "Mindegy, én a Pepit akarom megkamatyolni."
Hát csak feküdtem ott tovább, néztem a Robit, láttam, milyen vörös a képe, és éreztem, hogy dörzsölgeti a vágásomat, és valami olyat éreztem, mint addig soha még. Robert egy pillanatig tétovázott, majd kijelentette: "Mutatok én nektek valamit." Szavait tett követte.
Mert odaparancsolta Annát, csak neki a fal felé fordulva kellett feküdnie. Én hevertem középen, szélre került Mizzi. Robert felkászálódott az ágyra, de nem feküdt rám, hanem azt parancsolta:
- "Fordulj meg. Na!"
Most hasmánt feküdtem hát, és felgyűrte a szoknyám, úgy, hogy a popóm volt pucér. Annának feljebb kellett másznia az ágyon, úgy, hogy a puncija a vállam magasságába került. Robert őt is kitakarta meztelenre. És Mizzitől azt kívánta, pucérkodjon a mellével. Ez nyomban megtörtént, és irigykedve néztem, micsoda pompás csöcsei vannak, harapni valók. Robert csak most nyomult fölibém, méghozzá úgy, hogy a farkát a két farpofám közé nyomta, aztán elkezdett ütemesen dugattyúzni. Úgy csinálta, hogy a vágásomat és a dombot is ingerelte, és azt hörögte:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2012. 12. 5. szerda 10:34
smile Fincsiiii.
#1 Törté-Net 2008. 08. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?