A+ A-

Egy üzletasszony naplója 9. rész

37. fejezet
Edit társat talál
A mexikói kaland Edit életében mérföldkőnek bizonyult. Az utazás után ugyan hetekig még nyugtatnom kellett, mert úgy érezte ez már sok volt neki. Tudtam, csak akkor lesz teljesen nyugodt, ha állandó társat talál. A kalandok tapasztalatai felbátorították, el is járt már szórakozni, de továbbra is félénk maradt és kezdeményezésre képtelen volt.
- Pénteken lemegyünk az egyik diszkóba pasi nézőbe, hátha találunk neked valakit. - mondtam neki.
- Nagyon hálás vagyok neked, mert egy ilyen gyönyörű nő társaságában nekem is több esélyem lehet. - mondta.
Mivel a gyerekkel valakinek otthon kellett maradni, így férjem nem tudott velünk jönni.
"Mi tévő legyek?" - kérdeztem magamtól. "Menjünk kettesben? Még a végén azt hiszik, leszbikusok vagyunk és egy srác sem áll szóba velünk"
Aztán eszembe jutott, múltkor milyen rendes volt Roland, mikor segített a csomagokat felhozni a lépcsőn. 20 éves, kövérkés, és magányos, két szinttel alattunk lakott. Egyetemre járt, valami műszaki témában utazott. Meglepődött, de nem kellett sokáig győzködni, hogy kísérjen el.
Eljött a péntek este. Taxit hívtam, elmentünk Editért, majd onnan egyenest a szórakozóhelyre mentünk. Nagy tömeg volt, fiatalok mindenfelé. Ittunk pár italt hármasban, aztán irány a táncparkett. Jó két óra táncolás után, fáradtan ültünk le az egyik asztalhoz, Rolanddal hozattunk pár koktélt. Igaz, a blúz alatt nem volt melltartó, se a miniszoknya alatt bugyi, de nem voltam kihívó, mert Editnek kellett pasit szereznünk. Kisvártatva meg is jelent három srác, együtt táncoltak egy ideig. Tüzet kértek tőlem, de mivel nálam nem volt, Roland adott nekik. Leültek hozzánk beszélgetni. Jó fejek voltak, úgy fél óra elteltével már mindannyian elengedtük magunkat és felszabadultunk gátlásainktól. Editet megkörnyékezte az egyik, tehát jó úton jártunk. A másik mellettem ült és nekem udvarolt, a harmadik épp sörért állt sorban. Roland a másik oldalamon ült. Visszajött a társuk kezében 5 korsó sörrel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:53
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2011. 04. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?