A+ A-

A strandon

Fordítás
Eredeti történet
A nevem Péter és 19 éves vagyok. Jelenleg az anyuval élek együtt, mivel az apám elvált az anyutól 8 éve. A válás egy másik nő miatt volt. Az apám azt mondta, hogy az a nő akit talál izgalmasabb mind az anyu és ezért válnak el. .
Ő 38 éves 165 cm maga és kb. 74 kg. Ha engem kérdezel ő egy nagyon szép nő, a teste csodálatos, a mellei szép nagyok, a feneke kerek és kemény, a puncija dombja pedig egyszerűen fantasztikus igaz még nem láttam fedetlenül, a dombjait bugyival és bikini alsóval fedve láttam eddig. De eltudtam képzelni, hogy milyen is lehet, mivel a gyönyörű dombok kirajzolódtak a szöveten keresztül. De azt észrevettem, hogy a férfiak az utcán, a strandon is utána fordultak.
Mind ahogy említettem, 19 éves vagyok 183 cm magas és 90 kg arányos test alkatú, jelenleg villanyszerelő tanoncként dolgozom és mind már említettem még mindig az anyuval élek. Nagyon jól elvagyunk együtt igaz még mindig az anyuci kicsi fia vagyok, de én ebben nem látok semmilyen problémát.
Egy évvel ezelőtt elkezdet egy kicsit másként öltözködni, szexis cuccokba járni és egy kicsit többet kezdet magára adni és én ekkor más szemmel kezdtem nézni. Álmaim nője lett, nagyon sokat maszturbáltam miközben rá gondoltam. Sokszor megpróbáltam meglesni meztelenül, de nem jártam sok szerencsével. De egyszer csak a szerencse rám kacsintott és megváltozott minden, na ezt fogom elmesélni nektek.
Az eset az első igazi nyári napon történt, amikor azt javasolta reggelinél, mi lenne ha lemennénk egy kicsit a strandra mivel nagyon jó az idő és meleg is van. Én is jó ötletnek gondoltam így hát nem sokáig kellett engem győzködni erről.
Amikor leértünk a strandra, a szép nap sütötte partra nem sok ember tolongót, így hát hamar találtunk egy kis csendes és nyugodt szakaszt ahol nem volt senki és nyugodtan tudtuk élvezni a nap sugarait. Ő rajta a szokásos fürdő bikini, rajtam úszóbermuda. A szememet nem tudtam levenni bikini alsójával takart lába közéről, teljesen bezsongtam és hatalmas erekcióm lett. Muszáj volt hason feküdnöm, hogy az anyu ne lássa a keményen álló farkam. Lassan megnyugodtam és élvezni kezdtem a csendet és a napsütést.
Egy kis idő letelte után javasolta, hogy menjünk be a vízbe, én egy kicsit vonakodva de rá álltam. Ő ment elől és én követtem őt a vízig de amikor megláttam megint a szép kerek fenekét előttem ringani megint kezdtem megkeményedni. Mivel nem sok ember volt a strandon így hát nem láthatták a felálló farkam, de az ő sem láthatta mivel előttem ment.
Szép lassan besétáltunk a vízbe. Szerencsére a víz hideg volt és így hamar lelohadtam. Amikor már egy ideg bent voltunk akkor már nem éreztem annyira hidegnek, így hát egymást elkezdtük fröcskölni majd ő egy hirtelen mozdulattal bele lökött a vízbe, lemerültem teljesen és amikor jöttem felfelé ekkor meg fogtam a lábát és őt is bele borítottam. Ezt a játékot űztük jó sokáig, elég jól szórakoztunk.
Egyszer csak taktikát változtatott amikor a lábánál fogva beleborítottam a vízbe, akkor a lábaival egy hirtelen mozdulattal átkulcsolta a derekam és magával húzott a vízbe. A víz alatt sem engedet el. Többször belenyomtam a vízbe őt így de nem engedet sőt egyre jobban magához láncot szorosabban és szorosabban, mind addig ment ez amíg a szeméremcsontjával el nem érte a farkam, ami megint elkezdet megkeményedni. Ezt biztos, hogy ő is érezte mivel elég furcsa arckifejezéssel nézet rám amikor kiemelkedtünk a vízből.
Továbbra is így hülyültünk egymással a vízben de éreztem, hogy többször súrolja az ágyékát a farkamhoz. De a súrolás hosszabb és hosszabb volt. Majd egyszer csak a lábait szétkulcsolta és a vízbe hátra lökött. Én a fenekemre estem, ő meg ráült a térdig érő vízben. Ahogy rám helyezkedet a kezét a nyakam köré fonta. Majd mélyen egymás szemébe néztünk, és hirtelen egy vad csókolózásba kezdettünk. Lassan az ágyékát mozgatni kezdte a kemény farkam teljesen hosszán a csókolózás közben.
- Mi az amit én érzek? Ez a te vastag kemény farkad? Én hoztam ezt ki belőled?
- Igen. Attól tartok, hogy azt érzed és nagyon sajnálom és nem értem, hogyan történhetett ez
- Neked nem kell sajnálkozzál ezen, mivel ez egy dicséret és úgy is fogd fel. Az mellett én már hosszú ideje nem éreztem ilyen kemény farok érintését magamon és magamban.
- Egyszerűen nem tudtam elkerülni, hogy felálljon. Minden egyes érintésednél keményebbé vált a harc közben teljesen megkeményedtem.
- Én úgy gondolom, hogy ez szép tőled, hogy ilyen keményé váltál vizes harc közben az öreg anyukádra.
- Anyu te nem vagy öreg. Hanem egy szép sőt nagyon is szép nő vagy.
- Köszönöm szépen édesem. Most próbálj még tartani egy pár másodpercet.
Egy kicsit eltávolodott tőlem, benyúlt a nadrágomban ahonnan kivarázsolta a farkam. Majd újra közelebb helyezkedet és hirtelen érezni kezdtem, hogy farkamat egy forró és nedves valamibe vezeti.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 deajk2008 2017. 07. 5. szerda 09:40
nekem jó lett... felizgatott és állok tőle 9p
#14 zoltan611230 2017. 02. 28. kedd 04:43
Picit sablosos....erőltetett ..
#13 A57L 2017. 02. 16. csütörtök 04:04
Egy átlagos történet.
#12 veteran 2017. 01. 31. kedd 16:15
Nagyon elcsépelt,strandon így elképzelhetetlen.
#11 cscsu50 2017. 01. 27. péntek 06:10
átlagos családi
#10 sztbali 2017. 01. 26. csütörtök 23:44
Valószerűtlennek mondható és eléggé sablonosnak érzem.
#9 sunyilo 2017. 01. 26. csütörtök 21:28
Egy jó témát nem kéne fogalmazásgátlóval megírni...
#8 genius33 2017. 01. 26. csütörtök 19:16
Nekem nem jött be. Főleg a fogalmazással vannak gondok.
#7 vakon54 2017. 01. 26. csütörtök 12:22
szekely18 folytazsd.
#6 Andreas6 2017. 01. 26. csütörtök 12:05
Mesterkélt, erőltetett fogalmazás, sok nyelvtani hibával, az egész teljesen valószerűtlen. Nekem nem tetszett. Feleslegesen elpazarolt idő volt elolvasni.
#5 sipospista 2017. 01. 26. csütörtök 10:45
Szupiiii
#4 sanyi0227 2017. 01. 26. csütörtök 08:43
nekem tetszett, í.rd meg folytatást is
#3 listike 2017. 01. 26. csütörtök 07:56
Jó volt, tetszett.
#2 gyuri0926 2017. 01. 26. csütörtök 07:14
Ez egy teljesen átlagos történet ebben a kategóriában sokat ront rajta a lehetetlen helyzet , térdig érő vízben , fekve beülni egy faszba strandon nem lehet , meg sem engednék .
#1 Törté-Net 2017. 01. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?