Vallásos anyukák feláldozzák magukat a fiaik megmentéséért 2. rész

Szavazás átlaga: 8.87 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 25.
Hossz: 25 403 karakter
Elolvasva: 2 366 alkalommal
Fordítás: Church moms-Mothers sacrifice for their sons' salvation, literotica
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Elaine mintha egy felhőn járna végigment a rövid folyosón. A világ mintha ködben suhant volna el mellette, miközben arról álmodozott, hogy mi fog történni. Amikor a fia hálószobájának ajtajához ért, látta, hogy az ágyon ül, csak a fehér alsónadrágjában. Egy nyilvánvaló dudor látszott az alsóján ami a hasa felé ívelt. A feszes, fehér pamut élénken rajzolta ki az eltakart szerszámot, csak a részleteket hagyta a képzeletére.
Érezte, hogy benedvesedik, ha csak ránézett. A tudat, hogy meg akarja érinteni feltüzelte és megremegett a várakozástól. Izgatottsága azért volt, hogy Isten azt mondta neki, hogy helyesen cselekszik. Nem is lehetne jobb magyarázatot adni arra, ahogy érezte magát.
Felnézett és látta a fia szemében az éhes pillantást, látta, hogy a kéj és a vágy máglyaként ég benne. Tudta, hogy ez a veszély. Ezt az energiát kellett a megfelelő irányba irányitania és összpontosítania.  Megtanítani arra, hogy ezt az energiát arra használja, hogy egy nő kedvében járjon és úgy bánjon vele, ahogy az szeretné, hogy bánjanak vele.
– Oké, Luke, itt vagyok. Készen állsz a kezdésre?
A fia lelkesen bólintott és a szemével felfalta őt, mintha átlátszó lett volna a hálóinge és tökéletesen tisztán látná a testét. Úgy találta, hogy tetszik neki amit lát, amikor a férfi így nézett rá. Azt akarta, hogy meglássa őt, hogy lássa őt egészében mint nőt. Arra gondolt, hogy a hálóinget leveti és félredobja, de elvetette az ötletet.  A fiának meg kellett tanulnia,  hogy türelmesnek kell lenni.
– Kezdjük a csókkal, jó? Odasétált az ágyhoz és leült mellé.
A fia szédült arckifejezésétől egy pillanatra elfeledkezett arról, hogy egy tizennyolc éves fiatalemberről van szó. A fiatal fiára emlékeztette, aki éppen most kapott egy váratlan ajándékot. Megindokolta, hogy ez nagyon hasonlít az egyik ilyen esetre, ezúttal ő volt az ajándék, ahelyett, hogy lenne valami ami a boltból származna.
A gondolat elhalványult benne, ahogy hozzáhajolt,  a kezét a mellkasán nyugtatva. Hullámzó, inas testének érzése fellobbantotta a nő idegeit és az öröm lökéseit küldte a fájó melleibe és puncijába. Hihetetlenül nedves volt.
Elaine remegést érzett a karjában, ahogy előrehajolt, a szája kissé kinyílt, ahogy az övéhez nyomta és a szeme az utolsó pillanatban lecsukódott. Luke tétovázott és aggodalmaskodott, hogy neki más gondolatai vannak. Keze felemelkedett és megfogta az anyja tarkóját és a nyelve erővel a szájába merült.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.87 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. március 26. 04:28
#5
Remélem ez nem a vége.
1
j
joe013
2024. március 25. 22:05
#4
Tetszett, de a másik anyuka vajon ,hogy reagálta le.,úgyhogy folytasd.....
1
f
fiesta14
2024. március 25. 17:01
#3
Mi van a másik anyukával?
1
ittujfiu
2024. március 25. 14:03
#2
Kár lenne itt befejezni, jöhet a következő rész!
1
T
Törté-Net
2024. március 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1