A+ A-

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 8. fejezet

Fordítás
Eredeti történet
8. Fejezet, 1. Rész
"Ted, bácsi!" - kiáltott fel Kriszti, üdvözlésként, a férfihoz szaladt és a nyakába ugrott. Eléggé meglepte, hogy az iskolából hazaérkezve, a nagybátyját, a konyhaasztalnál ülve papírokkal körbevéve találta a lakásban.
Hat hét telt el a nagy hóvihar óta, azóta a különleges nap óta, amikor Ted bevezette az unokahúgát a szex különleges világába. A korai tavasz már a levegőben volt, a melegedő napsugarak megolvasztották a havat az udvarban, kis apró foltokká zsugorítva azokat. És ahogy a tavasz közeledtével, a meleg napos időszakok egyre sűrűbbé váltak, a serdülőkorú lány testében a sóvárgások és a vágyak egyre erősödtek. A két szexpartnere még mindig az öccse és a barátnője Carrie volt, és elegendőnek bizonyultak egy ideig a szexuális éhsége csillapítására, meg azokhoz a csodálatos kielégülésekhez.
De, később elkezdett egyre több és újabb élményekre vágyni.
A kéjsóvár tini lány nem tudott sokáig csüngeni a férfi nyakában, mert a lakás ajtóban megjelent az öccse és az anyja egy csomó bevásárló szatyorral. A lány anyját nem lepte meg a bátyja látványa, Kriszti rájött, hogy a nagybátyja minden alkalommal előre odaszól az anyjának, ha átutazóban megszáll náluk. Mindig, megkérdezte, hogy megszállhat - e náluk, amíg a városban tartózkodik és Becky mindig azonnal beleegyezett.
Vacsora után Ted bácsinak egy jó ötlete támadt a szórakozással kapcsolatban. Azt javasolta, hogy mindenki öltözzön fel szexisen és nézzenek meg közösen egy szokatlan videót, amit éppen akkor kapott az egyik barátjától.
Mindenki jó ötletnek tartotta a javaslatot és eltűnt a saját szobájába, hogy felvegyen valami vonzó ruhát. A két tini fiatal ért vissza elsőnek a nappaliba. Kriszti egy selymes vékony pántú sötét vörös felsőt vett fel azzal a rövidnadrággal, amit a nagybátyja vett neki a vihar idején. A nadrágnak volt egy különlegessége: A lábai között ki lehetett gombolni. Az öccse nem vett fel semmi különöset, csak egy sportnadrágot alsónadrág nélkül. Ahogy a fürdőszobában állva figyelte az átöltöző nővérét, a fasza megmerevedett, felállt és a laza nadrágban hatalmas dudort formált. Ahogy a fiú mozgott, az elszabadult fasza ide - oda mozgott a nadrág elején, nagyon szexis látványt nyújtva.
A két fiatal kispárnák és plédek segítségével egy kényelmes helyet alakított ki a nappali közepén, a padlón. Ahogy készen lettek, Ted is bement a szobába. Egy nagyon rövid sötét, japán stílusú, köntöst viselt, egy fekete pánttal átkötve. A köntös alja éppen csak elfedte a férfi fenekét, de nem tudta elrejteni a vastag kemény rúdját, amely ki kandikált a köntös alól. Ted láthatólag figyelemre sem méltatta a tényt, hogy a férfiassága mereven kiáll a köntös nyílásából, és kissé előre - hátra leng, ahogy végigsétál a szobán.
Krisztinek a torkán akadt a lélegzete, amint a figyelme teljesen a takarókat és párnákat igazgató férfi hatalmas és gyönyörű farkára tapadt. Erik nem találta a látványt izgatónak, de bizonyos mértékben irigy volt a férfi méretére.
Végül Becky, a gyerekek anyja is csatlakozott a társasághoz, mind Krisztinek, mind Eriknek a meglepetéstől elakadt a lélegzete, amint meglátták anyjuk erotikus öltözetét. A nő egy csipkés felsőt viselt, mely szorosan a felsőtestéhez simult. Az öltözékében a meglepő dolog, a csipkés felsőn lévő két nagy nyílás volt, amely lehetővé tette, hogy a két női mell csupaszon és fedetlenül kiálljon. Az ehhez illő bugyi mindössze két kis háromszögű anyagból állt, melyeket vékony zsinórok kötöttek össze a nő dereka oldalán. Ez alkotta a nő teljes szexis ruházatát.
"Istenem, anya, ez olyan... " - mondta Erik.
"Mi a baj, sohasem gondoltál rá, hogy az anyádnak is tetszenek szexi ruhák? Ezt például pont Ted vette nekem egy pár évvel ezelőtt, de soha sem volt alkalmam felvenni. Legalábbis eddig nem, nos erről ennyit."
Mindenki a padlón lévő takaróra hasalt, párnákat gyömöszöltek a fejük alá, hogy így kényelmesebben tudják a videót nézni. A két felnőtt feküdt középen, Erik az anyja mellett foglalt helyet, míg Kriszti a nagybátyja mellé feküdt.
Mikor mindenki kényelmesen elhelyezkedett, Ted megnyomta a 'PLAY" gombot a távirányítón, s pár pillant múlva megjelent a kép a TV képernyőjén. Egy csoport ember látszódott, amint egy nappaliban a kanapén ülnek, nagyon hasonló módon, mint Ted, Becky és a gyerekek.
Középen két felnőtt ült egymás mellett. Balra tőlük egy körülbelül tizenöt éves korú lány, míg jobbra egy kissé fiatalabbnak tűnő lány és egy szintén fiatalabb fiú ült. A felvétel valószínűleg állványon lévő kamerával készült, mert nagyon stabilnak tűnt.
Mindenki nyári ruhába öltözött, különböző színű és stílusú felsőbe és alsóba. A felnőttek fiatalosak és vonzóak voltak, valahol a harmincas éveik végében járhattak. A felvétel olyan volt, mintha egy teljesen boldog, normális család a kamera előtt ülve egy házi videót készítene magáról."Hello, Jim vagyok, és ez itt a feleségem, Linda.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (141 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 09. 22. péntek 07:08
Kezd ellaposodni, egyébként továbbra is körülményes, dagályos. Egyre unalmasabb.
#15 zoltan611230 2014. 01. 31. péntek 21:32
Jo.
#14 A57L 2013. 07. 21. vasárnap 06:22
Jó írás.
#13 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 11:29
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.
#12 spider 2003. 02. 15. szombat 14:07
b YEAH /b
#11 Mike 2002. 10. 23. szerda 14:13
kamikaze: sztm akik olvasssak is kb. ilyen fiatalok , ha megnem akkor neked kell eldonteni ezt , sztm ez nagyon jo stoy természetesn tizpont mint eddig az osszes részre :)
#10 Gus 2002. 10. 22. kedd 15:50
eléggé ottvan:)
#9 A Hegylakó 2002. 10. 21. hétfő 23:55
Ez nagyon Rula volt, azt hiszem 10 pont (életemben másodszor fogok 10pt -t adni:))
#8 Reflection 2002. 10. 21. hétfő 18:29
Abszolut csalodas. Valahogy mas, mint az elozoek. Remelem a folytatas jobb lesz.
#7 Tomi 2002. 10. 21. hétfő 17:22
Nagyon-nagyon jó,mint az eddigiek!!!igy tovább!!! 10 pont
#6 kamikaze 2002. 10. 21. hétfő 14:36
nem rossz, nem rossz, de mintha a szereplők egy kicsit túl fiatalok lennének! nem gondoljátok, hogy veszélyes ilyesmire élvezkednetek? nem büntetendő ez véletlenül?
#5 mikober 2002. 10. 21. hétfő 11:46
b Szuper az egész történet /b
Remélhetőleg lesz folytatása is.
#4 masterboy 2002. 10. 20. vasárnap 21:31
teljesen jo. nem tudok belekötni...:)) eddig minden része nagyon tetszett. már nagyon várom a folytatást!!! és azt hiszem nem vagyok egyedül! :)
ritkán adok 10 pontot, de ez a ritka pillanatok egyike. gratula és csak igy tovább!! 10pont
#3 Honey 2002. 10. 20. vasárnap 19:58
Nagyon szupi tobbszor elolvastam es mindig elmentem .Szupeeeeeeeer....
Meeeeeeeg folytatast varoooook....
#2 Kis János 2002. 10. 20. vasárnap 09:26
Hát ez fantasztikus. Folytatása is kell!
#1 Törté-Net 2002. 10. 20. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?