A+ A-

Szexvadászok 6. rész

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
A napi posta éppen akkor pottyant be a levélrésen, amikor Liliane lement reggel a konyhába. Ez is barna boríték volt, de nem olyan vastag, mint az első. Felvette, és a konyhába vitte.
A Williammel töltött éjszaka teljesen kiszikkasztotta. Másnap reggel olyasféle érzések közt ment be dolgozni, mintha másnapos lenne - nem a túlfogyasztott alkohol, hanem a túlfokozott kéj következtében, ami ugyanazzal az eredménnyel járt. Mikor munka után hazaért, olyan fáradt volt, hogy a tévé előtt aludt el este kilenc órakor. Mikor feleszmélt, nagy nehezen az ágyba vonszolta magát, és tíz órát aludt egyhuzamban. Csak az ébresztőóra csörömpölésére riadt fel. A rákövetkező nap pontosan ugyanez történt, de ezúttal már sikerült felébrednie valamivel az ébresztőóra jelzése előtt, és most először érezte azt, hogy végre kipihente magát.
A péntek mozgalmas napnak ígérkezett. Az egész délelőttöt tárgyalásokkal töltötte, utána találkozója volt egy biztosítótársaság képviselőjével, akivel egy szerződést kellett megbeszélnie.
Ahogy készítette a kávéját, a boríték rámeredt a konyha asztalról. Elhatározta, hogy ezúttal figyelmen kívül hagyja. Muszáj volt a munkájára összpontosítania, és nem akarta, hogy bármi elterelje a figyelmét.
Ami William és őközötte történt, nagyon izgalmas volt, kár lenne tagadni. De zavarba ejtő is volt. Minél többet gondolkodott rajta, annál inkább meggyőzte magát, hogy William sofőrje volt az, és nem William, aki olyan erőteljesen szeretkezett vele, William pedig nézte őket. Hogy ő maga hogyan jutott el a saját kielégüléséhez, ha eljutott, arról sejtelme sem volt.
Nem arról volt szó, hogy Liliane-nek mindez ellenére lett volna. Igazán nem panaszkodhatott. Nem ugratták be, nem erőszakoskodott vele senki. Bármelyik pillanatban letéphette volna szeméről a kötést, hogy kiderítse az igazságot. Inkább az nyugtalanította, hogy annyira belekeveredett a fantáziába, amelyet William alkotott meg a számára, hogy egyetlen percre sem jutott eszébe leállítani. Ez volt az, ami aggasztotta.
Abból, amit a férfi még az étteremben mondott neki, és abból, ahogyan a kis "kéjszoba" elő volt készítve, nyilvánvaló lett számára, hogy a férfi számtalanszor csinált már ilyet. Úgy gondolta, hogy a többi nő, aki odakerült, bizonyára rámenősebb és fantáziadúsabb lehetett, és magától álltak elő fantáziáikkal. Vajon hányat kefélt meg közülük a szőke sofőr, vagy mindkét férfi úgy, hogy bekötötték a szemét? Vajon még miféle titkokat rejt a kis fémszekrényke?
A gondolatba beleborzongott. Kivette a hűtőből a narancslét, és két nagy kortyot ivott belőle. Azután fogott egy bögre kávét, és leült vele a konyhaasztalhoz. Félretolta a borítékot. Úgy festett, mintha öt vagy hat levél lenne benne.
Megitta a kávéját, és felment a hálóba. A szokásos módon finoman kikészítette arcát a munkához, azután bement az öltözőszobába, hogy megfelelő üzleti öltözéket válasszon. Egy tengerészkék kosztüm mellett döntött. Kibújt a köntöséből, és öltözködni kezdett.
A szexuális kalandok iránti kíváncsisága nem múlt el, ebben biztos volt. De most egy kis pihenőre volt szüksége. Valahogy úgy érezte magát, mint aki túl sokat evett. El kell telnie egy kis időnek, mielőtt újból az evésre gondol.
Habár William beszélt neki az ő kis "játékairól", fogalma sem volt róla, mit várhat tőle. Mivel azelőtt olyan keveset törte a fejét az erotikán, és száműzte a témát a mellékes dolgok közé, valósággal sokkolta, hogy olyan emberekkel találkozhat, akik ennek épp az ellenkezőjét teszik, és kifinomult, bonyolult utakon-módokon valósítják meg erotikus elképzeléseiket. Amint ezen töprengett, rájött, hogy találkozott már ilyesmivel. Elsőrendű példa az, amikor rajtakapta a férjét, Johannt azzal a transzvesztitával. A fiú nem is fejezhette volna ki jobban erotikus lényének titkait - nőnek öltözött, leborotválta a lábait, megtanulta, hogyan kell parókát és kozmetikai szereket használni.
Liliane úgy érezte, az ő erotikus kívánságai ehhez képest nagyon kezdetleges állapotban vannak. És pontosan azért, mert olyan keveset foglalkozott vele, hogy mi is hozhatja lázba igazán. Ami eddig történt vele kalandozásai során, mind izgalmas és érdekes volt, de egyik élményét sem élvezte jobban vagy kevésbé a másiknál - szó sincs róla, hogy abba kellene hagynia a kísérletezést. Tudni akarta, hogy mi minden van még a palettán.
Felvette kosztümkabátját, és még egyszer a tükörbe pillantott. Az elmúlt két napban a szeme fáradt volt és fénytelen. De most visszatért belé a fény.
***
- Ötvenezer, és nem fordulunk a nyilvánossághoz.
- Nem hiszem, hogy ennyit megengedhetünk magunknak.
- Ebben az esetben a tárgyalóteremben találkozunk - és minden a legszélesebb nyilvánosság elé kerül.
- Mi nem félünk ettől. Ügyfeleink teljeskörű, kiterjedt vizsgálatokat végeztek, és kiderítették, hogy valamennyi biztonsági előírást teljesítették és az iparban megkövetelt szintre fejlesztették.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:25
Nagyon jó írás.
#2 BeeGee 2010. 06. 9. szerda 09:05
Folyt:
"7. fejezet
- Ne haragudj, hogy áthágtam a határokat.
Már odalent ültek a nappaliban ismét, vörösboros poharakkal az asztalon. Samantha fehér fürdőköpenybe burkolta fekete szaténba bújtatott testét. Roger éppen zuhanyozott odafent."
(Kathy Carlson: Szexvadászok)

;-)
#1 Törté-Net 2010. 06. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?