Gyengédségre vágyva

Szavazás átlaga: 7.05 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2010. július 19.
Hossz: 12 694 karakter
Elolvasva: 694 alkalommal
Jéghideg szél fújt.
Mariah ziláltan, fogvacogtatva kopogott a járdaszegélyen tűsarkú, szűkorrú párducmintás csizmájában. Szája belilult a hideg, csípős, téli időtől, keblei megfeszültek a szűk fekete topp alatt, arca teljesen kipirult, szinte marta a hideg. Az utca sötét volt és kietlen, egyedül két pislákoló utcai lámpa szórta meg némi fénnyel. E között a két oszlop között járkált idegesen fel-alá a harmincnyolc körüli, kihívó kiállású asszony. Tenyereit dörzsölgette, majd szorította oda fedetlen pontjaihoz, felhevülést találván. Fáradtan az egyik lámpaoszlopnak dőlt, bal lábát kecsesen felhúzta, így pihentette magát. Miniszoknyájából kilógó hosszú, formás combjain átnyilallt a didergés, de egy kis idő múltán az oszlop felvette a testhőmérsékletét.

A távolban kerekek csikorgása hallatszott. Mariah ijedten felkapta a fejét. A közeledő kocsi lámpájának fénye, majd megvakította. Hunyorítva figyelte a járművet, s ahogy közelített a nő szíve egyre hevesebben vert. Az elegáns, fekete BMW lefékezett mellette, egy darabig állt, majd legördítette elsötétített fekete ablakait, Mariah elé tárva, a kormány mögött feszítő tulajdonosát. A sofőr egy sármos, negyven körüli fekete hajú, öltönyös férfi volt. Az anyósülésen aktatáska hevert, s amennyit látni engedett magából, a hátsó ülések is rendesen teli voltak halmozva papírokkal. A férfi végigmérte a nőt hatalmas barna szemeivel és lágyan rámosolygott. Két aprócska gödör jelent meg ránctalan, sima arcának két oldalán. Tekintete tiszta volt és barátságos, de Mariah nem hitt ebben. Tudta hogy az ilyen besavanyodott üzletemberek mire képesek. Egész napokat, van, hogy heteket töltenek a légkondicionált irodájukban, papírkötegek között bujkálva és telefonzsinórokba csavarodva. Egyetlen jó szórakozásuk a titkárnő kidomborodó idomait figyelni, s lesni mikor hajol le egy hölgy kolléga, és mikor villan elő az aprócska miniszoknya alól egy falatnyi tanga – már ha van. Aztán hazamennek, azzal a reménnyel, hogy az asszony – már ha van – erotikus táncot lejt majd nekik egy szál harisnyakötőben, vagy nyuszis mamuszban a kandalló fénye mellett.

Ezt a csalódásba torkollott reményt másnap egy újabb titkárnő "mellfigyelő" akció, majd este a piroslámpás negyed követi, ahol főhősünk kielégítheti potenciális vágyait – már ha van. Márpedig sajnos van. Mariah-nak nem egy ilyen kiéhezett illetővel volt már dolga.
– Mennyibe kerül? – kérdezte az, mély férfias orgánummal.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.05 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 1. 07:04
#8
Akár jó vége is lehet.
1
a
angel234
2021. január 8. 02:20
#7
Kedves történet.
1
l
listike
2014. október 27. 07:27
#4
Jó.
1
p
papi
2014. február 5. 08:24
#3
Egész jó
1
T
Törté-Net
2010. július 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1