salsa hozzászólásai

s
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
261 db
salsa
2024. május 6. 07:52
Történetek: Novella, ami mindenkinek tetszik
Ez egy jól sikerült paródia. 🙂 Tudjátok hány fordításra kinézett történetet dobtam a kukába mert összesen ennyi tartalmat hordozott? Igaz, volt pár olyan is amit megjelentettem, de fiatal voltam és kellettek a bónusz napok... Ha valaki időnként visszatér ide és mazsolázik a bekezdésekből, 4-5 történetet simán összehoz belőle. 🙂
Nem baj az  ha valaki időnként egy görbe tükröt tart elénk, ezért ne pontozzátok le!
3
salsa
2024. május 3. 19:21
Történetek: Barátaim dugják anyámat 2. rész
Kösz a tanácsot, teszek pár próbát vele. De akkor mi lesz a Google-val való birkózással és a sok szentségeléssel, ami az egész folyamat sava-borsát adja? 🙂 Ha túl könnyű lenne, a végén nem érezném úgy, hogy én is hozzátettem valamit és számomra kevésbé lenne kielégítő a küzdelem maga. A mostani helyzetben egy dicsérő hozzászólás fokozottan értékes, mert megküzdöttem érte. Mazochista vagyok?
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 18:49-kor írt üzenetére.
salsa
2024. május 3. 16:49
Történetek: Csodás családi kapcsolatok 1. rész - Vera és Tibi
Az itt eltöltött bő nyolc év alatt nem emlékszem olyanra, hogy valakit is kitiltottak volna a véleményéért. Olyan volt, hogy figyelmeztették az illetőt a stílusa miatt és arra, hogy fogja vissza a sértő, személyeskedő megjegyzéseit. Ritka toleráns a szerkesztőgárda, és nincs mitől tartanod. Bocs a tegezésért, azt hiszem én vagyok az idősebb, nyugodtan tegezz te is. Ez itt elfogadott.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 10:42-kor írt üzenetére.
salsa
2024. május 1. 22:25
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Nem állt szándékomban, de olyan felszabadultan gördül a történet. Nem lehetséges, hogy ti ezt a közös írást... élvezitek? Valamikor régebben azt írtam a fórumon, hogy a nők fantáziája színesebb. És egymás után hozzátok a bizonyítékokat, ti is és a többiek is.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 22:08-kor írt üzenetére.
salsa
2024. május 1. 18:50
Történetek: Wendy 4.1
Semmilyen közöm nincs az AI-hoz, soha sem próbálkoztam vele. Idegen tőlem a gondolat, hogy bármire is használjam. És persze a koromnál fogva az informatikai ismereteim is hiányosak. De talán egyszer..., bár nem akarom, hogy egy művi világ bármilyen szinten rámtelepedjen. Én még analóg módon vagyok huzalozva. Lassan kiállítási tárgy leszek egy vitrinben. 🙂
1
salsa
2024. május 1. 18:01
Történetek: Wendy 4.1
Még a hazai dótörvényeket sem ismerem, mert vagy 20 éven keresztül a munkáltatóm rendezte, nyugdíj óta meg már nem téma. Biztosan az lehet a háttérben, amit leírtál. Az eredeti műben sem részletezi. Megpróbáltam magamban elképzelni egy 300 millás festmény gyűjteményt és hát nem egyszerű. Gondolom a szimpla proli irigység miatt.

"Vagy akár nekem., mint tanítványnak". Dehogy vagy te tanítvány! Te egy író vagy önálló jogon, én meg nem. Nem becsülöm le a fordítói tevékenységemet mert sok örömet okoz, de a helyén kezelem. Talán lehetek egy színvonalas fordító, de író biztosan nem. Ha egy összeollózott sztorit hoznék össze, el tudnám rejteni, hogy rájöjjenek, de én tudnám, hogy az csalás. Csapjam be azokat akik segítették a munkámat a véleményükkel?
Semmivel nem lenne több. mintha ráereszteném a mesterséges intelligenciát pár száz itteni történetre és azután gatyába ráznám kicsit. Ugyanaz lenne, mint amikor a translate fordításán molyolok.
Arról nem is beszélve, hogy ti lányok mennyi emeltetek az utóbbi időben az oldal színvonalán. Te, te és Arya, Éva és Lola külön és együtt, Kexi és Kékég szintén.
Jó látni.
Jól van ez így ahogy most van. Az írók jó kis történeteket töltenek fel - mint te is a mai napon - a fordítók pedig keresgélnek és szerencsés esetben élvezhető írásokat prezentálnak az oldalon.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 16:53-kor írt üzenetére.
salsa
2024. május 1. 17:26
Történetek: Ha megdugom megszeret?
Nagyon jó, hogy függőben hagytad a választ. Mindenki a maga szája íze szerint képzelheti el a folytatást. De ha mondjuk egy 'Anzix a Bahamákról' című történet lenne a következő...
2
salsa
2024. április 23. 18:12
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Régen volt ilyen élvezetes kommentsor egy történet alatt. A szex-problémák megmozgatták az olvasókat. Ha valamikor ősszel szabaddá tennétek 2-3 napot, megköszönném, mert annyi gondom van, hogy az egész rendelő rajtam túlórázhat. Ennyi idő csak a beszélgetésekre kell, a terápia más tészta. 😉Hozzáadódik, hogy írás fóbiám is van, azzal is kezdenem kell valamit. Nagyon várom a folytatást.
1
salsa
2024. április 21. 14:42
Történetek: Wendy 4.1
De igen, fordítani egyszerűbb... legalább is nekem. Megpróbálom röviden kifejteni, miért.
Az eredeti mű eleve ad egy sorvezetőt.
Adott már a történet cselekménye, szereplői, azok jelleme (már ha valóban történetről van szó).
Érezhető a szerző stílusa... mostanában szeretem, ha humor is felcsillan a történetben.
Ha például kiderülne, hogy inceszt sztorit jobban írok mint mást akkor arra állnék rá- és egysíkúvá válnék-, pedig mostanában ritkítottam az ilyen típusú fordításokat.
A fordításoknál lubickolhatok a témakörökben. Mostanában a humort is tartalmazó történeteket vadászom. Az is egy nagy kihívás lenne.
Szárazon, tömören írok ha magamtól csinálom - a műszaki múltamat nem tudom levetkőzni.
Szeretem a keresgélést, a"megtaláltam!" érzését, és a kíváncsi várakozást: vajon milyen lesz a fogadtatása, hányan olvassák el?
Ceterum censeo: a suszter maradjon a kaptafánál.
1
Ez egy válasz Titti 2024. április 21. 14:09-kor írt üzenetére.
salsa
2024. április 21. 14:18
Történetek: Wendy 4.1
Próbáltam, de nagyon siralmas eredménnyel. A szorgalom és a tehetségtelenség mintapéldái lettek. Minden művem olyan lett mint Napóleon kardja: hosszú és lapos. Nem megy és kész. Soha nem érném el az itteni írók színvonalát. És ez nem kishitűség.
Jobban áll nekem a fordítói tevékenység és ebben is megtalálom az "alkotás" örömét. Akiknek a munkásságát itt követem azok sokkal jobban csinálják és mindenki jobban jár- főleg az olvasók- ha nem kontárkodok bele az írók dolgába.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. április 21. 13:42-kor írt üzenetére.
salsa
2024. április 12. 18:42
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 1. rész – Bevezető ismerkedés
Nehogy már feladd. 🙂 Eddig azt tapasztalom, hogy a lányok szépen emelik az oldal színvonalát. Itt volt az ideje, hogy az orrunkra koppintsatok. A szövetséged Kexi-vel nagyon jó ötlet volt, és lehet, hogy nem érzékeled de az önálló műveid is szép egyenletes vonalban javulnak. Attól, hogy nem kommentelek még olvasom őket. 🙂 A pontozási kedv meg kicsit lanyhul, és az a gyanúm, a személyes szimpátia többet nyom a latban, mint az írások erényei. Abban igazad van, hogy a hozzászólások fontosabbak. Meg az olvasók száma.
4
Ez egy válasz Kékég 2024. április 12. 18:22-kor írt üzenetére.
salsa
2024. április 12. 17:30
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 1. rész – Bevezető ismerkedés
Teljesen egyetértek. Hosszú idő óta ez az első olyan mű amelyiknél nagyon várom a folytatást. Gratulálok a szerzőknek!
4
Ez egy válasz kaliban 2024. április 12. 16:44-kor írt üzenetére.
salsa
2024. április 9. 13:28
Történetek: Wendy 3.2
Kedves Titti és Éva!
Még egy fordításomat sem elemezték ki ennyire. Köszönöm. (Nemrég Miriam valami ilyesmit emlegetett és hiányolt a fórumon)
Arra nagyon kíváncsi lennék hogyan változnának meg a történet súlypontjai illetve a felvonultatott karakterek, ha egy nő is lefordítaná a nulláról indulva. Biztosan nagyon tanulságos lenne mennyire más szemszögből közelítene ő a történethez. És ha még alapos (amerikai) angol tudása is lenne hozzá, na az lenne az igazi. De nem várhatom el, hogy valaki egy már megjelent sztorit duplikáljon, főleg ha az ilyen hosszú.
Ami a hedonizmust illeti a folytatásban a szerző kiterjeszti a szexen túl az életmód más területeire is, így teljesebb képet ad a fogalomról (gasztronómia, italok, érdeklődési kör, utazás). És persze az üzlet, hogy mindezt legyen miből finanszírozni mert a hedonizmus remek dolog lehet - ha van rá fedezeted.
3
Ez egy válasz Titti 2024. április 9. 03:49-kor írt üzenetére.
salsa
2024. április 8. 15:57
Történetek: Wendy 3.2
Lentebb válaszoltam, de mindig elfelejtem bekapcsolni. 🙂
1
Ez egy válasz Éva596 2024. április 8. 15:38-kor írt üzenetére.
salsa
2024. április 8. 15:54
Történetek: Wendy 3.2
Lesz néhány fejezet ahol megfordul az arány és jóval több lesz a munka meg a történet is. Itt pl. azért érzed úgy, mert az eredetileg összefüggő fejezetet kettébontottam. De ha egyben hagyom azért szólnak meg mert túl hosszú. 
Szívem szerint 12 helyett 3 maratoni szakaszban töltöttem volna fel, de itt az nem megszokott. Ennyi kompromisszumot be kellett vállalnom. Jutalom-nap vonzata nincs, mert szabad hozzáférésű sorozatként kerül fel. Olvasókat szeretnék vele gyűjteni, nem napokat. Abból van elég, és olvasószámban sokkal jobban járok.
Köszönöm a dicséretet. Kicsit több mint egy évnyi tevékenység után ezt amolyan "vizsgamunkának" tekintem, ezért erősen odafigyelek. Már csak azért is mert ki tudja  mikor találok még egy ilyen történetet.
2
salsa
2024. március 24. 16:47
Történetek: Wendy 3.1
Nagy becsben tartom a véleményed is, a vágódeszkát is. Ahányszor feltöltök egy fejezetet ránézek és arra gondolok: vajon kapok-e vele jutalmul néhány paskolást? Viszont, ha következetlenséget vagy pongyolaságot találsz azonnal vedd elő a sodrófát is, nehogy elbízzam magam. 🙂 Hajlamos vagyok rá, de messze még a vége. A történet negyedénél tartunk...
1
salsa
2024. március 24. 11:53
Történetek: Wendy 3.1
Köszönöm, nagyon jólesik a dicséreted (ahogy 'sportyman-é is). Makacs egy nőszemély volt, nem adta magát könnyen, ezért nagy figyelemmel kellett bánni vele. 🙂
2
salsa
2024. március 23. 07:06
Általános -> Társalkodó - bármiről
🙂 Yoda mestertől azt tanultam, hogy "a sötét oldal nagyon titokzatos" és mire megfejteném a titkait addigra oda a maradék ifjúságom. A teendőm most is világos: öreg kutya ne tanuljon új trükköket. Legjobb ha csak álmodozik a sötét oldalról mert ha belekóstol, lehet menet közben viszi el egy infarktus. ( amikor Luke belepillantott, számára a legrémisztőbb önmaga sötét oldalának felismerése volt).
2
Ez egy válasz Arya 2024. március 23. 00:56-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 22. 21:51
Általános -> Társalkodó - bármiről
Azért érdekelt a téma, mert az asztalon van egy- Laci megfogalmazása szerint- "light s/m"- történet fordítása, és némileg megkönnyítette volna a dolgom, ha tájékozottabb vagyok ebben a világban.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 21:25-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 22. 21:09
Általános -> Társalkodó - bármiről
... és akkor most nagyokat pislogva hátradőlök, és kérek egy szivarkát a konyakom mellé.
Két, a témához  jelenleg itt legjobban értő beszélget egymással. Nem maradt hely a kis naiv csodálkozónak. Semmivel nem vagyok közelebb a megértéséhez. Pedig úgy tűnt, mintha 'Wader' eredeti célja az lett volna, hogy közelítse hozzánk ezt az egészet. Már a részleteknél tart a diskurzus, pedig amikor megpendítettem a lelki aspektust, nekem még azt mondta, hogy túl gyorsan előreszaladtam.
1
salsa
2024. március 22. 18:54
Általános -> Társalkodó - bármiről
"egy pályán kívüli amatőr" vagyok, ahogy írtam is. Akkor most egy darabig csendben leszek amíg felfogom a dolgokat.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 22. 18:41-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 22. 18:13
Általános -> Társalkodó - bármiről
Most már aztán csak beledumálok, ha eddig végig követtem az eseményeket. Mellőzném a tudományos és lexikon-meghatározásokat és tekintsétek egy pályán kívüli amatőr locsogásának.
A fájdalom: jelzés a testednek, hogy a megszokottól eltérő intenzitású behatás érte, ami történhet gyorsan, és lassan kifejlődve is. 
Közelítheted a kezed lassan is a gyertyalánghoz, és úgy is, hogy "elcsippented" a lángot az ujjaiddal. Első esetben egy kellemes szakaszon átjutva és fokozatosan felerősödve ér az inger és egy ponton túllép a megszokott mértéken. A fájdalomküszöbödtől függ, hogy mennyire közelítheted meg a gyertyalángot, ez egyénenként változik.
A másodiknál az inger egy pillanat alatt épül fel. Okozhat reflex-szerű öntudatlan reakciót és amikor lecseng megtolhatja az adrenalin szintedet és közben áthaladhat egy-egy kellemes fázison is. Többször ismételve a tested már valamelyest "ismerősként" fogadhatja az ingert, gyengülhet a reflex hatás és a kellemes szakasz szélesebbre húzódhat.
Itt lehet egy olyan pont ahol a kíváncsiság, vagy a hosszabban tartó kellemes hatás miatt igény támad a behatás gyakoribb megismétlésére. És itt a "rossz" fájdalom egy kívánatos jelenséggé válhat, beleegyezhetsz abba is, hogy ne te okozd magadnak (mert akkor még váratlanabb), és megengeded valakinek, akiben megbízol.
Azt, hogy ez milyen úton válik az örömszerzés forrásává, arról nem tudok értelmeset mondani. Lehet, hogy az eddigi okfejtésem sem volt az... De tettem egy próbát, szedjétek ízekre, nyitott vagyok rá, mert tanulhatok valamit és megértőbbé válhatok ezzel a szexuális jelenséggel szemben. Mert létezik egy látható méretű körben, és annak oka kell hogy legyen.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 22. 17:26-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 18. 13:14
Történetek: Wendy 2. rész
Amikor megjelenik egy epizód, utána kb. egy hét múlva töltöm fel a következőt. Ha erre rászámolod a két hetet ami a megjelenésig várhatóan még eltelik - ha sok beküldött mű van akkor lehet pár nappal több is-, akkor tartani tudom az első fejezet bevezetőjében említett 3-4 hetes ütemet.  Talán mehetne sűrűbben is, de a fejezetek hossza miatt időt kell adnom mindenkinek, hogy a saját kényelmes ritmusában olvashassa.
3
Ez egy válasz Brumi88 2024. március 18. 12:13-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 17. 06:48
Általános -> Társalkodó - bármiről
A "Wendy" hiányos felcímkézése nem a szerkesztők hibája, hanem az én lustaságom volt. Beküldéskor egy "fő kategória" megjelölése lehetséges, a többit lent a "megjegyzés"-nél lehetne felsorolni - mostantól meg is teszem. Abban igazad van, hogy az általam bejelölt "hetero" jelölés se jó, mert zömmel leszbi akciók folynak. Igazából nagyon megörültem annak, hogy végre egy hosszú történet, ami nem incest. A jövőben jobban figyelek a címkézésre.
1
Ez egy válasz Arya 2024. március 17. 02:58-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 12. 09:56
Történetek: Salsa boldog házassága
Arról nem is beszélve, hogy olcsóbb, anyagtakarékosabb és női kézben sokkal kíméletesebb mint egy sodrófa. Ha pedig olyan dísznek gyártottat is tudsz venni amire szép matyó mintákat is festettek, az csak növeli az élvezeti értékét.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. március 12. 09:40-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 11. 14:43
Történetek: Salsa boldog házassága
Határozottan úgy tűnik, a nyeles vágódeszka ezennel bekerült a köztudatba. A mai másik történet kommentjeiben is felbukkant. 🙂 Az biztos, hogy holnaptól jó pár napig vigyorogva ülök le a reggelimhez... és sokkal nagyobb tisztelettel fogom elmosni is.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 11. 10:57-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 11. 08:19
Történetek: Salsa boldog házassága
Köszönöm. 🙂  Igazából semmivel nem érdemeltem ki, hogy az avataromat egy történet szereplőjévé tetted. Részemről egy az egyben teljesen vállalható. A hálámat megpróbálom majd fordításokkal kifejezni. Az említett mű fordítása közben valóban egy kis türelmetlen izgalmat éreztem és alig vártam, hogy a napi elfoglaltságom után folytathassam. Már ezért a gesztusodért bőven megérte a belefektetett munka.
1
salsa
2024. március 6. 14:45
Történetek: Wendy 1. rész
"Salsa boldog házassága". A három állításból csak kettő igaz egyszerre.
Salsa boldog - de már nem házas
Salsa házassága - egy idő után nem (volt már) boldog
boldog házasság - létezik de salsának nem jött össze az ásó, kapa, nagyharang.
Az pedig, hogy nem ismersz, nem tudsz rólam semmit - és jól van így - szerintem könnyíti a dolgod, mert olyanná formálod a karaktert amilyenné akarod. Én pedig nem veszem magamra, mert kizárólag a történet szabja majd meg, milyen legyen.
Wendy meséjének eddig kb. az egytizede jelent meg. A dicsérő szavaitok egyben felelősséget is helyeznek rám, mert nagy égés lenne elmismásolni a hátralévő fejezeteket. Majd igyekszem megfelelni.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 6. 10:29-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 6. 14:32
Történetek: Wendy 1. rész
Teljes felhatalmazásod van a "beleszóláshoz". Én pedig behúzott nyakkal csak figyelem az ötletek áramlását köztetek. Tartok tőle, hogy érdemtelenül sok figyelmet szenteltek a szerény személyemnek. De ha ebből egy jó kis történet kerekedik ki, akkor úgy érezhetem, hogy volt hozzá egy kis közöm.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 6. 10:11-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 6. 05:43
Történetek: Wendy 1. rész
A korlátlan alkotói szabadság nevében: persze, hogy használhatod. Tegyél nyugodtan a sub oldalra, inkább amolyan békésen együttműködő típus vagyok mint domináns, de az s/m történetekben tudtommal nincs ilyen. Talán ideje megalkotni egy ilyen karaktert is. Bár ki tudja, egy ilyen komfortzónán kívüli helyzet mit hozna ki belőle...
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 6. 00:32-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 5. 21:03
Történetek: Wendy 1. rész
Volt már aki megkérdőjelezte, hogy egyáltalán fordítás-e amit csinálok mert nem tudom mellé felmutatni a nyelvvizsga bizonyítványom számát. 
Talán a jó öreg Freud tehet róla de a "gugli" szónál nekem mindig a "mugli" villan be (lásd. Harry Potter), a varázserővel nem rendelkező földi halandó. Valami ilyesmi lehetek a nyelveket tudó szerencsések között, de már késő változtatni rajta.
"Egy jó kis s/m történetbe" nyugodtan beleírhatsz ha kedved támad rá, bár távol áll tőlem az a világ, főleg a  keményebb fajtája. Ha megteszed, kérlek legyél velem kíméletes...🙂
Mondjuk legyek én a kis szerencsétlen mugli akinek eleinte nagy a mellénye, de élesben már nem bírja a nyomást és kudarcot vall a nehézsúlyúak között....
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 5. 20:07-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 5. 18:16
Történetek: Wendy 1. rész
Nem olyan nehéz élet az. Szegről-végről én is "guglis" vagyok, hiszen nincs semmilyen értékelhető idegen nyelvtudásom. Mindössze többet kell vele dolgozni mint a "perfekteknek", és odafigyelni, hogy ne torzuljon el az eredeti. Kell egy szókincs, és el kell dobni a "fogalmazásgátlót".Az igazi kihívás: rátalálni egy történetre. Egy megjelent fordításra 2-3 jut, ami valamilyen okból megy a levesbe. Azért is fordultam a hosszabb sorozatok felé, mert azok megírásához is nagyobb odafigyelésre volt szükség az eredeti szerzőtől. Pl. napokig kínlódtam egy humoros-szatirikus írással, de el kellett engednem, mert olyan sok londoni szlenget használt a szerzője, hogy állandóan lepattantam róla. Be kellett látnom, hogy ehhez kevés vagyok, ide profi kell. Tudnom kell a határaimat és akkor megy a dolog magától.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. március 5. 15:19-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 4. 15:46
Történetek: Wendy 1. rész
Kedves Titti (és Arya)!
Ha a szakmátokba vág a történet nem erotikus része, akkor kérem, azt kritikusabb szemmel olvassátok,  és jelezzétek a hibákat mert tőlem eléggé távol áll a marketinges szemlélet. Volt pár pontja a történetnek, ahol nem voltam biztos abban, hogy korrektül adtam vissza az okfejtéseket. Igyekeztem, de az ezirányú tudásom némileg korlátozott. Minden szakmai megjegyzést szívesen fogadok tőletek.
2
Ez egy válasz Titti 2024. március 4. 10:30-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 4. 06:41
Történetek: Wendy 1. rész
A Literotica-n ez az írás hét fejezetben, egymást követő napokon jelent meg. Ott  naponta 15-20 írást közölnek. Az angolt mégiscsak 'kicsivel' többen beszélik és arányosan több az olvasó is. Ezt itt havi kb. 50-60 történet megjelenése mellett- tekintettel a többi kategóriára és szerzőre is- nem lehet megtenni.
1
Ez egy válasz vasjoe 2024. március 3. 23:27-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 3. 17:37
Történetek: Wendy 1. rész
Köszönöm az elismerő szavakat.
Nem tudom jó, vagy rossz hír, de még sok-sok szakmázás lesz. Két szálon fut a történet. Az egyik amolyan vállalkozás-fejlesztési tanfolyam. A másik Wendy erotikus útja a teljes hedonizmusig. Remélem azért a folytatás is tetszeni fog.
2
Ez egy válasz kaliban 2024. március 3. 15:51-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 3. 17:35
Történetek: Wendy 1. rész
Kedves Lolamackó!
Muszáj volt nagyon odafigyelnem rá mert nagyon kicsi az esélye annak, hogy találok még egy történetet ami ennyire magába szippant. Bár férfi írta, ez csajszi- és ez ki is fog derülni- nem egy szex-játékszer, hanem egy az önmaga értékét pontosan ismerő okos nő. Úgy is bántam vele.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 3. 15:06-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 3. 17:33
Történetek: Wendy 1. rész
Kedves Éva!
Egy fordító mindig örül a dicséretnek, különösen ha egy ilyen jó írótól kapja. Köszönöm, sokat jelent nekem.
Tudod, az az augusztusi nap is úgy indult, mint a többi...
Akkor még nem sejtettem, hogy ez a vörös démon szembejön, megragad és egy jó fél évig rám csimpaszkodik. Fellélegeztem amikor kitettem az utolsó pontot. Ennyit még nem szöszöltem egy történettel sem.
Igen, ez maga az amerikai álom amit a szerző szépen elénk terít, mi pedig átsétálhatunk rajta. Siker a köbön, soha sehol egy probléma. Engedd, hogy vezessen, de egy szavát se hidd el egy pillanatra sem.
3
Ez egy válasz Éva596 2024. március 3. 14:14-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 2. 22:57
Történetek: Mostohaanyám elfenekelése 1. rész
A legutóbbi feltöltésemet 1000+ olvasó látta, egyetlen hozzászólás nélkül. Abszolút nem zavar. (Valószínűleg elájultak a színvonalától 🙂 és miután felmosdatták őket, már nem volt erejük kommentelni). Az ezer megtekintésed a lényeg.
Sok olyan jó (és rossz) történetet olvastam én is ami után nem írtam egy szót sem, és csak nagyon ritkán pontozok. Már nem szeretek bírálni mert nem akarom senkinek a kedvét szegni (és pl. nálad ezt nagyon gyorsan el lehet érni ahogy látom) de attól még követek jó pár alkotót. Lehet, hogy sokan mások is így gondolják. Elolvassák, tetszik, nem kommentelnek de várják a következőt.
2
Ez egy válasz Miriam 2024. március 2. 12:07-kor írt üzenetére.