A+ A-

Nyaralás

Anyámmal kettesben éltünk egész kicsi korom óta. Apámba nagyon szerelmes volt, de ez nem viszonzásra. Elég viharos körülmények között váltak el, apám azóta nem is kereste velünk a kapcsolatot, nem tudni hol kószál a nagyvilágban. Anyám mindennel ellátott, és csak nekem élt. Sokat játszottunk, együtt jártunk kirándulni. Tabu nem volt köztünk. Sokáig együtt fürödtünk, pancsoltunk. Nem volt prűd, természetesen járt otthon fehérneműben. De ahogy visszaemlékszem, bugyi mindig volt rajta. Szerette - és most is szereti- a szép nőies fehérneműket. Néha együtt is aludtunk. Jó volt hozzábújni, érezni. Szépek voltak a nyaralásaink, a téli síelések. Sokfelé utaztunk bel és külföldön is. De a legszebb az a nyár volt, amikor a második gimi osztályt befejeztem.
Kamaszkorom kezdetén mint minden fiú én se igazán tudtam mit kezdeni a magammal. Furcsa volt hogy megváltozott a testem. Na meg a merevedések! És azt éreztem, hogy anyám kezd tőlem eltávolodni, és egyre inkább úgy nézek rá, mint nőre. Ha megláttam fehérneműben, egyből merevedésem lett. Néha sokáig nézegettem a fürdőszobában a levetett alsóit, és ekkor is legyőzhetetlen merevedésem lett. Egyszer este elment a barátnőivel színházban. Lezuhanyozott, és átöltözött. A szobában felvett egy szép fekete csipkés bugyit, hozzáillő melltartóval, harisnyanadrággal, és úgy ment ki sminkelni a fürdőbe. Az ajtót nyitva hagyta. Elbűvölve néztem csodás alakját. Aztán felvette a ruháját, és megkért, hogy húzzam fel a cippzárját. Kissé remegett a kezem, ahogy hozzáértem a hátához. Puszi, és elment. Egyedül ténferegtem a lakásban. Mint egy alvajáró mentem be a fürdőszobába, és a szennyestartóból kivettem a frissen levetett bugyiját. Egy fehér, elején csipkés volt. Nézegettem, majd megszagoltam. Ott az elején. Csodás illata volt! Igazi női illat, keveredve az illatszer illatával. Egyből merevedésem lett. Aztán egy megmagyarázhatatlan ötlettel levetettem a rajtam lévő ruhadarabokat, és sorra felvettem az ő levetett ruháit. Izgatottan néztem magam a fehérneműjében, majd a ruha következett. Így bementem a szobájába, leheveredtem az ágyára, és lehunytam a szemem. Felemeltem a szoknya alját, kissé letoltam a bugyit, melyből rugóként ugrott ki a farkam, és elkezdtem masztizni. Közben arra gondoltam, hogy vele vagyok. Nagyon hamar elsültem. Az anyagomból ment a bugyira is jócskán. Nem sokára bűntudat tört rám, hogy ezt nem lett volna szabad csinálni, és szinte letéptem magamról a ruhákat. És a bugyit bevittem magamhoz, mert nem akartam lebukni. Ezt a játékot egyre gyakrabban játszottam esténként kilopózva a fürdőszobába és becsempészve az aznapi bugyit. És napközben is azon vettem észre magam, hogy egyre többször marad rajta a szemem a feszes popsiján, a mellein. Mindig elhesengettem magamtól a gondolatot, de azok mindig rámtörtek. Kezdtem bepánikolni. Párkapcsim nem volt, olyan suliba jártam ahova 90%-ban fiuk jártak. Az a pár lány vagy foglalt volt, vagy abszolút nem voltak érdekesek. Bulizni nem jártam, mert nem volt olyan banda amihez szívesen csapódtam volna. Így maradt a tanulás, meg az internet. Nézegettem én is a pornó oldalakat, és sokat fantáziáltam arról, hogy milyen is lesz az első. És esténként arról álmodoztam, hogy Ő vezet el ebbe a csodavilágba, ismerteti meg az örömök barlangját, és azt a csodát, amit már magamnak okoztam jó párszor, tudva azt hogy az igazi ennél sokkal jobb.
És eljött a nyár. Már előre terveztük hogy egy görög szigetre megyünk két hétre egy apartmanba, ahol csak mi leszünk. Lázas készülődés , repülő, busz, hajó és megérkeztünk a csodás szigetre. A ház a domboldalon állt, a teraszról szép kilátással a tengerre. Kis csendes halászfalu volt, de azért voltak éttermek, tavernák, szóval igazi turista paradicsom. A szobában kicsit meglepve láttuk mindketten, hogy csak egy francia ágy van.
- Nekem nem gond, úgyis régen aludtunk már együtt! mondta, és puszit nyomott az arcomra.
- Jó, végül is nekem se gond.
Pedig dehogynem! Beleborzongtam a gondolattól, és rajtam volt a félsz. Hogy mi lesz? És hogy tudok itt masztizni? Hogy fogom kibírni? Lehet hogy rémálom lesz a nyaralás? Na majd meglátjuk!
Napközben zömmel a tengerparton voltunk, úszkáltunk, hevertünk a parton. Nagyokat kirándultunk, hajókáztunk. Bejártuk a sziget minden zegét-zugát. Esténként fáradtan estünk be az ágyba. A negyedik napon hajnalban - már világos volt - felébredtem. Anya ott aludt nekem háttal, a takarója lecsúszva, a hálóingje felcsúszva a derekára. Elbűvölten néztem a gyönyörű hátát, popsiját, és a kissé kilátszó punciját. Nem győztem betelni a látvánnyal. És elkezdtem remegni. De elhesengettem a gondolataimat, de már annyira feszített a vágy, hogy kiosontam a fürdőszobába, és elkezdtem könnyíteni magamon. Már majdnem kész voltam, amikor bejött anyu. Elpirultam, és le is lankadtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.05 pont (152 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2016. 07. 31. vasárnap 07:34
Izgató történet.
#12 csaba1949 2015. 02. 6. péntek 04:55
remek a történet
#11 zoltan611230 2014. 11. 30. vasárnap 06:33
Jo
#10 rockycellar 2014. 01. 21. kedd 21:34
Nagyon jó
#9 zoltan611230 2013. 12. 16. hétfő 07:00
#8 Tivadar 2013. 10. 27. vasárnap 07:00
Folytasd!!!!
#7 x124 2013. 10. 5. szombat 10:55
Jó!
#6 papi2007 2013. 10. 4. péntek 13:25
izgató , én is szoktam a szenyesből bugyit kivenni és szagolni meg néha fel venni
#5 papi 2013. 10. 4. péntek 12:06
Ez szuper
#4 veteran 2013. 10. 4. péntek 08:47
Nagyon jó!!!
#3 Rinaldo 2013. 10. 4. péntek 07:46
Nagyon jó.
#2 listike 2013. 10. 4. péntek 07:32
Folytathatnád! 10pont.
#1 Törté-Net 2013. 10. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?