A+ A-

Vad kemping... otthon 2. rész

Másnap remek, meleg nyári nap volt, délelőtt kitakarítottam a vendégszobát, majd kicsit rendbe raktam a fürdőt is, elraktam a pár személyes cuccot, amit nem akartam a vendégeknek mutogatni.
Délután Judit a munkából egyből boltba ment, nagy csomagokkal ért haza, szétdobtuk a cuccokat, én főként a sörre figyeltem, legyen behűtve a lányoknak pedig bor, bár csak Juditnak, mivel Gabi nem ihat.
Négyre minden a helyén volt és mivel pontosan nem tudtuk, mikor jönnek Gabiék, én visszaugrottam a medencébe, Judit meg még rendezgette a házat!
Öt után csörögött a telefonom, Zsolt volt, beértek a városba, nemsokára itt vannak!
Gyorsan magamra kaptam egy nadrágot és egy pólót, Judit rám parancsolt, nehogy fürdőgatyában fogadjam a vendégeket!
Fél óra múlva már meg is érkeztek. Amint befordultak a feljáróra, mentem is fogadni őket és segíteni a csomagok cipelésében! Zsolttal lekezeltünk, majd Gabinak adtam egy puszit, ahogy kiszállt a autóból! Gabi eddig is jó csaj volt, de így, ebben az állapotban, tényleg még kívánatosabb volt.
Egy fehér kis rövidnadrág volt rajta, éppen takarta a fenekét és egy kis mintás trikó, apám, de dögös a csaj!
Jól ki lehetett venni a kerekedő pocakját (csak most kezdett el nőni, igazából úgy nézett ki, mint aki nagyon beebédelt, nem volt még kismama formája) és az egyre formásodó melleit, ami majd kibuggyant a trikó alól! A nagy mellek ragadták meg a szemem egy pillanatra, Gabi inkább a magas, vékony, de formás csaj volt, nem túl nagy mellekkel, viszont észvesztő fenékkel és hosszú combokkal! Ez volt eddig, de most már volt méret és ezt tudta, ki is pakolta!
- Gyertek - miközben fogtam egy bőröndöt - mutatom az utat! Bent Judit körbepuszilta őket, majd beraktuk a cuccokat a vendégszobába!
Miután körbevezettük őket a lakásban, Zsoltival bontottunk egy-egy sört, majd irány a medence! A lányok a konyhát vették célba, Judit csinált egy kis uzsonnát, vacsorára egy kis flekkent terveztünk az erkélyen! Csak a távolból hallottam, hogy duruzsolnak, néha-néha nagyot nevetnek valamin! Gondolom, mindent megbeszélnek, van mit bepótolniuk, ilyenek ezek a nők. Mi pedig kint élveztük a napsütést, dumáltunk az elmúlt évről, elmeséltem a velencei nyaralásunkat!
- Aztán, milyen érzés, hogy mindjárt apa leszel? - kérdeztem.
- Haver,Gabi egyre jobban néz ki, eszméletlenül jó csaj, ha Judit így nézne ki, egész nap másra sem tudnék gondolni!
- Na igen, már nagyon várom, lassan megtudjuk, fiú lesz, vagy lány! És Gabi tényleg kinyílt, de azért ez nem mindig előny!
Aztán elmondta, hogy most vannak túl az első trimeszeteren, őszintén szólva azóta nem volt sok élményben részem! Eddig a hányás, folyamatos rosszullétek tarkították a napokat, nem jutott idő kettőnkre! Úgy érzem, magam, mint egy tizenhat éves, egész nap csak kefélni akar, de aztán semmi!
- Huh - mondtam - nem lehet semmi, egy ilyen testet látni és nem...érted!
- Na nem panaszkodom, az utóbbi egy-két hétben már összejött párszor, szóval javuló a tendencia, nincs gond! Valószínúleg neked nincsenek ilyen problémáid, Judit remek formában van nagyon együtt vagytok, látszik rajtatok!
- Igen, minden remek, mintha csak tinik lennénk, hál'istennek! Tegnap is volt egy óriási menet, gondoltuk, hétvégén kicsit sokan leszünk, hogy "pihenjünk"! - mondtam, figyelve a reakcióját, közben elképzeltem, milyen lenne, Gabi "javuló tendenciája", mondjuk szájjal:)!!
Zsolt csak mormogott, hogy milyen szerencsés vagyok és gyorsan nagyot húzott a sörből.
Na, ez érdekes, itt van a gyönyörű felesége és erre kanosan érkezik meg a hétvégére...lehet, nem csak Juditnak és nekem lesz jó a hétvége, ha meglátja az asszonyt fürdőruhában, legalább jut neki egy kis látvány is. És ki tudja, ha Gabi elmegy holnap este, talán egy kis koncertet is hallhat a szomszéd szobából...:D
Uzsonna után,miközben Judit mosogatott, én főztem egy kávét.
- Mit újságolt Gabi? - kérdeztem.
- Csak csacsogtunk, semmi különöset nem mesélt!
- Gabi rendesen kikerekedett, ugye? - dobtam fel a témát. Zsolti szerencsés gyerek!
- Na igen!
- Vagy mégsem annyira, ahogy hallottam, Zsolti mondott ezt-azt! Rendesen be van indulva, Gabi eddig nem volt túl kezdeményező!
- Igen? Gabi is mondott ilyesmit, de már kezd jobban lenni, majd változik a dolog! Megviselte az első pár hónap, nem ítélhetjük el ezért!
- Persze! - mondtam, semmi gond, de azért jó, hogy nekünk azért rendesen megy a dolog! Belecsíptem a fenekébe, majd indultam kifelé!
Beültünk a medencébe és hívtuk a lányokat is, elvégre rekkenő hőség volt, még ha esteledett is! Jöttek is, de nem akartak már fürdeni, inkább kifeküdtek a napozó ágyakra! Volt időm Gabit szemügyre venni, hát, majd elharaptam a sörös poharat, amikor megláttam! A fehér rövidnadrág még rajta volt, de már ki volt gombolva, látszott alatta a kis piros bikini alsó! A felső részt már mintha kicsit kinőtte volna, a háromszög, ami eddig takarta a cicijét, már nem volt elég nagy,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.59 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2014. 10. 19. vasárnap 05:40
8P
#8 hairy_pussy 2014. 02. 5. szerda 06:42
nagyon jó
#7 joozsi 2012. 11. 19. hétfő 05:57
Folytatni kellene!
#6 fakutya 2011. 10. 20. csütörtök 05:32
a másik keze eltűnt
a takaró alatt!....láttam még éjszaka
is, takarót
nem használtunk nyáron. Belegabalyodtál kicsit. Amúgy egész jó.
#5 gyuri0926 2011. 10. 19. szerda 07:46
Sok a duma , kevés szex ....
#4 BalGa 2011. 10. 19. szerda 04:13
Ami roppant zavaró... miért van benne ennyi "!" ?
#3 sikamika 2011. 10. 19. szerda 01:40
csak igy továább!
#2 Shavo 2011. 10. 19. szerda 00:34
Elmegy.
#1 Törté-Net 2011. 10. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?