A+ A-

Egy üzletasszony naplója 21. rész

81. fejezet
Boulder City
A nagy hőségben utaztunk tovább. Az autó ugyan klimatizált volt, de én azt nem bírom, megfájdul a fejem tőle és néha meg is fáztam már miatta, ezért inkább leengedett ablakokkal közlekedtünk. Imádom a forróságot és Jake se nagyon ellenkezett, főleg miután kérésére minden ruhámat levettem és teljesen meztelenül ültem mellette.
Az autó nagyon hasznos dolog, s itt nem elsősorban arra gondolok, amire legtöbben. Hasznos a szex területén is, hiszen nem csupán eljuttat távoli helyekre, messze az otthontól, hanem egyben védelmet is nyújt. Itt nyugodtan lehet meztelenkedni. Ha gond van, csak továbbmegyünk. Az utcán úgy vagyok meztelen, hogy a legtöbben észre sem veszik, mert az emberek nem szoktak szándékosan benézni minden autóba. Végszükség esetén a hátsó ülésre is lehet ülni, oda még nehezebb belátni. Ugyanakkor, ha meg akarom mutatni magam valakinek, csak leengedem az ablakot. Védelmet nyújt a nem kívánatos tekintetek elől, és védelmet nyújt fizikailag is, ami szintén nem elhanyagolható szempont. Imádok meztelenül autókázni, de legalábbis valamilyen szinten kitárulkozva. Hihetetlen milyen kevesen veszik észre hiányos öltözetemet ilyenkor, főleg a nagyvárosokban, ahol csak néznek ki a fejükből az emberek. Néznek, de nem látnak. Kisebb településeken már más a helyzet, ott kíváncsibbak az emberek, főleg ha idegen autót látnak. Olyankor megnézik az utasát.
Az út alatt sikerült aludnom kicsit. Mikor beértünk a városba, Jake igyekezett elkerülni a forgalmasabb utcákat. Így könnyen hihető volt, hogy eltévedtünk és útbaigazítást kellett kérnünk. Jake a fiatalabb srácokat nézte mindig ki nekem, de ha megláttam egy szimpatikus idősebb férfit, tőle is szívesen megkérdezte az útirányt. Közben a szerencsések megcsodálhatták a meztelen testemet. Így volt ez most is.
Első kiválasztottunk két tini srác volt. Jake megállt mellettük és felettem áthajolva a leengedett ablakon kiszólt.
- Eltévedtünk. Megmondanátok, merre kell menni a városközpont felé?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:09
Nem rossz.
#3 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 12:12
Ez egy kurva,másra sem való.
#2 genius33 2013. 03. 19. kedd 07:22
Nem tetszett...
#1 Törté-Net 2013. 03. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?