Adultestory hozzászólásai

A
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Magyarország Magyarország
Egyéb:
Nem vagyok profi író és tudom, hogy a helyesírásom, nagyon messze van a tökéletestől, de nagyon szeretek történeteket mesélni és ezzel másokat szórakoztatni. Szóval, ha nem tudod elviselni, hogy néha hibákat vétek, akkor inkább bele se kezdj a történeteim olvasásába. Ha a történetem nem teszik, akkor pontozd le és lapozz, de kérlek bántó és negatív kritikáddal ne bánts meg engem, mert én sem bántok senkit. Az itt publikált történetek, mind a saját művem, de van közöttük olyan, amit egy-egy hasonló történet, film, vagy képregény ihletett. Ha ezek után úgy döntesz, hogy mégis elolvasod a történeteimet és még tetszenek is, hagyj nyomot, pontozz és kommentelj! Vagy ne. Ahogy neked jól esik. Jó szórakozást és kellemes olvasgatást kívánok! Adultestory
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
99 db
Adultestory
2022. június 22. 09:13
Történetek: Nagyon nagy bajban vagyok
Igazad van, nem lett teljesen kibontva a sztori. De ez, ahogy a többi is régen megírt és a polc aljáról elővett történet. Ez amúgy az utolsó ilyen régi sztori. Témában is szeretnék váltani és ezért sem tervezem a folytatását. Most két történetet készítek, a "Bűn, bűnhődés, mennyország" befejező részét és egy amolyan szerelmi történetet, ami azért érdekes, mert ilyet eddig még nem csináltam és kiváncsi vagyok mit fognak szólni hozzá az olvasók. De köszönöm a hozzászólásodat, igyekszem majd a jövőben kidolgozottabb sztorikat hozni.
2
Ez egy válasz kivancsifancsi 2022. június 22. 08:41-kor írt üzenetére.
Adultestory
2021. december 31. 16:28
Történetek: A búcsú a legszebb meglepetés
Átérzem. Volt egy NŐ! Akivel beszélgettem neten. Soha nem találkoztunk. De nagyon egy hullámhosszon voltunk. Aztán megbántottam és vége lett. Kicsit úgy éreztem ez a sztori nekünk is szól. Köszi, hogy olvashattam. 😉
1
Ez egy válasz Titti 2021. december 31. 16:20-kor írt üzenetére.
Adultestory
2021. december 27. 07:59
Történetek: Tóparti vihar
De szeretnék annyira tehetséges lenni, mint amilyen te vagy és ilyen szuper történeteket írni. Ha lehetne 20 pontot adnék, de mivel nem lehet, így csak 10 pont.
1
Adultestory
2021. december 2. 15:52
Történetek: A sakálképű
Jók a megérzéseid. Sok fájdalom és sértődöttség vezette a kezemet az íráskor. De ezek régi történetek, csak nem volt meg a kellő bátorság, hogy feltöltsem őket. Mostanáig. 
De kérlek mondd el mit szeretnél olvasni tőlem!
2
Ez egy válasz PajzánPróza 2021. december 2. 14:38-kor írt üzenetére.
Adultestory
2021. november 13. 07:42
Történetek: Az én öreg lovagom 2. rész
Már feltöltöttem hármat, remélem hamar megjelenik. Mindhárom más-más témát képvisel. Remélem tetszenek majd.
2
Ez egy válasz laja.jl 2021. november 12. 20:51-kor írt üzenetére.