Adultestory hozzászólásai

A
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Magyarország Magyarország
Egyéb:
Nem vagyok profi író és tudom, hogy a helyesírásom, nagyon messze van a tökéletestől, de nagyon szeretek történeteket mesélni és ezzel másokat szórakoztatni. Szóval, ha nem tudod elviselni, hogy néha hibákat vétek, akkor inkább bele se kezdj a történeteim olvasásába. Ha a történetem nem teszik, akkor pontozd le és lapozz, de kérlek bántó és negatív kritikáddal ne bánts meg engem, mert én sem bántok senkit. Az itt publikált történetek, mind a saját művem, de van közöttük olyan, amit egy-egy hasonló történet, film, vagy képregény ihletett. Ha ezek után úgy döntesz, hogy mégis elolvasod a történeteimet és még tetszenek is, hagyj nyomot, pontozz és kommentelj! Vagy ne. Ahogy neked jól esik. Jó szórakozást és kellemes olvasgatást kívánok! Adultestory
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
99 db
Adultestory
2023. augusztus 15. 06:27
Történetek: Ismerkedés 10. rész
Köszönöm. 😉
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. augusztus 14. 18:37-kor írt üzenetére.
Adultestory
2023. augusztus 14. 08:53
Történetek: Ismerkedés 10. rész
Na, itt a vége, fuss el véle! 
Nem akartam össze-vissza írkálni, ezért vártam meg az utolsó részt a hozzászólásommal. (Leszámítva vallomásomat, Tittinek. ;D )
Szóval, bár ez a történet, csak egy próbának indult, hogy tudok-e/tudunk-e egymással karöltve mesélni, de egy marha jó, több hónapnyi szórakozás lett belőle, viszont szó sem volt róla, hogy ez publikálva lesz. De Titti gondolt egyet...🙂
Végül is mindegy, bár azt sajnálom, hogy nem a végleges verzió került fel, mert az pár hiányosságot pótolt volna, de hát mint mondtam, ez csak egy próba volt és hát ugye itt-ott becsúszik egy-egy hiba ilyenkor.
Viszont nagyon örülök, hogy az első részek dacára, sokan megszerettétek a karaktereinket és a történetünket. Nagyon köszönöm Titti és a magam nevében is a pozitív és a negatív kommenteket és az időtöket, amit a történetünk elolvasására fordítottatok.
Köszi!
2
Adultestory
2023. augusztus 10. 02:52
Történetek: Ismerkedés 9. rész - Amikor egy mese véget ér
Kedves Titti! A mi szerelmünk örök és ha újra elkap a vágy, hogy megint párban írjak valakivel, téged kérdezlek elsőként, hogy van-e kedved velem bohóckodni. 😉
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 9. 14:17-kor írt üzenetére.
Adultestory
2023. május 19. 02:50
Történetek: Az én öreg lovagom 2. rész
Köszönöm szépen, örülök hogy tetszett. 😉
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. május 18. 02:55-kor írt üzenetére.
Adultestory
2023. január 26. 09:40
Történetek: Az új szomszédaim
Legyen így!
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 26. 09:10-kor írt üzenetére.
Adultestory
2023. január 24. 10:40
Történetek: Az új szomszédaim
Tudod, ha megírok egy történetet, tisztában vagyok azzal, hogy lesz akinek tetszik majd és lesz akinek nem. Ezzel nincs baj, én például imádom Dan Brown, Robert Langdon-os könyv sorozatát, de a többi műve között volt, ami nem jött be. Izlések és pofonok. De. Ha nem tetszik és még hangot is akarsz neki adni, akkor sem kell sértegetni, bántó megjegyzéseket tenni, hiszen te vagy a példa rá, hogy egy negatív kritikát is meglehet kultúráltan fogalmazni. És nem azért, mert én "túl érzékeny vagyok", hanem mert ez lenne a normális. Volt már, hogy egy történetemet, ami számomra egy nagyon fontos témát dolgozott fel és nagyon sok időt, energiát fektettem bele, Mr. csodálatos egy egyszerű mondattal lehúzott a wc-n. Nem emlékszem pontosan de talán azt írta: Forrest Gupos! Nem reagáltam rá akkor, most sem teszem, de szarul esett, mert gondolom nem arra értette, hogy Oscar díjra érdemes. Bele sem gondol, hogy az amit ír, az esetleg hatással lehet másokra, csak kigondolja "oszt puff neki" leírja. Szerinted belehalt volna, ha azt írja, hogy "Nekem nem tetszett ez a történet!" és mondjuk mellé még lepontoz. Mert szerintem nem. Én olvastam az ő sokrészeséből és nem az én világom, se a stílus, se a történet, de nem álltam le pocskondiázni. Mert tisztelem azt, ha valaki munkát tesz valamibe, akkor is ha a végeredmény, számomra nem tetsző. Ráadásul ha valaki veszi a fáradságot és elolvassa az író profilom alatt leírtakat, ott még fel is hívom a figyelmet, hogy mivel én sem bántok meg senkit, ezért velem se tegyék. Mindenesetre, neked köszönöm a hozzászólást, még a negatív részét is és kívánok neked további kellemes olvasgatást!
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 24. 08:52-kor írt üzenetére.
Adultestory
2023. január 23. 15:47
Történetek: Az új szomszédaim
Csak tudod az a baj, hogy ezzel a "leszarom" hozzá állással, már egy csomó tehetséges embert elüldöztek az oldalról és így, sok jó és értékes történettől lettünk megfosztva. Bár magamat nem tartom tehettségnek, de már én is gondolkodom rajta, hogy hagyom a fenébe ezt az oldalt, az ilyen emberek miatt. A hsz-t azért nem tiltom le, mert az írásos visszajelzésből lehet tanulni, fejlődni. De az amit Ő csinál, az se nem építő jellegü, se nem kritika. Ezért írtam, hogy csak alázás. Beszéltem pár emberrel, innen az oldalról, nekik is az a véleményük, ami nekem. Mr. csodálatos egy megkeseredett magányos ember, aki mások megalázására izgul. Na ebben én nem szeretnék neki aszisztálni.
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 23. 15:34-kor írt üzenetére.
Adultestory
2023. január 23. 11:12
Történetek: Az új szomszédaim
Elolvastam az Impresszumot és abban az van írva, hogy az oldalon teretadnak az amatőröknek, akik megpróbálhatják kifejezni magukat. (Ez volnék én. Is.) Azt is leírják, hogy az oldalon ugyanúgy közzé lehet tenni romantikus írásokat, mint a "hard" kategóriába tartozókat. Az viszont sehová nincs leírva, hogy egy tag, akár fizet a tagságért, vagy feltölt egy írást érte, jogot kap arra, hogy sértő és bántó véleményt fogalmazzon meg, egy másik tag ellen azért, mert az adott írás, nem nyerte el a tetszését. Az oldal kérdése, amit minden történet alá beillesztenek, miszerint "Mi a véleményed erről a történetről?" nem arra kiváncsi, hogy hogyan tudod az írót a sárba tiporni. Hanem, hogy tetszett-e, vagy sem. Amit pedig az alázásról írtam, több író műve alatt is olvastam, az alázó kommentjeit, ennek a "csodálatos" tag-nak és utána jajj volt annak, aki vissza mert szólni neki. Csak olvasd vissza, az Andreas6-tal folytatott vitáit, aki ha negatív véleményt formál is, kultúráltan teszi, de a Mr."csodálatos" minden alkalommal beleköt. Szóval mielőtt körbeölelgeted, gondold át jól, hogy neked hogy fog esni, ha egyszer majd a te történeted nem fog neki tetszeni és rajtad fogja köszörülni a rosszindulattol fröcsögő nyelvét.
3
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 23. 10:23-kor írt üzenetére.
Adultestory
2023. január 22. 16:35
Történetek: Az új szomszédaim
A negatív kritikával nincs semmi bajom, abból még tanulni is lehet, de ahogy beleolvasgattam a hozzászólásaidba, a te célod, az a nettó alázás. Belekötsz íróba, kommentelőbe, mindenkibe, csak hogy fájdalmat okozz. Tehát amit te csinálsz az nem véleményezés. És innentől írhatsz, amit akarsz, nem fogom rád pazarolni az időm. És nyugodtan lehet a tiéd az utolsó szó, mert tudom, mennyire fontos neked. Kívánok neked "alázásban" gazdag boldog új évet!
2
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. január 22. 15:40-kor írt üzenetére.
Adultestory
2022. december 27. 22:33
Történetek: Nagyon nagy bajban vagyok
Én is látom amit írsz, de a hiba nem mindig az én készülékemben keresendő. Én 22-es Officeban írok és ott vannak bekezdések, sorközök, meg minden, aztán feltöltöm ide és úgy teszik közzé, hogy össze van csúszva az egész. Ez ellen, én tenni sajnos nem tudok. Bocsi a kellemetlenségért.
2
Ez egy válasz SikeresOtto 2022. december 27. 21:11-kor írt üzenetére.
Adultestory
2022. december 27. 22:28
Történetek: Karácsonyi csodák
Véletlenül elírtam igazad van, de előtte azért egy párszor sikerült jól leírnom. 😉
2
Ez egy válasz SikeresOtto 2022. december 27. 20:56-kor írt üzenetére.
Adultestory
2022. december 19. 12:19
Történetek: Az én öreg lovagom 2. rész
Nem bántottál meg. Igyekszem, de messze állok a tökéletestöl.
2
Ez egy válasz Andreas6 2022. december 19. 09:26-kor írt üzenetére.
Adultestory
2022. december 3. 09:21
Történetek: Amikor nem a múzsa csókol
Ez nem a Magyar Tudományos Akadémia nyelvtani kar! Ne kötekedj, hanem élvezd mások kemény munkájának gyümölcsét. Senki nem azt akarja olvasni, hogy milyen nyelvtani bakit vétett, hanem, hogy tetszett-e a történet, vagy sem. Ott a pontozó, ahol le tudod húzni az írót, bántás nélkül. Használd!
1
Ez egy válasz Jakobinus 2010. december 2. 14:45-kor írt üzenetére.
Adultestory
2022. október 5. 19:13
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szia!

Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam más elérhetőséget hozzád. Azért bátorkodtalak zavarni, mert a blogodon olvastam, hogy kerestél valakit, közös történet írásához. Engem érdekelne a dolog, ha még aktuális és persze ha megfelelő partnernek találsz. Szóval, ha úgy gondolod beszélhetünk róla. 

Válaszod előre is köszi:

Adultestory
1
Ez egy válasz Titti 2022. augusztus 24. 06:01-kor írt üzenetére.
Adultestory
2022. október 5. 11:28
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Sziasztok!

Láttam, korábban már más is felvetette a dolgot, ami miatt most én is írok, de nem láttam, hogy valami változás lett volna ezzel kapcsolatba, ezért kérdeznék most erre rá. Szóval a kérdésem az, hogy megoldható lenne-e az, hogy a fordítások külön kategóriába kerüljenek? Mert, sok nagyon jó történet van közöttük, de nem lehet őket megtalálni és cím alapján sem derül ki, az adott sztoriról, hogy saját vagy fordítás. 

A választ előre is köszönöm:

Adultestory
1