A+ A-

Gypsy girl 3. rész

Ahogy az ötvenedik évem felé közeledtem egyre több időt töltöttem a hegyekben lévő vityillómban. Nagyon jól éreztem magam itt, igaz a házban minden megvolt, ami a kényelmem, és a szórakozásom biztosította. Élveztem a magányt, a csendet, és a semmittevést. Egy májusi délután a kapucsengő éles berregése zavarta meg a délutáni sziesztámat. Meglepődtem, erre nagyon ritkán járt ember, kíváncsian nyitottam ki a kaput. Egy huszonöt év körüli cigány nőt láttam, aki rozzant kerékpárját támasztotta és erősen liheget. - Tessék, kit keres - kérdeztem mogorván.
- Én vagyok az Zsolti bácsi, nem ismer meg - vigyorgott bárgyún
Nem sokan szólítottak Zsolti bácsinak, döbbenten ismertem meg az évekkel ezelőtti "barátnőmet".
- Atyaúristen Rozi te vagy az. Gyere, be mesélj mi történt veled. Nagyon régen láttalak.
Leültettem a nappaliban, megkínáltam egy hideg itallal, amit egy húzásra megivott.
- Mi járatban erre Rozikám? - ültem le vele szemben.
- Nagyon nagy bajban vagyok Zsolti bácsi, már csak maga segíthet.
Csak úgy dőlt belőle a keserűség, megtudtam, hogy férjhez ment ahhoz a fiúhoz, akit szeretett. Született három gyerekük, egész jól éltek, aztán beütött a baj. Férjét jogerősen öt évre ítélték rablásért. Ő itt maradt a három gyerekkel szinte egy fillér nélkül. Dolgozni nem tud elmenni a három gyerek mellett, igaz munka sem igen van, és sajnos amikor kiderül, hogy roma nem szívesen alkalmazzák. Mindennek a tetejébe a gyámügy elvitte mind a három gyereket, otthonba kerültek, és csak akkor kaphatja vissza őket, ha rendezettek az itthoni körülményei.
- És én miben segíthetek - érdeklődtem gyanakodva.
- Bármilyen munka, bármi amivel pénzt lehet keresni. Takarítok, ha kell kapálok a kertben, mindent megcsinálok.
Nagyon elesetnek és kétségbe esetnek tűnt, tudtam bármire hajlandó, hogy pénzt szerezzen. Úgy döntöttem teszek egy próbát vele, meddig hajlandó elmenni. Bár ahogy visszaemlékeztem régen sem volt gátlásos.
- Hát Rozi sajnos nem tudok segíteni - -válaszoltam hosszas gondolkodás után. Adok néhány ezer forintot, remélem ez valamit enyhít a gondodon.
- Zsolti bácsi én nem alamizsnát kérek, én meg akarok dolgozni a pénzemért - válaszolta önérzetesen.
- Jól van - adtam meg magam. Próbaidőre felveszlek takarítónőnek, de minden kérésem és kívánságom teljesítened kell. Ha nem leszek megelégedve a munkáddal azonnal elhajtalak. Ha viszont szorgalmas leszel és szót fogadsz, nagyon jól kereshetsz nálam. Ráadásként bejelentelek a cégemnél, tehát a jövedelmed is legális lesz, és a hivatalok sem packázhatnak veled. De ehhez három fontos dolgot be kell tartanod. Az első szabály: amíg dolgozol nem lehet rajtad ruha, az az meztelenül kell lenned állandóan. Második szabály: mindig tisztának és ápoltnak kell lened. Harmadik szabály: bármikor testi fenyítést is alkalmazhatok veled szemben. Ha ezeket a szabályokat megérteted, és elfogadod akkor maradhatsz.
Buzgón bólogatott amíg hallgatott, reméltem mindent megértett amit mondtam neki.
- Jól van, akkor most vetkőz, hadd látom miért adok pénz.
Felállt, és lassan vetkőzni kezdett, először a két cipőjét rúgta le. Aztán a színes blúz következett, mellei jóval nagyobbak voltak mint régen, igaz most egy kicsit már meg voltak ereszkedve. Karjai is vastagabbnak és izmosabbnak tűntek. Viszont hasra alig hízott valamit. Kilépett a szoknyájából, már csak egy bugyi volt rajt, kíváncsian rám nézett. Próbáltam közönyös képet vágni, pedig nagyon felizgatott a látvány. Amikor letolta a bugyiját, izmos fenekét felém fordította, örömmel konstatáltam, hogy még mindig olyan formás a feneke, mint amire emlékeztem. Megfordult, és buja ölét vehettem szemügyre, szinte szikrázott a fekete bozont a kora délutáni napfényben. Ahhoz képest, hogy három gyereket szült egész jól nézett ki.
Elküldtem tusolni, gyorsan végzett, fehér fürdőköpeny volt rajt amikor visszatért.
- Sajnos Rozikám már is megszegted az első szabályt, ezért most megbüntetlek. Mert mi az első szabály?
- Meztelennek kell lennem állandóan?
Villámgyorsan ledobta magáról a fürdőköpenyt.
- Sajnos már késő, gyere ide most elfenekellek.
Magamhoz húztam a megszeppent lányt, a térdeimre fektettem, és rápaskoltam a fenekére. Kicsiket ütöttem, majd egyre nagyobbakat. Néha felszisszent, de egész jól tűrte a verést, barna bőre sötét bíbor színűre változott. Viszont engem nagyon felizgatott a dolog, olyan erekcióm volt, hogy már szinte fájt a kőkeményre dagadt farkam.
- Remélem gyerekem megjegyezted az első szabályt. Régen nagyon jól tudtál szopni, kíváncsi vagyok rá mit fejlődtél ezen a téren.
Letoltam a nadrágom, a kanapé szélére ültem, és a lányt a lábaim közé térdeltettem. Rozi keményen marokra fogta forrón lüktető férfiasságom, kettőt- hármat húzott rajt, majd a makkom gyengéden körbenyalta. Aztán lassan az egész hímtagot elnyelte, ezt régen is nagyon jól csinálta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.55 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 10. 2. vasárnap 16:21
nekem tetszik az anális közösülés...jó lett
#8 feherfabia 2015. 08. 8. szombat 08:32
Egèsz jó!
#7 listike 2014. 08. 8. péntek 15:21
Tetszett.
#6 papi 2014. 05. 17. szombat 15:55
Ez is nagyon jó
#5 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:27
Jó írás.
#4 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 21:09
ssss
#3 ami 2007. 08. 6. hétfő 02:44
Egész jó.
#2 Howard 2007. 08. 3. péntek 00:18
Remélem a következő részre nem kell újabb 2-évet várnunk.
#1 Törté-Net 2007. 08. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?