A+ A-

Gypsy girl 2. rész

Ketten vártak a keresztezodésnél, beszálláskor hangos csókolómmal köszöntöttek. A házban alaposan szemügyre vettem a fiatalabb lányt. Nyúlánk, szép arcú bakfis volt, hosszú fekete haja a háta közepéig ért. Formás feneke volt, de a mellei kicsinek tuntek, láttam, nagyon izgul.
- Julinak hijják- -mutatta be Rozi. Megigérte, hogy szót fogad a Zsolti bácsinak, mer ha nem akkor kifaszol. Otthon úgy tugyák, hogy a novérünknél van ,honap estére haza kell gyünie .
Ebben maradtunk, Rozit levittem a buszmegállóhoz, amikor visszaértem Juli ugyanott ült, ahol hagytam. Most, hogy a novére elment még ijedtebbnek tunt. Próbáltam beszélgetni vele, ahogy oldódott egyre közlékenyebb lett. Megtudtam, hogy most végezte el az általános iskolát és szeretne tovább tanulni. Minden vágya kitörni, elmenekülni ebbol a közegbol. Sokkal értelmesebb volt a novérénél, kellemes, mély, búgó hangja volt.
- Juli, úgy látom te egy okos lány vagy, ha meg leszek veled elégedve segíteni foglak anyagilag és másban is, hogy elérd amit szeretnél. Tudnod kell ,hogy te itt nem fogoly vagy ha el akarsz menni, bármikor megteheted .
Reméltem sikerült a bizalmába férkoznöm, talán kicsit megnyugodott. Szaunázni indultam, hívtam, ha van kedve velem tarthat, természetesen követett. Letusoltunk és beültünk a szaunába egymással szemben. Láttam többször lopva a farkamra sandított, és én is alaposan szemügyre tudtam venni. Magas volt, izmos vékony lábai és formás feneke volt. Domborodó kis cicijét fekete haja félig eltakart. Szemet gyönyörködteto látvány volt, kezdtem felizgulni. A lány egyfolytában beszélt és kérdezgetett Elmondta, hogy még soha nem szaunázott, de nagyon tetszik neki és bennem is kellemesen csalódott. Azt is megtudtam, hogy a novére kioktatta, mit kell tennie, hogyan járhat a kedvemben, mit szeret a Zsolti bácsi.
- Na és mit szeret a Zsolti bácsi?- -kérdeztem vissza
- Azt mondta a Rózi, nagyon bírja, ha szájal, elégítik ki.
- Ez igaz, csináltál már ilyent?
- Még nem, de ha akarja, megpróbálhatom.
- Itt a vissza nem téro alkalom- -ujjongtam magamban
Magamhoz hívtam és a lábam közé térdeltettem a padlóra, férfiasságom már büszkén ágaskodott. Vékony ujjaival finomam megfogta, simogatta, majd ráhajolt és végig csókolta a kokemény dorongot. Amikor kissé ügyetlenül szopni kezdte, elhúztam a fejét.
- Azért ezt még gyakorolni kell- -vigasztaltam a megszeppent lányt
A hideg zuhany jót tett, lelohasztotta az erekciómat. A jakuzzinak ugyan úgy örült a lány, mint a novére. Sikongatva élvezte a pezsgo, fortyogó vizet, lihegve kipirult arccal ült le a sarokba, fekete haja a víz tetején, mint egy koszorú vette körül. Közöltem vele, amiért olyan jó volt hozzám a szaunában most én is kényeztetem egy kicsit a számmal. Tiltakozni sem volt ideje, felültettem a jakuzzi széles peremére és végig csókoltam a combjait. Nuniját selymes fekete szor borította, szeméremajkait egyenként vettem a számba. Finoman szopogattam, csócsáltam oket, majd szétnyitottam az ajkakat és belecsókoltam a rózsaszín, nedves résbe. Nyelvem ameddig tudtam betoltam a forró barlangba és önfeledten nyaltam. Csiklóját szabad szemmel nem láttam, csak a nyelvemmel tapintottam. Többször végig nyaltam a lába között, segglyukától a csiklójáig, hangos nyöszörgés volt a válasz. Ujjam ki- bejárt a hüvelyébe, miközben nyelvemmel a klitoriszát izgattam. Amikor számmal rátapadtam a csiklójára és intenzíven szopni kezdtem a lány hangosan felsikoltott. Egy darabig mozdulatlanul feküdt a jakuzzi szélén, majd visszacsúszott a vízbe és csak nézett a nagy boci szemeivel. Hozzám bújt és megcsókolta az arcom, nagyon meglepödtem, ugyanis a Rozi soha nem csókolt meg. Majd szájon csókolt, mire felocsúdtam, fürge nyelve már a számba volt. Nagyon felizgatott, farkam a víz alatt, mint egy árboc meredezett. Izmos feneke alá nyúltam, és rácsúsztattam kokemény dorongomra. Lassan nyomultam a forró, szoros résbe. Ahogy tövig elnyelte a szerszámom, abbahagytam a mozgást, és a melleivel kezdtem játszani. Leállitottam a jakuzzi szivattyúit, kellemes csend lett, jó volt a langyos vízben ülni.
A lány közben az arcom és a nyakam csókolgatta, iszonyú szeretet hiánya volt, meglepett a ragaszkodása. Lasan mozogni kezdtem, a feneke alá nyúltam és emelgetni kezdtem, le-felcsúszkált ágaskodó fütykösömön. Forró vaginája még mindig szorosan ölelte körül férfiasságom. Átvette a ritmust, fantasztikusan mozgott, finoman körözött a csípojével és ez nagyon kellemes volt. Biztos, hogy ösztönszeruen tette, amit tett és látszott rajt élvezi, amit csinál. Egyre vadabbul és gyorsabban csúszkált rajtam, hangosan nyögdécselt, körmeit a hátamba mélyesztette, és a vállam harapdálta. Hörögve, lüktetve élveztem bele forró puncijába. A délutáni fürdés után aludtam néhány órát, mégis iszonyú feszültnek éreztem magam. Megkértem a kis barátnomet, hogy masszírozzon meg. Hasra feküdtem és o meztelenül a fenekemre ült, bekente a hátam olajjal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (173 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2015. 08. 8. szombat 08:19
Nagyon jó!
#12 listike 2014. 08. 8. péntek 14:37
Jó a folytatás.
#11 papi 2014. 05. 17. szombat 15:42
Tetszik
#10 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:27
Nem rossz.
#9 atti78 2012. 08. 27. hétfő 11:08
nyes
#8 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 21:05
jóóó
#7 ami 2007. 08. 6. hétfő 03:10
#6 david 2005. 04. 19. kedd 16:00
Ez jó tőrténet.
#5 ndr 2005. 04. 18. hétfő 12:42
Hát, nekem a Cigánylány jobban tetszett.
#4 mummet 2005. 04. 18. hétfő 11:35
jól kidolgozott, színvonalas történet
#3 hetes 2005. 04. 16. szombat 15:29
egy ilyen befektetés engem is érdekelne...
#2 vtomi0 2005. 04. 15. péntek 22:05
na ez jo:)
#1 Törté-Net 2005. 04. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?