A+ A-

Grfa 1. rész

Gyerekkoromban a szünidőt minden nyáron a nagyszüleim tanyáján töltöttem. Nagyon szerettem ott lenni, imádtam a nagyszüleimet, és a hely is csodálatos volt. Az a tanya maga volt a földi paradicsom, több kilométere volt a környező faluktól, de ennek ellenére mindennel fel volt szerelve. Az alapdolgok mellet mint víz, villany volt még parabola antenna, és Internet is. Nagyapám egy igen művelt, több nyelvet beszélő, igazi világpolgár volt. Valamikor kertészmérnökként végzett, a rendszerváltásig állami gazdaságokban dolgozott. Amikor ezek a gazdaságok sorba tönkre mentek, úgy döntött a maga ura lesz.
Egy évig tanulmányozta Hollandiában az intenzív almatermesztést, hazatérte után kihasználva a kárpótlás körüli zűrzavart olcsón hatalmas területeket vásárolt. Ezeken a földeken mind almát telepített, Holland mintára, természetessen jelentős állami támogatásokkal. Ennek a birodalomnak volt a központja a tanya. A gépi munkákat maga a nagyapám végezte, saját modern traktorjával, csak a kézi munkákhoz hívott napszámosokat.
Nagyanyám tanári hívatását adta fel, amikor a tanyára költöztek. Igazi társa és támasza volt a nagyapámnak, vezette a háztartás, és ellátta a titkárnői feladatokat is. Ennek az idillnek nagyanyám hirtelen halála vetett véget. Nagyapám összeroppant, depressziós lett, a család segítségével azonban hamar talpra állt. Tizenhat éves gimnazistaként úgy döntöttem, hogy az egész nyári szünidőt a tanyán töltöm, és segítek a nagyapámnak. Elvégzem az adminisztrációját, kezelem a levelezéseit és e-mailjeit. Vonattal utaztam, nagyapám a közeli vasútállomáson várt.
- Megjött az én kis hercegnőm - -fogadott mosolyogva.
Mindig így szólított, vagy Zsu-nak, a Zsuzsát becézte így.
- Szia papa - -ugrottam a nyakába és össze-vissza csókolgattam.
A terepjáróval hamar haza értünk, nagyapám kedvenc kajámmal várt, nagyon jól főzött.
Vacsora után a teraszon borozgatunk, fülledt este volt, rajtam bikini volt, és ő is csak egy sortot viselt. Észrevettem, hogy többször rajtam felejti a szemét. Mostanában kezdtem igazán nőiesedni, melleim szépen kifejlődtek és az alakommal is meg voltam elégedve. Bizony megfordultak utánam a férfiak. Most vettem először női szemmel szemügyre a nagyapát.
Hatvanas évei elején járt, de tíz évet simán letagadhatott volna. Magas volt, egy deka súlyfelesleg sem volt rajt. Barna bőre, barna haja, és meleg barna szeme volt, olyan igazi mediterrán típus. Vonzónak találtam, úgy döntöttem elcsábítom, és ő lesz az első férfi az életemben. Éreztem, hogy én sem vagyok közömbös a számára. Célom eléréséhez a természet nyújtott segítséget, egyik éjszaka hatalmas zivatar tört ki, villámlással, dörgéssel.
- Nagyon félek, nem alhatok itt ma éjszaka - -szaladtam a szobájába.
- Gyere kicsim, ne félj a papa vigyáz rád - -engedett az ágyába.
Az ölébe vackoltam magam, és ő hátulról átölelt, simogatott, nyugtatgatott. A nagyapa mindig meztelenül aludt, most is vigyázott, hogy a takaró köztünk legyen. Én nem voltam ruhátlan, csak egy póló volt rajtam, igaz az felcsúszott a derekamig, amikor az ágyba bújtam.
Tudtam, ha a takarót sikerül eltávolítani, nyert ügyem van, alvást színleltem. Nagyapám hamar elaludt, hallottam egyenletesen lélegzik. A takarót óvatosan félre húztam, és meztelen fenekem ágyékához nyomtam, dörgöltem. Farka szinte azonnal életre kelt, keményen, forrón ágaskodott. Lábam közé csúsztattam a merev hímtagot, és finoman össze-összeszorítottam a fenekem. Úgy éreztem, mintha még mindig nőne, keményedne a fegyvere. Makkja már szeméremajkaimat dörgölte. Lüktetve, hörögve élvezet, forró ondójával bizsergő klitoriszom öntözte. Zihálva feküdtünk egy darabig, vajon mióta lehetett ébren?
- Mit tettél velem te kis boszorkány, mióta készültél erre? - -vont kérdőre.
- Úgy döntöttem, hogy te leszel az első férfi az életemben - -válaszoltam bátran.
- De hát én a nagyapád vagyok.
- Igen, de én olyan férfit szerettem volna, akit szeretek és tisztelek, és fontos, hogy ő is szeressen engem. Sajnos nem sok ilyen férfi van, és egyébként senkit nem csalunk meg, és senkit nem csapunk be. Tudod, ahogy te szoktad mondani, nézzük a dolgok pozitív oldalát. Ha viszont nem akarod, akkor elfelejtjük az egészet, és többé nem beszélünk róla.
- Nagyon szeretlek, gyönyörű nő lett belőled, megtiszteltetésnek érzem, hogy engem választottál, és bearanyozod öreg napjaimat. Lassan egy éve, nem volt nővel dolgom, gondolni sem mertem volna, hogy ilyen csoda történik velem.
Boldog voltam, hogy a tervem sikerült, csókokkal halmoztam el a nagyapát. Ő levette a pólómat, és gyengéden csókolni, harapdálni kezdte a melleimet. Farkát a kezembe adta, éreztem újból keményedik, finoman fejni kezdtem. Keze a lábam közt ügyeskedett, simogatta, masszírozta, tűzess, szexre éhes puncimat. Majd hanyatt feküdt, és beleültetett ágaskodó fegyverébe. Alig éreztem fájdalmat amikor átszakította a szűzhártyám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (206 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2016. 08. 24. szerda 08:40
Kemény,de nem rossz.
#13 feherfabia 2015. 08. 2. vasárnap 08:21
Nagyon jó!
#12 deajk2008 2015. 04. 9. csütörtök 07:02
nagyon tetszett, jó 9p és folytasd
#11 papi 2013. 04. 13. szombat 08:27
Ez nem lehet igaz
#10 genius33 2013. 02. 12. kedd 08:31
Naggggyon jóóó smile
#9 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:20
Ritka mód valószerűtlen.
#8 sihupapa 2008. 09. 30. kedd 20:22
kell egy ilyen unoka
#7 kebelbarát 2006. 09. 17. vasárnap 08:42
Hogy egy szűz csaj pont a nagyapjával akar előszőr kefélni? Az is elmebajos, nem csak a nagyfater.
#6 cink 2005. 07. 25. hétfő 22:35
Jól megírt történet.Sokszor leírták, hogy aki a családi történetekre kattint, az ilyeneket fog olvasni. Persze ez nem kötelező.
#5 Sasha 2005. 05. 8. vasárnap 10:34
szép történet, írj még! Irj többet, részletesebben az érzéseidről.
#4 eg 2005. 05. 7. szombat 21:42
Durva
#3 Nagy János 2005. 05. 6. péntek 20:30
A dédinek nemcsak naponta áll fel , hanem naponta többször.
#2 Ági 2005. 05. 6. péntek 13:13
Egyszerű, de kedves történet, nekem nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2005. 05. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?