A+ A-

Véletlenek pedig vannak!

Máig is örömmel gondolok arra a napra, amikor találkoztam életem legcsodálatosabb nőjével. Huszonkét éves voltam akkor, és magányos, unalmas hétköznapokkal telt az idő. Voltak persze barátaim, de a csajozás sosem volt erősségem. A nagy duma, a merész, határozott fellépés nem az én stílusom volt. Sokkal jobban tetszettek a romantikus pillanatok. Persze én is őrülten vágytam a szex csodálatos érzésére, hiszen ezerrel dolgoztak bennem a hormonok, de a lányok nem vettek igazán komolyan, én pedig nem is mertem kezdeményezni. Gyáva voltam, mi tagadás.
Aznap egy Karácsony esti haverokkal töltött kártyaparti után indultam haza a fiatommal. Hideg, esős idő volt. Valószínűleg az ünnepek miatt a két város között tíz percnyi autózás után még egy teremtett lélekkel sem találkoztam. Pedig nem volt még késő, csak este nyolc körül járt az idő. Egy enyhe kanyar után láttam meg az út szélén álló trabantot és a bal első kerekénél guggoló alakot. Na ez egy defekt, állapítottam meg magamban, és megsajnáltam a bajba jutott autóst. Már el is haladtam mellette, amikor eldöntöttem, megkérdezem, hogy segíthetek-e. Az időmből kitelik, hiszen semmi dolgom. Lefékeztem és visszatolattam, megkerülve az autót mögé álltam, hogy az autó fényszórója a defektes kerékre essen, mégiscsak jobb világosban kereket cserélni. A kerék mellett guggoló alak ekkor felegyenesedett és felém fordult. Csak akkor tudatosult bennem, hogy egy magas, vékony nő áll ott, fényes, lábaira feszülő bőr, vagy valami hasonló fényes fekete nadrágban, boka fölé érő lapos csizmában és szintén fekete derékig érő bőrkabátban. Csak a vékony arca világított a sötétben. Pont ránéztem, amikor az esőtől csapzott haját egy fejmozdítással hátra lendítette. Nagyon bájos volt még így, ázott verébként is az éjszaka sötétjében. Abban a pillanatban megtetszett. Bár nem láttam teljesen tisztán, azért azt örömmel állapítottam meg, hogy Ő egy különleges csaj. Nem csak a nőies öltözködése tetszett, nem csak a vékony hosszú lábai és nem csak a háta közepéig érő sötét haja, hanem az összkép, amit látok. Persze tudtam, hogy egy ilyen nő sosem lehet az enyém. de nem is ez volt a fontos. már az is örömmel töltött el, hogy az utamba akadt.
Gyorsan kiszálltam a kocsiból. A motort hagytam, hagy járjon, mert szükség volt a fényszórókra- Ekkor ért az első meglepetés. A csaj olyan magas volt, hogy rendesen felfelé kellett néznem, amikor mellé értem. Nem voltam magas, de úgy gondolom, a magam 172 centijével nagyjából a középmezőnybe tartozok. Viszont Ő több mint egy fejjel magasabb volt nálam. Próbáltam a szemébe nézve kérdezni, hogy segíthetek-e valamiben, közben azon töprengtem, hogy az esőtől, vagy a sírástól futnak az arcán lefelé a vízcseppek.
– Nem tudom leszedni ezt a rohadt kereket! Segítenél? – nyújtotta felém a kezében lévő felnikulcsot, és mosolyt erőltetett az arcára.
- Persze, szívesen. Addig üljön az autómba, ott jó meleg van, meg ne fázzon. – válaszoltam, és elvettem a kulcsot a kezéből. Nem tudom miért magáztam. Idősebb volt nálam, olyan harmincas évei elején járónak tippeltem, de nem is a kora volt, amiért nem a tegezést választottam, hanem az egész megjelenése.
- Köszi szépen! – hallottam a kissé rekedtes hangját, de már fordultam is a kerékhez, mert az eső és a hideg siettetett. Még a hangja is tetszik, állapítottam meg magamban. Könnyű dolgom volt, az emelő és a pótkerék már ott volt kéznél, nagyon gyorsan haladtam a cserével. Közben a csaj kinyitotta az trabant ajtaját, behajolt, felkapcsolta a lámpát és halkan beszélt valakihez. A leszerelt kereket hátravittem a csomagtartóhoz, és akkor láttam meg a gyerekülést a hátsó ülésen, benne egy 2 éves körüli szőke fürtökkel megáldott gyönyörű kislánnyal. Na, itt a második meglepetés, gondoltam, és egy pillanatra ott felejtettem a tekintetem a nőn, aki olyan gyengéd szeretettel tudta a kézfejével simogatni a kislánya homlokát.
- Most voltunk nagyapát meglátogatni a kórházban. Eltörte a lábát. – küldött felém egy kedves megjegyzést egy mosoly kíséretében, mintha csak kérdeztem volna. Visszamosolyogtam, és mentem feltenni a pótkereket a helyére. Eggyel több ok, hogy siessek, a baba meg ne fázzon. Csodálatos volt végignézni ezen a nőn. Egyetlen pillanat alatt felkavarodtak bennem az érzések, erős vágyat éreztem iránta. Sajnos a kellemes érzés mellett kezdtem magamat egy jelentéktelen kis senkinek érezni a közelében. Egyszerűen minden tekintetben fantasztikusnak tűnt hozzám képest.
Már csak a kulcsot és emelőt kellett a helyére tenni, amikor a nő felém magasodva nyújtotta a szerszámokért a kezeit.
- Hogyan köszönhetném meg? – kérdezte mély, rekedtes hangján, de látszott rajta, hogy épp hogy csak nem vacognak a fogai.
- Ugyan már! - legyintettem.
- Siessen valami meleg helyre, meg ne fázzanak! Örülök, hogy segíthettem! – tettem hozzá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.13 pont (176 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#36 Koriander 2018. 12. 23. vasárnap 08:02
Kiváló fantasztikus írás, életszerű, túlzásoktól mentes, részletes, magával ragadó!
Üdv
Koriander
#35 Almoska5 2018. 03. 25. vasárnap 21:28
Folytatás a 34. ponthoz: Az 5. ként írt Zsuzsikának is az a véleménye mint nekem. Gondolom Ő nagyon fiatal hozzám képest és még képes is megvalósítani szeretkezései során, a fent írtak valamelyik szimpatikus "izgi" aktusokból.
#34 Almoska5 2018. 03. 25. vasárnap 21:01
Életem legszebb regényét olvastam. Nekem megengedett - a korom miatt - a pontozási szabály figyelmen kívül hagyása: 10 000 pont. / Azért, mert már, az én életemben ilyen szép dolgokról 72 évesen, csak álmodni tudok !!!/ Az 5. ként írt Zsuzsikának is az a véleménye mint nekem.
#33 sunyilo 2018. 02. 24. szombat 12:13
Ezt valóban irodalom, nem egyszerűen pornó. Remek.
#32 Andreas6 2017. 10. 7. szombat 09:12
Újból elolvastam. A remekművekhez időnként visszatérek.
#31 pándi tibor 2017. 06. 22. csütörtök 19:32
El is zsibbadt az ülőgumom ,de ez Nálam benne van az első háromban!!!! M É G!!!őrvendtessél meg ilyen kaliberű Törté-nettel!!!
#30 Ulysses 2017. 03. 5. vasárnap 19:18
Nos, erről beszéltem a szerző egy későbbi sztorijánál. Ez kiváló! Lehet, megkeresem a másik oldalon írt hozzászólásomat, mert azon az oldalon is kiemelkedő írásnak számít, és hosszabban értékeltem, mert figyelemre érdemes alkotás ez az írás. Egyszerűen minden tetszett benne.
#29 papi 2016. 04. 16. szombat 20:45
Nagyon tetszik.
#28 genius33 2015. 12. 15. kedd 21:00
Egész jó de az uj irásod a Vikis az jobb smile Azért ennek is megy a 10 pont.
#27 vakon53 2015. 11. 14. szombat 12:43
Ennélmég seholsemolvastam ennél jobb és szebb írást!
#26 RAVETRAIN 2015. 10. 24. szombat 13:09
Ez valami elképesztően zseniális!! 10p
Maga a történet, és az, hogy életszagú, és a szexjelentek.
#25 naiv1966 2015. 06. 3. szerda 18:06
Sziasztok, köszi az elismerő szavakat!
Oliver a "babérjaimra! tör! Nem tudom, mi az izgalmas abban, hogy lopja a munkám, de örömmel látom újra, és ettől csak még jobban megjön a kedvem a következő történet befejezéséhez... smile

Oliver!
Legközelebb a 3-4 részt is tedd fel hozzá, egészben talán jobb!
Bántott is, hogy a másik weblapon feltördelődött 4 részre. Sokkal, de sokkal jelentéktelenebb lett elaprózva.
#24 szekely18 2015. 06. 3. szerda 14:35
Jó volt újra olvasni!
#23 veteran 2015. 06. 3. szerda 10:22
Osztom Andreas6 véleményét.
#22 Rinaldo 2015. 06. 3. szerda 07:57
Szuper.
#21 hairy_pussy 2015. 06. 3. szerda 07:14
nagyon jó történet
#20 feherfabia 2015. 06. 3. szerda 06:23
Nagyon jó,bárelég régi és más írótól!!!!!
#19 A57L 2015. 06. 3. szerda 04:55
Nagyon jó történet.
#18 Törté-Net 2015. 06. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?
#17 cataflam 2015. 06. 2. kedd 17:12
Szerintem is az egyik, (ha nem a) legjobb