Martianyu hozzászólásai

M
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
53 db
Martianyu
2013. július 17. 14:02
Történetek: A fiam ölében
Gáborka , kisfiú ! Nem rég járhatsz ide , mert itt csak családi van , a vérfertőzés , vagy angolul incest az NINCS !!!!! NEM IS VOLT !!!!! Kérd meg az oldal kezelőjét , hogy a Te kedvedért legyen .
Bár meg kell jegyeznem a történet címe a fiam ölében , nem pedig a mostoha , vagy nevelt fiam ölében , így egyértelmű volt már a címből , hogy incest történetről van szó .
1
Martianyu
2013. július 17. 08:25
Történetek: A fiam ölében
Másnak meg más gyomorforgató (s/m , nemi erőszak , homo ) akkor ilyen oldal nem tudna közölni semmit , teljesen egyetértek mindenki olvassa azt amit kedvel , amit nem azt pedig meg sem kell nyitni .
1
Martianyu
2013. június 17. 22:16
Történetek: Dorina története 1. rész
Gaborthefirst remélem jövő évben indulsz miniszterelnök jelöltként a választásokon , mert ennyire biztos ember , mármint abban , hogy csak neki lehet igaza utoljára Sztálin és Hitler volt .
Javaslom szállj néha magdba , csak egy milliomod másodpercig kételkedj hátha mégsem az az igaz amit Te hiszel , vagy állítasz igaznak .
1
Martianyu
2013. június 17. 12:30
Történetek: Dorina története 1. rész
Andreas6 Gábor az első és egyetlen , maga az isten , a buta nőket lenénizi , ezért lett néni . A másik dolog , tévedsz , sokkal gyakoribb az anya fiú kapcsolat (a családon belüli szexuális kapcsolat , mint azt hiszik ) ez nem egyeseknek okvetlenül kell , hanem ez az élete , ezek az élményei , amit megoszt , akit ez bánt nem kell elolvasni , én sem olvasom a bizarr és s/m sztorikat , mert olyan perveziónak tartok , ami engem nem érdekel , de emiatt még nem kritizálom , aki pl : pisi-kaki szexet ír le
1
Martianyu
2013. június 16. 16:48
Történetek: Zach és Sabrina családja 1. rész
Miboől is gondolja bármelyik teremtés koronája , hogy egy nő nem élvezheti a szexet ? Azt hiszitek csak Titeket érintenek meg a tabuk ? Fogalmatoksincs arról mennyivel gyakoribba családon belüli szex , mint azt bárki képzelné. Nem vagyok pasi és jogom van a szexhez , bármi olyan formában mint akármelyik him sovinisztának.
1