A+ A-

A zsarolók 1. rész

Mindig romantikus, az elveihez szigorúan hű pasasnak tartottam magam..
Azt már hozzá sem teszem, hogy hűségesnek is. Nagyon szeretem a feleségem, akivel öt éve vagyunk házasok és aki mindenben azt jelenti amit valaha megálmodtam. Most pedig szorongásokkal teli álltam neki leírni mindazt, ami megtörtént velem, mintha ez az ismeretleneknek való kitárulkozás valamiféle szabadulást vagy megbocsátást hozna rám.
A feleségem legjobb barátnőjét Zsuzsának hívják és majdnem mindenben ellentétje feleségemnek. Szilvia barna, Zsuzsa pedig szőke, a feleségem aprócska termetű míg barátnője nyurga, körte alakú, igaz csinos és nagy mellű. Úgy éreztem, szimpatikusak is nekem, férjével, Tiborral együtt, ha nem is a tökéletes, mindenben egyezik a véleményünk típusú pár, sokszor sznobkodó és idegen ízlésű, de jól éreztem magam velük, akárcsak a feleségem.
A múlt hónapban úgy hozta a sors, amit persze ma átkozok magamban, hogy meghívtak egy hét végére az erdei nyaralójukba. Mivel Szilvia szolgálatos volt, majdnem semmi se lett az egészből, de a feleségem addig erősködött, míg ráálltam, hogy kimegyek velük.
Bár ne tettem volna...
A gondok valahol ott kezdődhettek el, hogy Zsuzsa - ma már nem vagyok meggyőződve róla, hogy véletlenül - otthon felejtette a fürdőruháját. Tibor egy kicsit talán puhány alak volt, de így is félve pillantottam rá, amikor felesége kijelentette, hogy márpedig ő így is napozni fog.
- Ezt nem muszáj Szilviek elmesélni. - dugta ki kópén felém a nyelvét Zsuzsa, amint ledobta magáról a rövid nadrágot. Bennem a gerjedező férfi nem engedte, hogy elgondolkozzam azon, miért nem barnul eleget a nadrágocskájában (amelyet addig is igazi férfi szemekkel pásztáztam, amint senki sem vette észre - főleg elől a mély bevágást, amelyet máskor is csodálhattam, ha nálunk aerobikoztak a feleségemmel). így már egyenesen a szeméremszőrzete rajzolódott ki a csipkebugyi mögül, felváltva az addig ingerlő bevágást. Felül egy ujj nélküli trikóban maradt - azért nem vagyunk azok a modern, egymás előtt topless - kedő baráti pár - , de mondanom sem kell, hogy oldalból milyen kilátásom nyílt a két tekintélyes körtéjére. Ha már a leltárnál járok, nemsokára a bikini bekerült a fenekébe, így gyakorlatilag egy 90% - ban meztelen, sportos nő mellett töltöttem el a délutánt.
A hangulat fűszeressé vált köztem és Zsuzsa között, csak a vak nem láthatta. Meg Tibor, persze. Mint kan a tűzelő szukát, úgy szagolgattam - persze képletesen - a kétértelmű pillantásokkal válaszoló Zsuzsát. Nem sokáig voltam fürdő gatyában, tíz perc múlva a szúnyogokra kenve a dolgot magamra rántottam a sport nadrágomat - 18 centit mégsem lehet észrevétlenül tartani egy olyan szűk alsóban...
Nem hiszem, hogy végig akarjátok hallgatni a délután részletes történetét - bár ebben a történetben minden apró ki gesztusnak megvan a magyarázkodó jellege. Talán más férfi is egyetértene abban, nekem túl sok esélyem nem volt ebben a történetben. Nehéz ezt egy nőnek is megmagyerázni, de higgyék el nekem, a férfi gének nincsennek elutasításra beprogramozva és racionális érveinket nem nagyon engedi szóhoz jutni a párzásra teremtett idegpályánk izgatása.
A nap lenyugtával áttértünk borozásra, így ért minket az éjfél. Izzot a levegő Zsuzsa körül, egyre reszketőbbé vált a hangom, csak reménykedtem, hogy Tibor a bornak fogja betudni. Zsuzsa előtt már nem is szégyeltem magam, tudatalatt mi már rég a násztáncnál jártunk. Ő sem tudott uralkodni magán, egyre többet felejtette tekintetét feszülő ágyékomon, egyre többször és egyre nedvesebben futtata meg nyelvét a kiszáradó ajkain. Ugyanabban az ujjatlan, bő trikóban volt, minden mozdulatára megmozdultak a harangok, feszesen, rugalmasan. Persze már nem bugyiban üldögélt, de hogy még jobb legyen, egy feszülő futó rajzolta ki körte alakú fenekét.
- Na, lefekvés nem lesz? - kérdezte Tibor, mire Zsuzsa felnevetett. Nem győztem csodálkozni, hogy mennyire rövidlátó ez a szótlan, álmos tekintetű férje. Persze, hogy ez a kérdés mást jelent két felajzott egyénnek...
Zsuzsa nem ellenkezett, amikor Tibor kijelentette, hogy neki mára ennyi elég volt. Nem tudom, éreztétek - e már azt, amit én, amikor ijedten azért rimánkodtam magamban, hogy bárcsak Zsuzsa is vele menne, míg a nadrágomból csak egyetlen gondolat ágaskodott - ne, nehogy elmenj, maradj!
És persze, maradt. Tibor átvonult a másik szobába - egyszerű, két szobás nyaraló volt, nem kell nagy dologra gondolni. Suttogóra fogtuk a hangunk és egy kicsit le is hűlt a hangulatunk, szótlanabbakká válva - igazi vihar előtti csend.
Mindenféle marhaságról beszélgettünk, suttogva, csak néha mondtam hangosabban egy - egy ártatlanabb frázishoz érve, nehogy Tibor gyanut fogjon. De ezekben a pillanatokban csak a fájdalmasan feszülő alhasamra tudtam hallgatni, alig fogtam fel valamit Zsuzsa munkahelyi dolgaiból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Andreas6 2017. 09. 11. hétfő 05:28
Közepes írás. (A női alsót hívják bugyinak, persze mindenki úgy nevezi a férfi alsónadrágot, ahogy akarja. Én sose vennék fel bugyit...)
#17 zsuzsika 2015. 11. 16. hétfő 09:49
Közepes.
#16 papi 2013. 12. 15. vasárnap 09:32
Egész jó
#15 A57L 2013. 09. 24. kedd 05:11
Nem rossz.
#14 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 18:29
volt itt már jóbb is
#13 jeremiás 2002. 12. 4. szerda 01:02
extra gyenge 0p.
#12 Kanalas Laci 2002. 08. 9. péntek 20:56
a sztorinak tényleg valós ize/hangja van, az alsót pedig én is bugyinak hívom :)
#11 :::::::: 2002. 08. 8. csütörtök 19:51
Szánalmas...
#10 egy csaj 2002. 08. 8. csütörtök 18:40
röhejes
#9 Skiny 2002. 08. 8. csütörtök 13:32
Nagyon szuper a történet,jó a stílus,a sztory!
Csak így tovább.
max pont!
#8 alex 2002. 08. 8. csütörtök 13:14
heloo
#7 Kilgore 2002. 08. 7. szerda 15:13
Én mindig is bugyinak hívtam az alsót, és ismerek mást is, ezen nincs semmi szokatlan szvsz.
#6 Kritikus 2002. 08. 7. szerda 13:21
Van férfi ismerősöm, aki az alsónadrágot bugyinak hívja. A történet egyébként nagyon jó, főképp a stílusa tetszett. 10 pont!
#5 Antonia 2002. 08. 7. szerda 11:09
Hehe én is ezt szúrtam ki
#4 Cuz 2002. 08. 7. szerda 09:47
"megragadta a nadrágomat és bugyimmal együtt lerántotta rólam."-döntsd el, hogy ferfi vagy nő vagy-e!!!!
#3 x 2002. 08. 7. szerda 08:55
nevtlen: minden megtortenhet...
#2 nevtelen 2002. 08. 6. kedd 23:33
egesz jo.
foleg amolyan "valóságban is megtörténhet" - íze miatt.
#1 Törté-Net 2002. 08. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?