A+ A-

Büntető Hivatal 2. rész

A srác hamarosan visszatért és elmesélte barátjának, hogy a következő pácienst meglátogatja a férje és felajánlotta a fiúnak, hogy ha van kedve, akkor maradjon és nézze meg. A másik nő úgyis 3 órán át fog ücsörögni a kalodában, úgyhogy bőven lesz ideje még foglalkoznia vele.
Itt majd azt mondják, a férjnek, hogy ellenőr és akkor maradhat nyugodtan.
A fiú a monitorra nézett ahol a középkorú dáma még mindig idegesen fel alá járkált, majd amellett döntött, hogy marad. Végül is miért ne maradna, nem kerül semmibe, és ha már itt van, miért ne nézné meg még egy nő megtalpalását. Ráadásul, hogy a férjjel együtt nézheti, így még érdekesebbnek kínálkozott.
Barátja addig beengedte a férjet, aki meglehetősen zavarba volt, látszott rajta, hogy most jár itt először. Felvilágosította, hogy hivatalból megfigyelő van jelen, de ez ne zavarja semmiben őt. Hallotta, hogy az alacsony félszeg kis emberke idegesen egyezkedni próbál a sráccal.
- Nem lennék hálátlan, ha megalázná egy kicsit! Már ha van rá mód. Mondta a férfi és egy oldalpillantást vetett a megfigyelőnek titulált fiúra.
- Természetesen megoldható a dolog. Van esetleg valami konkrét elképzelése?
- Nem, nincs, ezt magára bíznám, csak látni akarom, ahogy egyszer szorul a hurok a nyaka körül.
- Szóval szopassam meg egy kicsit?
- Igen, szeretném.
- Rendben van. Amennyit a belépőért fizetett, ide adja nekem és megkapja, amire vágyik.
A kis ember bólintott és máris előkotorta pénztárcáját és kiperkálta a nem kevés pénzt, amivel kellemetlen perceket szándékozott szerezni feleségének.
Az üzlet megköttetett. Ilyen és ehhez hasonló módon döntötték el a férfiak a kínzásra szánt hölgyek sorsát, anélkül, hogy nekik lett volna beleszólásuk vagy tudomásuk a reájuk váró megaláztatásokról és szenvedésekről.
A pribék elégedett kacsintást intézett barátja felé, miközben rájuk csukta a fülke ajtaját.
Kiment, hogy beengedje a nőt.
Az asszony ideges volt ugyan, de büszke tartással lépett a kínzókamrába. Azonnal végigmérte leendő kínzóját és látszott rajta, hogy megkönnyebbült, amikor egy fiatal srácot látott. Azt hitte talán elérhet valami enyhítést és nem lesz túl kemény büntetése. Fogalma sem volt róla, hogy sorsát már rég eldöntötték.
Legalább egy fejjel magasabb volt férjénél. Elsőre látható volt, hogy aki a nadrágot viseli a házasságban az nem az ablak mögött ücsörgő kicsi ember. A nő annak ellenére, hogy 40-es éveit taposta feltűnően szép és jól karbantartott volt. Világos rövid ujjú blúzt és fekete térd fölé érő szoknyát viselt. A szoknya fedetlenül hagyta gusztusosan barnára sült formás lábait, melyeken magas sarkú elöl nyitott papucsot viselt. A papucs pántja alól kilógtak hosszú ápolt lábujjai.
A srácoknak azonnal megakadt a szemük a nő papucsán, hiszen ebben a lábbeliben nem lesz éppen kényelmes a járás a talpalás után.
- Nos, mit kell tennem? Törte meg a csendet fellengzősen a nő és lekezelő pillantást vetett a verőemberére.
- Figyelmeztetem, hölgyem, hogy nem beszélhet! Kérem, forduljon a tükör felé és vetkőzzön meztelenre! - közölte higgadtan a fiú.
A nő kicsit megszeppent a hivatalos hangra és a tükör említésére.
- Netán van valaki a tükör mögött? - kérdezte érdeklődve.
- Ki tudja? Talán a férje? Mellesleg felhívom a figyelmét asszonyom, hogy ha még egyszer megszólal, kénytelen leszek megemelni a büntetését. Emlékeztetem, hogy jogomban áll plusz 25 ütést kiszabni szabályszegésért.
A nő csodálkozott, hogy a fiú nem hagy fel a hivatalos dumával. Megszokta, hogy ennél lazábban mennek a dolgok. A férje említésén láthatóan megrökönyödött és élesen bámulni kezdett a tükörre. Majd rövid tétlenség után felnevetett.
- Ááááá, vicces ember maga, a férjem sosem láthatna ilyen körülmények között, erre mindig ügyelek. Most is külföldön van üzleti ügyben.
A kis ember felállt a székből és közelebb lépet az ablakhoz. Vigyorogva nézett a felesége szemébe, aki alig fél méterre állt előtte.
- Igaza van. - mondta a fiú. Valóban nem a férje van itt. Felügyeletet kaptunk. Hivatali ellenőrzés van.
Éppen csak kimondta, máris látszott a nőn, hogy megkönnyebbül.
- Tudtam, hogy nem lehet itt senki. nyugtatgatta magát a nő.
- Ezek figyelembe vételével közlöm önnel, hogy figyelmeztetésem ellenére többször megszegte a szabályt miszerint csak akkor beszélhet, ha kérdeznek öntől valamit. Ezért a rám ruházott hatalommal felemelem a büntetését 25 ütéssel, ami azt jelenti, hogy mindkét talpára 225 talpast fogok mérni. Remélem megértett.
A nő szájáról lefagyott a mosoly és elvörösödött arccal idegesen bólintott. Mikor bejött még az volt a szándéka, hogy szokásához híven megpróbálja elérni, hogy mérsékeljék a büntetését.
Ez bizonyos ellenszolgáltatások ellenében általában sikerülni is szokott, de ezúttal erős kétségek ébredtek benne a dolog sikerét illetően.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L
2014. 02. 22. szombat 06:19
Elmegy. Válaszolok rá!
#13 Rinaldo
2013. 08. 1. csütörtök 12:48
Nagyon szadista. Válaszolok rá!
#12 gaborthefirst
2013. 07. 29. hétfő 12:15
Mire vársz baszki? Töltsd már fel. smile Hány részes? Válaszolok rá!
#11 delgadoo
2013. 07. 27. szombat 23:12
gaborthefirst: Igen van még folytatás ! És fel is lesz töltve!! És a Bizarba rakom majd fel!! nyes Válaszolok rá!
#10 sipospista
2013. 07. 25. csütörtök 08:51
nyes Válaszolok rá!
#9 gaborthefirst
2013. 07. 24. szerda 00:17
delgadoo: akkor sem az, ez nem s/m, különben sejtettem, hogy nem te írtad, de örülök, hogy 'megtaláltad' és feltöltötted, mondjuk az is igaz, hogy a szerzőt meg kellett volna említened, ha ismeretlen akkor meg ezt. Nagyon érdekes emberke, kíváncsi vagyok mit hoz ki a történetből, hogy mi lesz a vége, ha van neki, van? Ha igen töltsd ám fel az egészet, ha még eddig nem tetted meg, most már ne maradjon befejezetlen a történet. Kösz, üdv! Válaszolok rá!
#8 delgadoo
2013. 07. 23. kedd 22:49
Nem én írtam csak találtam És ott s/m ként volt fel tüntetve !! Válaszolok rá!
#7 Martianyu
2013. 07. 23. kedd 08:28
Förtelmes ! Válaszolok rá!
#6 gaborthefirst
2013. 07. 23. kedd 06:30
Most miért vagy ilyen? smile Hiszen minden férfi titkos vágya egy ilyen 'ideális' világ, ahol teljesen természetes, vitán felül áll a férfiak eredendő felsőbbrendűsége és teljhatalma, és ahol ezért a selejtes, természetüknél fogva kanászodásra hajlamos, születetten alacsonyrendű nőket az Állami Szerv hivatalból, a hatályos törvény alapján időnként kellő mértékben elveri, hogy észhez térjenek, hogy rendet tanuljanak, hogy tudják hol a helyük, mert ugyebár rend a lelke mindennek! Persze kivételek vannak, ezek az aktív koron kívüliek, meg akik rendesen teljesítik kötelességeiket és azok, akik megfelelő összeget meg tudnak fizetni, mert van az a pénz ... ez egy lelki sérült ember agyréme. Válaszolok rá!
#5 papi
2013. 07. 23. kedd 05:38
Ez egy baromság!!! Válaszolok rá!
#4 gaborthefirst
2013. 07. 23. kedd 03:20
az írót nagyon tehetségesnek tartom
korán van még ... vagy késő?! smile Válaszolok rá!
#3 gaborthefirst
2013. 07. 23. kedd 03:18
sokkal jobban tetszett Válaszolok rá!
#2 gaborthefirst
2013. 07. 23. kedd 03:15
delgadoo: ez nem s/m kategória, szerintem nem is erőszak (rape), hanem inkább bizarr, mert a szadomazochizmusnak három alpelve van: safe, sane, consensual, azaz biztonság (senki nem sérülhet semmilyen módon), józanul-épeszűen (a józan ész határait átlépni nem lehet), beleegyezés (közös megállapodás alapján, tehát kényszeríteni arra amit nem akar senkit nem lehet). Az s/m-ben a szadistának (de Sade márki) örömet okoz, hogy fájdalmat okoz a mazochistának (Leopold Sacher-Masoch), akinek meg ez, a fájdalom okoz örömet. A három alapelv betartása mellett. Itt meg ugye arról van szó, hogy bizonyos nőket igaz, hogy államilag, vagyis intézményesítve (ezért inkább bizarr kategória, mint erőszak), de mégiscsak akaratuk ellenére kényszerítenek testi-lelki fájdalom elviselésére, kvázi megkínozzák őket. Az meg, hogy a 'hóhér' élvezi amit csinál még nem teszi s/m történetté, mert a beleegyezéses s/m és a nem beleegyezéses s/m között olyan a különbség, mint szex és erőszak között. A bizarr meg valami furcsa, meghökkentő, torz világot jelöl, pont olyat, mint amilyen ez.
Különben a történetnek ez a része, mint írás sok jobban tetszett, mint az előző, meg kell mondjam az írót nagyon tehetségnek tartom, értelmes és művelt, de az eddigiek alapján szinte biztos vagyok benne, hogy egy sokat 'szenvedett' nőgyűlölő személyről van szó. Sajnos. Várom a folytatást! 5 pont. Üdv! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 07. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!